Офіційно: очільника Закарпатської митниці відсторонено через дисциплінарне провадження

10
4

Дане рішення було ухвалено на основі розпорядження керівника ДФС Романа Насірова вчора, 25 жовтня, поінформували у прес-службі митниці.

Рішенням керівника ДФС відсторонено як керівника митниці Володимира Колеснікова, так і очільника митного посту "Ужгород" Євгена Потоцького.

Дисциплінарне провадження ініціювали через 3 вантажівки із сантехнікою, які нещодавно заїхали в Україну через КПП "Ужгород" з Словаччини і були оформлені на родича очільника митного посту "Ужгород".

Водночас, губернатор Москаль, який уже рік відстоює Володимира Колеснікова на посаді керівника Закарпатської митниці, поки не коментує ситуації, але в його прес-службі вже зазначили, що це провадження є лише приводом, аби відсторонити Колеснікова.

Коментарі

ПС
ПРАВДА СВИТУ!

КОЛИ ГАЛАЙ ТАМ ОЧОЛЮВАВ МИТНИЦЮ,ТА ЯК ГО ЗНЯЛИ,ТО КАЗАВ ЛИЧНО МЕНI,ОШ ИЩИ 2 МИСЯЦI НЕ ХВАТИЛО,ОБИ УХОПИВ ТО,ШО ХОТIВ...А БОВ ТАМ ВСЬОГО ОКОЛО ПИВРОКУ +-.....

З
злодіям

нич не треба, лим у 21 столітті треба мати спільну базу даних у компютері і періодично звіряти кількість і суму товарів яка виїхала, наприклад з Угорщини, і яка через пару метрів розмитнилася у нас, на українській митниці. Але тоді Насіровм і сотні їм подібних не будуть купувати дома в Лондоні та переводити мільйони в офшори. Тому никому то не треба, краще раз у рік "спалити" свого корупціонера і дале вішати лапшу на вуха МАЙДАНУТОМУ ЕЛЕКТОРАТУ.

1
112

гроші найшли або іще хуже і хабар малий давав

П
Правда

якби копнули далі, що і у якій кількості було оформлено словаками-мадярами, і як воно оформлялося на нашій митниці, то у перевіряючих би очі вискочили від тої різниці у кількості і найменуванні, повна невідповідність з сусідами. особливо все мутиться на тисі, лужанці, ужгороді. що не "пропустить" тиса по якійсь причині, зразу підключаються або ужгород, або лужанка. то де ті орденоносні митники, які відмовляються від хабара??? кому який орден і у яке місце вставити?

Читайте також