Офіційно: На хабарі у $500 спіймали заступника начальника Тячівської поліції (ФОТО)

11
6

Прокуратура оприлюднила офіційну інформацію щодо сьогоднішнього затримання у Тячеві.

Раніше Мukachevo.net повідомляло про те, що у Тячеві СБУ схопила одного з керівників місцевої поліції. Як виявилось, там було затримано при одержанні 500 дол США хабара заступника начальника Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області.

У рамках кримінального провадження за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 ККУ),ними було  задокументовано злочинну діяльність правоохоронця, який вимагав гроші від місцевого мешканця за сприяння, з використанням свого службового становища, у закритті кримінального провадження стосовно останнього і, відповідно, неприягнення чоловіка до кримінальної відповідальності.

Фігуранта кримінального провадження затримано в порядку ст.208 КПК України. Тривають першочергові слідчі дії, повідомили у прокуратурі Закарпатської області.

Затримання відбулось внаслідок співпраці слідчого відділу прокуратури Закарпатської області, відділу боротьби з корупцією і організованою злочинністю управління Служби безпеки України в Закарпатській області та Закарпатського управління ДВБ НП України

Довідково: за ч.3 ст 368 КК України затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Коментарі

ДО
до останнього

Уви, але ти говориш правду, все інше - показуха.

П
Правдоруб

Занімаєтеся дрібнотов! Толку не буде. У києві воруют міліони. З регіону каждого до центра везуть гроши. Всьо рішаєся лиш за мертві президенти америки. Стопроцентна корупція і схеми в укрі. Украина не жилец....

Л
Ласло

Ну,і що далі..?Прокукарікали,а мент відмажеться.Сценарій давно відпрацьований-різко захворіє на ящур,потім больничка.А там все затухне.Максимум-умовно.Згадайте всі випадки з цольниками і погранцями-всі на волі і жруть віскарь.

1
12345

суддую з Мукачива Пака міша взяли на гарячому на взятки , а він і далі діла рішає, та держава захищає злдоііввот вам і вся правда про хабарників, кого посадять? ковдоша за міх крумплів

Б
баламут

Ти не Рабочий ,ти сомар. САВКОВИЙ ПОКАЗНИК...Україна 52 млн. жителів,а залишилось уже 30 млн.

Р
Робочий

О ЦЕ СУММА А КИЄВІ СК БЕРУТЬ ЧИСТЕ СОВКОВИЙ ПОКАЗНИК

Читайте також