Олег Гаваші цікавився Ужгородщиною

7
0

Зокрема, губернатор відвідав нове виробництво „Ріф-паркет” на території Холмокської сільської ради

Голову облдержадміністрації у робочій поїздці по району супроводжував голова райдержадміністрації Анатолій Колібаба. Керівника краю передусім цікавило, як виконується соціально-економічна програма розвитку району.

Зокрема, Олег Гаваші відвідав нове виробництво „Ріф-паркет” на території Холмокської сільської ради. Інвестори вклали у сучасний завод солідні кошти. Швидко звели виробничі корпуси, залучили і змонтували високотехнологічне німецьке обладнання. Урочисте відкриття заводу намічається у березні. Тут працюватимуть понад 200 чоловік.

Олег Олодарович наголосив: таких би виробництв нам в області побільше. Адже питання глибокої переробки деревини постійно в полі зору влади.

У Великих Геївцях добудували до місцевої школи їдальню. А у Малій Доброні зводять нову школу. Цьогоріч планують завершити роботи. У селі Велика Добронь готують спортмайданчики під штучне покриття. Відвідавши ці об’єкти, Олег Гаваші залишився задоволеним як тим, що вже зроблено, так і тим, що робиться.

Цікавився голова облдержадміністрації, як виконується у районі програма енергозбереження. Приміром, торік у чотирьох сільських школах замінили вікна на сучасні склопакети. Цього року також планують замінити стільки ж. У школах встановлюють економніші котли опалення.

Приємно вразив новий туристично-рекреаційний комплекс „Богольвар” на 45 місць в Анталовцях.

Подібні робочі поїздки керівника краю намічаються і в інші райони.

Повідомили ЗІА "Простір" з Управління інформації

та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також