Офіційно: У разі введення воєнного стану кордони з ЄС на Закарпатті не перекриють

16
8

У разі запровадження воєнного стану кордони України будуть взяті під посилену охорону військовими. Однак щодо перетину громадянами КПП з європейськими країнами обмежень наразі не планується.

Про це заявив Голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал на екстреному засіданні Ради національної безпеки і оборони України в ніч на понеділок, 26 листопада, відповідаючи на запитання Петра Порошенко щодо режиму перетину кордонів.

— Пане Президенте України, Верховий головнокомандуючий збройних сил України, хочу сказати, що виходячи з наявної обстановки, планую перейти на посилений режим охорони кордону і оборони. Що стосується пунктів пропуску, то для громадян України ніяких обмежень не буде. Пропоную для певних категорій громадян Російської Федерації все-таки обмежити в’їзд на територію України, – заявив Петро Цигикал.


Нагадаємо, що Україна готується до введення воєнного стану. Є рішення РНБО. Має тепер за це рішення проголосувати і Верховна Рада.

Коментарі

С
Судоплатов

Воєнного стану не буде!!! не очкуйте

ДН
до нижньої марги

ваш ваш..у дурці

ДН
До нарас

Віктор Балога -наш президент!!!!!!!!!!

П
Патріот

Ну чому тільки я маю захищати владний режим? І би хтось щось за це дав, тільки ображають, придурком обзивають. В минулий раз я на вибори не ходив, але зараз буду голосовати за Порошенка. Шкода що тільки вибори в часі видно переносяться.

Л
лоци

я прийду та дам вам автомат и стриляйте ...

К
коко

бисьме люди новий рік на вулиці не встрічали

П
патріот

Пецька готовий втопити у крові весь український народ заради своєї ненажерливості, а вірити йому не можна навіть одній букві!!!

О
Овод

Правильно, одразу з кордону до армії. Приїхав до Малярщини, а опинився на Донбасі. Це ми вже проходили.

Читайте також