Оголену проводку прикривали подушками: Маленьку дівчинку вбило струмом у дитсадку в Будапешті

11
4

Трагедії можна було легко запобігти, але винуватця не цікавило постійне джерело небезпеки. Прокуратура Будапешта висунула звинувачення 48-річній жінці, яка не ізолювала відповідним чином електрообладнання, внаслідок чого вихованка дитсадка в столиці Угорщини отримала смертельне ураження струмом.

Згідно з обвинуваченням, жінка є представником фірми, яка обслуговує та експлуатує дитячий садок. Від фахівців обвинувачена отримала пропозицію накрити обігрівальні та охолоджувальні прилади, але проігнорувала їх.

Також підрядник надав цінову пропозицію на спеціальну захисну обшивку для безпечного використання приладів, але жінка її проігнорувала. Керівник закладу також знав, що вихованці дитсадка, маленькі діти, можуть безперешкодно потрапити до електричного обладнання.

Працівники використовували ящики, подушки та стільці, щоб не дати дітям потрапити за холодильники та обігрівачі з відкритими електричними з’єднаннями, але це не допомогло.

Вихователі дитсадка також неодноразово сигналізували про небезпечну ситуацію. Так, у травні 2017 року маленька дівчинка сховалася за одним із пристроїв, де торкнулася відкритого роз’єму. В результаті її вдарило струмом, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження.

Нині, після смерті дитини, прокуратура звинувачує також керівника закладу у порушенні правил безпеки і пропонує покарання у вигляді позбавлення волі з відстрочкою.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Т
Троцкій

У нашій країні не все ідеально. В Угорщині виявляється теж. Читайте уважно, у 2017 році вже був такий випадок, а це другий смертельний.

LB
Little big

Ісе пісец. Бідна дитинка.

N
NRG

Це, звичайно дуже прикро, але до нашої країни немає жодного відношення. У нас свого достатньо, чи може в державі все ідеально?

ТУ
Так, у травні 2017 року

Во це новина

Читайте також