Офіційно про ДТП в Кам'янському: 18-річний водій був п'яним (ФОТО)

29
3

Аварія сталась сьогодні вночі, 10 січня, близько 3:20 години.

Раніше Mukachevo.net писало, тут зіткнулось 2 авто, одне з яких перекинулось на узбіччя. У головному управлінні національної поліції Закарпаття розповідають, 18-річний мешканець Мукачівщини на Volkswagen Golf зіткнувся з BMW на узбіччі дороги.

"Внаслідок ДТП, 33-річний пасажир «Volkswagen Golf» отримав тілесні ушкодження та наразі госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні. 18-річного водія ж тим часом освідчили. У нього виявили 1,0 проміле алкоголю", - йдеться у повідомленні поліції.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286-1 ККУ.

Винуватця аварії наразі затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. У відповідності до санкції статті йому загрожує до 8 років позбавлення волі.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
мадйдаун

ромаріку, ти не здох? Не може боти....Та й щи шось розумноє написало....То точно не ти! Ти ж маєш писати, ош при сересере на гольфах синки директорів-комуніштів аварії не робили! Они то робили на волгах і жигульох (експортні варіанти). А ти шо за чуча? П"яну чудь у тюрьму, негайно, бо оно біндеровець іршавський, шо купив права аж за сто баксу. Бо се пак гіршава"

Г
Гость

В районі Черемушки їздить таке сопля на гольфі з словацькими номерами, обдолбане і літає так як на самальоті,но наша поліція доблісна осліпла. Поки когось не роздавить.

Р
Ромаріо

Сопля думала, що на дорозі можна гратися із швидкістю. ТА хто цьому недоноску дав доступ до авто.

Читайте також