Окуляри та оправи вартістю понад 94 тисячі гривень

4
0

вилучили на митному посту «Тиса»

       Ці вихідні стали невдалими для нашого співвітчизника, який у якості пасажира подорожував мікроавтобусом «Mercedes-Benz» у приватних справах з Німеччини до України.

       Для проходження митного контролю на митному посту «Тиса» Чопської митниці він вказав лише особисті речі та невелику суму грошей. Однак, коли митники розпочали огляд ручної поклажі у багажнику мікроавтобуса, серед особистих речей пасажира виявили кілька коробок з сонцезахисними окулярами та оправами. Загалом митники нарахували 466 пар окулярів та 746 оправ на загальну суму 94 тис. 440 гривень.

        Як пояснив працівникам митниці власник багажу, коробки його попросив завезти до України знайомий. Коли він запитав про їхній вміст, чоловік запевнив що там знаходяться рекламні буклети фірми, у якій він працює. І на доказ відкрив одну з коробок, де дійсно була рекламна продукція. Тому про незаконний вміст «передачі» вартістю у кілька десятків тисяч доларів він нічого не знав.

        Чи правдою є пояснення нашого співвітчизника, встановлюватиме суд. За фактом   порушення   митних  правил,  а саме  недекларування  товарів при  їх переміщенні   через   митний   кордон  України,  працівники  Чопської  митниці склали  відповідний протокол, а  1201   пару окулярів та оправ вилучили до рішення суду, повідомили з прес-служби Чопської митниці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також