Окупанти покинули майже всі блокпости Мелітопольського району

8
0

Контрнаступ ЗСУ на деяких напрямках проходить дуже вдало. Ворог не просто зазнає втрат, а панічно втікає.

Мелітопольський район дуже довго потерпав від російських окупантів. Мер міста Іван Федоров повідомив радісну звістку – незабаром мирному населенню регіону росіяни вже загрожувати не будуть.

Російські окупанти намагалися розігнати фейки про те, що Україна збирається "здати" Запоріжжя, а ЗСУ не будуть проводити деокупацію.

Реальність показала, що ситуація кардинально протилежна, наші воїни активно б'ють ворога та звільняють від нього наші міста та села.

Звісно, кожного дня окупанти посилюють тиск на мирних людей та створюють багато проблем, але загальна тенденція незмінна – ЗСУ вдасться прогнати російських загарбників з України.

"У найближчі тижні – місяці Мелітополь буде деокупований. Нам вдасться відновити українську державність на території нашого міста. І ми віримо у наші героїчні ЗСУ. Три дні тому зі всіх блок-постів на території Мелітопольського району росіяни поїхали. Втекли, завдяки ЗСУ. І навіть з території Василівки вони перемістилися до Зеленого Гаю через страх наступу наших військових", – розповів Федоров.

Також він додав, що в самому Мелітополі російські окупанти відключили український зв'язок та інтернет. Він розповів, що подекуди знайти зв'язок можна та закликав мелітопольців, які виїхали, підтримувати контакт з мешканцями міста, яке тимчасово перебуває в окупації.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також