Офіційно: У двір Погорєлова кинули світло-шумову гранату (ФОТО)

9
8

За попередньою інформацією, це була світло-шумова граната. На щастя, обійшлося без людських жертв.

Серед ночі до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від сина міського голови м.Ужгорода Віктора Погорєлова про те, що 22 лютого близько 23.30 у двір будинку його батька невідома особа кинула невідомий предмет, який вибухнув.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Як з′ясували правоохоронці, вибухом було пошкоджено скло на вікні підвального приміщення будинку мера.

З місця події вилучено металевий предмет, схожий на важіль, кілька металевих  кульок та інші докази, які направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Жертв і постраждалих немає.

За попередньою інформацією, це була світло-шумо-звукова граната.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Хуліганів розшукує міліція.

СЗГ  УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

Г
Громадянин

"Міліція, прокуратура, СБУ, суд, робіть щось !!! ...." ничего они делать не будут, кроме имитации а сейчас просто готовят бабло за свои шкуры НАРОД - ЕСТЬ ВЛАСТЬ!!! СЛАВА ВСЕМ КТО ПОНИМАЕТ И ДЕЙСТВУЕТ!!!

Г
Громадянин

Міліція, прокуратура, СБУ, суд, робіть щось !!! ..... ничего они делать не будут, кроме видимости а сейчас они уже отстегивают бабло новому руководству за свои шкуры. Народ - есть власть! Слава всем, кто это понимает и действует!

З
знаю

не можу сказати про Свiтлика нiчого, але Щадей манiакально амбiцiйна не порядна людина, яка пiде на все щоб досягнути влади. В iнститутi не мав жодного друга, бiльшiсть однокурсникiв з ним навiть не хотiла здороватись. Якщо i iншi "революцiонери" таке ж гуно яке виплило на хвилi революцii бiда буде усiм!

М
Миша

Повністю згоден із "Що робиться?" Ці політичні аутсайдери, нероби і політикани ламаного шеляга не вміють заробити, зате намагаються рахувати у чужій кишені. Що ці люди можуть доброго зробити для краю?! Шкурні інтереси вони захищатимуть! Геть таких ледарів!!!

Р
Рахівський

Терміново при змінах треба зачистити та закрити в казимати працівників карного розшуку УВД убозу ужгородського міськвідділу та райвідділу, які кришували кримінальні угруповання по зачистці домів та квартир Ужгородщини діливши з ними гонорари.Скоти лешко кувик, кириканич, улинець, стефанишин зять гол. апел. суду корупціонера крегула, який разом із варцабою буковчаником немешом россохою замяли пограбування жителя Ужгородського району на 40 000 доларів працівниками карного розшуку яких затримали при поділі гонорару із злочинцями у Франкківську київські убозівці.Категорично не можна запускати в домівки працівників карного розшуку тому, що вас через декілька днів пограбують. Нехай скоти здохнуть і знають що люди їм не пробачать. Закарпаття повинно знати скотів у погонах. Слава героям які загинули на майдані!!!!!!!!!!!

ЩТ
Що твориться ?

Скотів Щадея і Світлика упакувати в камери, тоді відразу все затихне ! Міліція, прокуратура, СБУ, суд, робіть щось !!! Ці люди небезпечні для суспільства !!!

Ч
Че

то важко догадатись чиїх то рук справа

П
павло

так це просте "хулігінство"... чи, може тероризм...а якби були людські жертви..?

Читайте також