Огинь і М'ясо в Мукачеві: байкери з'їжджаються, мукачівці сходяться, кухарі розминаються (ФОТО)

12
33

У парку Перемога офіційно і неофіційно стартувало ще одне міське свято з акцентом на гастрономії. Зрештою, назва каже сама за себе.

З самого ранку в парк з'їжджаються звідусіль байкери, які традиційно травневі свята проводять на Закарпатті. Поки ті фотографуються та спілкуються, мукачівці оглядають мотоцикли та фотографуються й собі. А ось кухарі активно смажать шашлик та варять бограч. Порція кожного коливається межах 30-40 гривень. Також на святі печуть телят, ковбаски. У фестивальному містечку ви зможете також знайти закарпатську бринзу та сир.

Детальну програму свята, яке триватиме 3 дні, шукайте у публікації.

Коментарі

ДТ
До Транскарпальп

Кромі Яви щи була ЯваРуська.

ДК
до Крук

Правильно не м"ясо а мнясо,се уже по нашому так як і огинь,по ЗАКАРПАТСЬКИ.У нас треба державну бисіду зробити Закарпатськов.

ProRock Коментаторам

Скільки у Вас було важких радянських мотоциклів і скільки Ви на них проїхали? я в свій час відкатав не одну десятку тисяч км. і залізний коник підводив дуже рідко,а бачите лише ті мотоцикли що на гівно зішли і з того тішетесь... Із-за таких вУмних як ви і позакривали майже всі заводи на Україні і сказали будеш купувати чуже...

М
МуНКАЧ

Не про то собачитеся нехай приїжжають в Мукачево будь хто байкери не байкери влаштовуються різні свята- питання де гроші які плотять реалізатори мяса сувенірів та ін знов одному дяді-пора меру відчитатися де гроші

ДМ
до Маші

зрадоперемогометр шкалить

ДМ
до Маші

тобі в голову насрали..йди до дохтора срочно..глючиш

М
Маша

Тепер ясно як Кремлiвскi байкери НIЧНI ВОВКИ попадають в Европейский союз через Закарпаття.Походу цей травневий фестиваль лиш для того щоб вiдвернути увагу вiд массового скупчення байкерiв,На кордонi з ЕС.

ДP
До Prorock

А хто вбив вам у вашу голову , що ви не дурень. А може ви біка не "звичайний" .

1
1

А яка може бути дискусія? Совкоцикли то скорше хобі: ремонт і трошки покататися, потім знов ремонт. А мотоцикл, як і машина, це перш за все засіб пересування. Ресурс порівняно з авто менший, але все одно нормальний мотоцикл заводиться кожен день одним натиском кнопки і проїжджає десятки тисяч км без поломок, тільки міняй вчасно розхідні матеріали. Японські чи німецькі мотоцикли зроблені для людей, так само як їхні машини.

P
Prorock

Я не настільки дурний щоб з вами дурнями дискусію вести...

Д1
до 14:55

"Залізна логіка" . Похвально хлопчику що ви знаєте BMW . Знаєш звідки корені вашої техніки . Но ты забыл плакат " БОЛТУТ НАХОДКА ДЛЯ ВРАГА " . Ви ж видали таємницю СРСР . ЯК СИДІЛИ ВИ НА АЗБУЦІ МОРЗЕ , так і далі сидіть . Опечатки не было . Это называется подсадная утка " V-W " . Але ви копирсаєтесь в інтернеті ...

ДP
До ProRock

При правильній експлуатації мотоцикли були безсмертні! Безсмертні це Honda Africa, Transalp, BMW GS, навіть легендарний Yamaha YBR 125... це мотоцикли, на яких їздять, а не ремонтують, щоб їздити.

P"
ProRocK "Останньому"

Залізна логіка - сказати: мотоцикли ненадійні дорогі ще й фашистські...заводи закрити...і потім сказати так і було... Я тобі(бику "звичайному") не буду розяснювати "что такое харошо и что такое плохо" P.S. для профілактики "мальчік" міг би в інтернеті почитати як правильно BMW пишеться ...школота мля...

А1
астанньєму 14.01

Любий чайник знає,шо свої працують заводи та випускають продукцію.Люди мають Роботу.Може матаціклети і не наворочені такі,але Люди мали Роботу.Нема роботи,Нема життя або жизня.Україна вимерає в рік на 150 тис. чол.Гроби ввозять кращі за наші.

О
останньому

Всі ці безсмертні мотоцикли MADE IN USSR (ссср), копильці BMV ( фашистська германія). Так что заткнись " МАЛЬЧИК " . Как в песне поётся " НЕ ПЛАЧЬ ДЕВЧЕНКА..." .

ProRock до Транскарпальп

Я розумію що для таких як ти все Радянське погане, При правильній експлуатації мотоцикли були безсмертні! МТ-10, Урал, Днепр, Тула, (так ті же иоторбіціглі Верховина Карпати) до тепер катають і радують хозяїв, не пиши якшо не знаєш... Доречі почитай історію Українських мотозаводів... мені плакати хочеться....

ДД
до Доброго

я тоже ржу,это плюс...кашель Лаврова(с)

Д
Добрый

Байкерам низачёт! Настоящий украинский байкер: - жовто блакитный мотик - не кожанки, а вышиванка с шароварами - не банданы, а веночки с трезубом - девки с титьками не меньше пятого - и прапоры, ага по 3, нет по 4 на каждого Чёторжу!!!!

Т
Транскарпальп

Може кожен четвертий мотоцикл і був радянського виробництва, от тільки совкоцикли ніколи особливою надійністю не відзначалися, постійний геморой для любителів покопирсатися з ключами. Ява і та чеська була.

ДН
до нытиков

Сколько вони тут распустили! И вам не стыдно? Сами палец о палец ничего для города не сделали, а вот осуждать гаразды! Город должен привлечь к себе внимание туристов, чтоб вам же идиотам прибыль была, чтоб было на что дороги, крыши ремонтировать, а вам лишь бы у компа ныть.

М
Мотобол

Колись у світі кожний четвертий мотоцикл був радянського виробництва (УРСР була конкретно зав"язана на цей виробничій процес)... А майданута держава - що конкретного зробила?

ДМ
до Мукачівка

там лише 5 наших мотикив було ... а решту всі не нанаших номерах .... і ще щодо прапора там моглиб бути інших країн і то би було цікавіше

1
123

Пишете брєд всякий. Тіпа жизнь у вас така ярка што то капець. Шо вам ті байкери. Лиш думаю ті що тут женуть на з'їзд перші з телефонами на обочині стояли і відео знімали. Мені було приятно на них подивитися. Круті чуваки. Хоть мають хоббі в жизні а не сидять у компа нереалізовані амбіції виплескують.

П
попик

перемогозрада..чи зрадоперемога...ни ЄДНОГО ПРАПОРА..се ай...шо тепер робити,як з сим жити дальше...страшно стає от безпрапор"я....чи безпрапорря...че безмозгов"я..

К
Крук

По-перше: у нас пишуть не "м"ясо", а "мнясо". По-друге: де Нічні Вовки?

Т
Тормоз

Автівок ще більше ніж мотоциклістів по мості через Латорицю проїхало.Жодного прапора не було. Дві ганьби їм та два великих жаля

М
Мукачівка

У всій багаточисельній колоні байкерів ані одного українського прапора.....Чи байкери не з України, а може не на Україні????Ганьба і великий жаль....

0
07

точно шо "БІКЕ"...тварі...й міська рада тварі в першу чергу.за бюджетний кошт уладити парк,привести го в порядок,а тепер там алкашо фестивалі устраювати...а кому бабло іде у жеб,аж ми інтересно,шось нико не отчитуєся за то

.
...

Такоє відношення до байкерів якби вони із АТО вернулися.

Ю
юрко

жаба докого давить.як увидів такі круті моторки.і я на біціглях подїду.

M
Man

Раз у рік можете і потерпіти.

ДМ
до мукачево

Байкери то вонь у гатях

М
мукачево

А шо на тих байкерів дивитися? Най ідуть у хащу на зліт. Чого я не можу нормально по городу їхати? Для чого вулиці перекривати?

Читайте також