Офіційно про затримання на КПП "Малі Селменці": Митник вимагав 1600 євро (ФОТО)

46
9

Правоохоронці опублікували офіційну версію того, що відбувалося вчора на контрольно-пропускному пункті.

За попередніми даними, 42-річний митник, старший держінспектор посту організував злочинну схему по імпорту цінностей без сплати обов'язкових платежів. Звісно ж, за хабар.

В рамках слідства оперативники задокументували вимагання 1600 євро хабара з учасника бойових дій за надання його послуг та одержання ним коштів. 

А от вчора, 12 жовтня, старшого інспектора митного посту затримали. На території міжнародного пункту пропуску він одержав від учасника АТО хабар у розмірі 1100 євро.

За цим фактом військовою прокуратурою Західного регіону України було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

— На даний час він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Оперативники УЗЕ перевіряють причетність інших працівників митниці до корупційної діяльност, — йдеться у повідомленні Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Коментарі

М
Мукачево

Почему сразу требовал? Не требовал,просто знал себе цену. В таких случаях нужно притягивать к ответстенности тех кто заявляет что от них требовали. Если ты делаешь все по закону,никто ничего требовать не станет... А если ты делаешь на этом деньги,тогда делись. Не устраивает цена ищи дешевле,в чем проблема? Перестановку кадров можно сделать без всей этой клеветы... Есть смена,в ней пять человек. Один требует,остальные белые и пушистые. Зачем гнобить человека с которым вчера делили хлеб?

1
1111

Поки як у Китаї не ввести смертну кару можна всіх посадити хоч по декілька разів а потім випустити під заоог в сумі 20 % від суми хабара...

LA
law and order * *

Шановна редакціє Мукачево.нет, можливо Ви почнете писати прізвища звинувачених ??? Проста челядь хоче знати своїх ГЕРОЇВ. Чому в жодній резонансній справі жодного прізвища ??? Чому жодну справу не ведете до кінця ??? Чи хтось Вам не дозволяє цього робити ??? Назвіть прізвище цієї особи...А якщо не хочете жодну справу довести до логічного завершення : то може пишіть про лебедів на річці ???

М
М

Чого мало?

К
к

чого так мало????

1
123тьому

АБСУРД і ПРОВОКАЦІЯ - так говорять хабарники і злодії

1
123тьому

Мабуть АТОшник хотів щось перенести через піший пункт пропуску а митник почав створювати йому штучні перепони та загинати свої "Такси" та роз'яснювати правила-схеми переміщення товару через кордон, а АТОшник не пішов на умови митника-хабарника після чого написав заяву про злочин і допоміг оперативникам задокументувати здирника. Мабуть це було так.

3
369

чесні учасники АТО вже майже всі інваліди , а злодії з Ато махаючи посвідченнями фальшивими займаються конр.банд вони всі кримінали ,згадайде вет лікаря з своїми 20 гривнями сало україні !!! Що вони з ним витворяли ? АТО не АТО закон для всіх має бути одинаковий... і Голубка попався ..чи ні ???

1
123

Ситуація була така... на митницю прибув чесний учасник АТО з метою перевезенння матеріальних цінностей та сплатою в повному обсязі митних платежів. В цей час з між транспортними засобами снував нечистий на руку митник який силою змусив учасника АТО дати йому хабара і ухилитися від сплати податків. АБСУРД і ПРОВОКАЦІЯ

Читайте також