Офіційно: У Мукачеві в мікрорайоні Черьомушки виявили труп чоловіка без ознак насильницької смерті

12
18

Розмови та здогадки читачів Мукачево.net про те, що це вбивство у міліції не підтверджують.

За офіційною інформацією, повідомлення про трагедію надійшло в міліцію о 22.00 від чергового лікаря, якого викликали на місце першим жінка, місцева жителька. Саме вона виявила непритомного чоловіка 1950 року народження неподалік дитячого майданчика в району вулиці Першотравнева набережна, 3.

У міліції запевняють, що виявлений труп - без видимих ознак насильницької смерті. Відтак, тіло було відправлено у морг для встановлення чітких  причин смерті.

А ось як опис ситуацію наш читач: "Я там с малым гулял, я видел из далека что там какая-то потасовка была, потом смотрю люди сбежались, я подошол а там мужик на траве культурно одетый лежит, потом менты приехали скорая.  Самый п*зд*ц, это то что там одна детвора сбежалась и глазела".

Коментарі

РП
Родичка померлого

До: Першотравнева наб, 3 Так чого ж ви на питання мiлiцii нiчого не вiдповiдали, а тепер сидите в Iнтернетi i глузуете? Пiдiть у вiддiлення, розкажiть, що бачили. Слабо? А мiлiцiя з радiстю вас вислухае i зробить все, що в iх силах - померлий мав вiдношення до мiлiцii по роботi.

ЛП
людина похилого віку

Ще би треба щоб міліція зайнялася наркоманами, яких у Черьомушках -пруд пруди.Тому підлітки і "набираються досвіду" у такого контингету, а не десь у таборах чи десь на корисних заробітках - це би було краще, аніж вештатися в пошуках алкоголя чи наркотиків.Необхідно перевірити квартири у буд.№ 7 по вул.Петефі, де на 5-му поверсі в сусідніх під"їздах розвели наркопритони.Сусіди терплять від цьої напасті,усе знають, лише мовчать,так як бояться помсти.А міліція прекрасно усе знає,лише її не потрібно зайвої роботи.А страждає від цього суспільство та його громадяни.

ПН
Першотравнева наб, 3

Ніяких ознак насильницької смерті? Да, що ви??? З вікон все не так погано видно.

ДМ
До мдаа

Причому тут дитячий садок? Взагалі-то 14-річний пацан.

VV
Vicent Vega

до вася Причому тут лікарі ?

9
999

до 111 , а де він жив?

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

Подякуйте секретарю мыськоъ ради Маняку за порядок вын депутат выд вашого району.

С
Смурф

мсора барыг покрывают фуууууу

Б
БІГ

Читай План Алена Далеса.там всьо описано.

1
111

ЖАЛКО ДЯДЮ ВАСЮ МИЙ СОСИД ((

В
вася

Офіційно нашим мусорам зайвого шуму не треба, та і лікарям наших все похеру. Тому так живемо...

ЖМ
житель Мукачева

Так в подвале нашего дома, чужие приблизительно 20 летние пацаны, устроили себе притон с освещением и отоплением камином. Была милиция, заявили в ИТВ Сервис, где нам ответили "что Вы еще не на платили на железную дверь в подвал" А на вопрос что будет если они устроят пожар, ответили "Восстановим". Всем на все наплевать.

ЖЧ
житель Черемушек 2

поддержую жителя Окружной и подтверждаю его слова,неоднократно видел как местные авторитеты запугивали участкового и когда кто-то был в розыске участковый его прикрывал за вознаграждение,ПОРА ЧТО-ТО ДЕЛАТЬ!!!

ЖВ
житель вул.Окружної

Взагалі давно треба було піднімати питання криміногенної ситуації в мікрорайоні Черьомушки.З давних часів тут збиралися та цілими днями стовбичили біля магазину "Січ" безробітня молодь, люди з кримінальним досвідом, наркомани та усякі підозрілі молодики.Скільки себе пам"ятаю з молодості міліція та дільничі знали усіх цих "трудівників" в обличчя і знають хто чим займається,знали усі притони їх скупчення.Вечері страшно було прогулюватися в мікрорайоні, так як звичайні громадяни з дітьми могли, не по своїй вині стати жертвами цих невігласів.Скільки людей скалічено наркотиками, а це все наслідки спілкування з цією категорією непрацюючих та які вештаються в пошуках гострих відчуттів.І наостанок - діти та підростаюче покоління дивляться на таких злочинців і страшно стає, коли вони підпадають під вплив та залежність від таких "дорослих друзів", які усіляко заманюють у свої тенета дітей, а потім з батьків витягають останнє на дозу. Треба негайно радикально втручатися правоохоронцям у справу!

М
мдаа

хтось із дітей із дитячого садіка, дуже логічно....

М
Мукачівець2

Той чоловік, якого вбили, був дуже п'яний і ліз до дітей, ймовірно, що хтось із дітей його і вбив, принаймні деякі очевидці так розповідали.

М
Мукачівець

*издюкович зеків повипускав...

У
Уйко

Скажіть дякую ригго аннальним ментам шо прикривавуть бандюків

Читайте також