Оксана Балога знайшла у Арданові та Кам’янському чимало однодумців (ФОТО)

40
13

На зустрічі з кандидатом у депутати Закарпатської облради окрім місцевих жителів цих двох сіл приїхали також представники сусідніх Дунковиці, Мідяниці, Воловиці, Богаревиці та Хмільника.

Разом з Оксаною Балогою з людьми спілкувалися також голова обласної ради Іван Балога та обласний депутат Максим Хохлов.
Обидві зустрічі Оксана Балога розпочинала зі знайомства: короткої розповіді про себе, чим займається та чому вирішила балотуватися до облради та що збирається робити у разі обрання.

«Я не хочу стати депутатом Закарпатської обласної ради заради статусу, мені це не потрібно. Мені потрібна ваша підтримка і довіра, аби разом з вами вирішувати проблеми нашого краю, кожного конкретного села, людини. Раніше я цим займалася як непублічна особа. Зараз готова робити це як депутат», – звернулася до мешканців сіл Іршавщини Оксана Балога.

Зі свого боку Іван Балога ділився думками про ситуацію в області та країні, зокрема що стосується політичних настроїв, насамперед, щодо вибору між ЄС та Митним союзом, економічного стану.

«Україна має бути у Європейському союзі. На цьому наполягає наша команда, адже це курс на добробут, сучасну медицину, прозорість влади, хорошу роботу для наших дітей, якісні дороги», – зауважив Іван Балога.

Разом з жителями сіл Іршавщини Оксана Балога домовилася, що перш за все займеться соціальною сферою: реконструкцією та ремонтом дитячих садків, шкіл, ФАПів, амбулаторій. Саме це і є серцевиною програми кандидата у депутати від Єдиного Центру.

Присутні також в один голос жалілися на жахливі дороги та безглузду оптимізацію у сфері медицини, в результаті якої їм доводиться ходити у сусіднє село, аби завірити справку.

Не поспішали розходитися селяни після зустрічей та спілкувалися з гостями уже в неформальній обстановці. 

Коментарі

С
Сашко

Авжеж, однодумців знайти легк якшо приїжджаеш на "точку" з мішком грошей

5
546

Нещасно якось вона виглядає.Заставили жону, якій то нафіг не треба іти в політику, зустрічатися з людьми. ніби вона знає, що їм казати. Зато Іван поможе. ггггНіби він дуже знає говорити..

_
______________________________________

не рузумію, ош чого усі балегы у депутаты рвуться? Эге, спершу В.І. протрутив у депутаты свого двуюрудного василька (цилька) пітьовку, а пак свого брата ваньку (янчіка), типир сує свою жону тай сына, бо у іршаві у школах туалеты удремонтовали, а пак, на черзі уже стоят тесть із тещув, ..... Чого они не кажуть, ош чого они туды лізуть? Так ми ся видить, ош там, так як і біблії написано: молочні рікы течуть окружені золотыми горами. Царство небесне. Ай, пак лем для них, бо нас туды не принимавуть. Прости ня Боже, не хочу грішити, айбо можу я оту бібілію читати, а доступ туды, до того царства небесного мавуть лем ізбранні - клан балогов.

J
JOSKA

Xto jak zhije tak i 18sudity!

Б
Бобер

вигода...що всі так дружно на всіх фронтах рвуться до влади...

Б
Бобер

Сивлюський....я вже вкотре бачу що ти тільки пишеш нарікання на ПР, дістали вже твої коментарі.....тут люди пишуть шось конкретне...і всі прекрасно знають хто у нас влада на Закарпатті....і чия родина масово рветься до влади...скоро не тільки сини жінки брати там будуть. але і дідики та бабки....то у мене виникає питання....ЩО ТАМ ГОРИ ЗОЛОТІ....чи всі такі милосердні стали людям помагати....школи ремонтувати ...дит-садочки.....значить має бути там якась вигода і для себе...

Ж
Журналіст

О))) адмінресурс попер))) а куди дивляться наші, господи прости, "незаангажовані" та "неупереджені" спостерігачі? голова обласної ради у робочий час відкрито агітує за кандидата у депутати? уявляю собі, що б робилося, якби це регіонали були)) а тут всі чемно ігнорують... аж бридко!!!

Ч
читач

Ти севлюський тупий та дурний, як вільха. Ради розділяють фінансування на всі соціальні сфери, а виконавча влада тільки ці рішення виконує.

СД
сивлюський до лука

Молодець. У Ледиди тобі запишеться. Ще 20 таких коментарів і мож тобі премію виписати. Тільки тобі, дурню, має бути відомо, шо голова облради має дуже мало впливу на виконавчу владу. А саме виконавча влада (а це ПРдуни) відповідає за соціально-економічний стан всіх територій.

Ч
читач

Сайт "Новини Закарпаття" стверджує. що Іван Балога за останні декілька місяців, тільки два рази був на роботі і то тільки для розподілу бюджету. Оксана їм потрібна, щоб мати більшість у раді та ділити наші гроші, як заманеться клану Балог. Вкравши грошей з бюджету, можна і благочинністю займатися.

Л
Лук

А Балоги то не влада????? Іван голова облради то не влада??? Віктор до вчора був при владі що зробив за 8 років???

І
Іршавчанин

Іршавщина за Балог бо вони школи ремонтують, дитячі садочки ремонтують, обладнання у школу завозять, людям на медицину дають. А влада що нам дає? Була лікарня у селі амбулаторія, то і її забрали. Ганьба

П
патріот

Знову обіцянки...і вже котрий рік, ненадоїло уже вам кандидатам людей дурити?

Читайте також