Олег Куцин: Наша мета — це демонтаж пам'ятника на Верецькому перевалі

20
19

Голова закарпатського осередку "Свободи" прокоментував Дзеркалу Тижня ситуацію з угорським монументом на Закарпатті.

— Я розцінюю свої дії на Верецькому перевалі як повністю адекватні (участь в підпалі монумента - ред.). На мою думку, так має зробити будь-який українець, коли на могилах твоїх предків, вояків за українську державність, нащадки тих людей, що розстріляли їх, будують неоімперський символ… Для угорців цей пам'ятник символізує кордони їхньої держави, вони так і називають його — пам'ятник на знак віднайдення угорцями своєї батьківщини. Але чомусь встановлений він не на кордоні України й Угорщини, а на старому кордоні Угорської імперії. Тому я вважаю, що мої дії були адекватними.

Ми й далі виступаємо проти угорського пам'ятника, але вже не такими діями. Я організував звернення у Верховну Раду (відповідне звернення буде й до правоохоронців) про те, що пам'ятник встановлено з порушеннями законодавства. Все вирішувалося через телефонний дзвінок без відповідних погоджень, і в процесі слухання справи воно спливло. Корумпованому суду вдалося приховати цей факт, але зараз справа буде на контролі в депутатів, і я думаю, що законним шляхом нам вдасться прибрати цей недоречний пам'ятник з української території. Тобто наша мета — це демонтаж пам'ятника…

Коментарі

М
мадярка

Дякую всім добродушним сусідам-русинам за підтримку, недай Бог владу в руки таким бішеним націоналістам, як цей. Я порекомендую йому лиш одне: нехай відшукає могилу свого прадіда на Закарпатті, як знайде, то нехай починає порядки наводити, а мої предки поховані тут.

ИВ
и вооще

Тягнибок полковник ФСБ, а Фарион радистка по кличке "Кэт",Олег Куцин -майор ФСБ..остальные члены партии -рядовые и офицеры Федеральной Службы Контрразведки РФ..обучены приемами дзюдо и летают на дельтопланах с журавлями по маршруту Львов-Москва-Кремль...

Е
Еколог

не знаю хто як , але особисто я повністю розчарований у вО сВОбода хоча й сам за неї і голосував , більше не буду прихвостні кремлівські , вони розколюють Україну не було в нас ніколи сепаратиських настроїв на закарпатті , але завдяки во свобода , вони тут з*явилися

A
Anders

Свобода провокує під дудку Кремля. Вони не є українськими націоналістами. Не переживайте - Духновича не спалять. Нормальні люди і в Галичині, і на Закарпатті не будуть таких слів говорити. Тим паче, що комусь вигідно ділити Україну і її народ. Краще би займались економічними проблемами, а не бились за щось інше. Бо й галичани тікають з нашої країни. Як і всі ми. На жаль.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

краще ти поміняй кайф та відкриються очі! свобода під кремль працює та виконує всі вказівки...

К
киндерице

..ты что там куришь такое атомное? бандерлоги и Кремль... спрыгивай давай с кукиса..

П
Простак

" Я розцінюю свої дії..." - явна ШИЗОФРЕНІЯ.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

якщо подивитись остані події стосовно російської реакції на підписання угоди ЄС-україна, то стає зрозумілим, що ВО Свобода виконує заказ кремля: якщо митним мотузком не іде, можно через членів держав ЄС-у зірвати, польський мапятник, угорський, румунський... в єс можуть відразу 3 держави підняти питання доцільності у зближенні з україною та із-за дій свободи вперто просити відмову!

М
Міліцішта

Куцине. Ти тот памятник клав? Якого хуя імивисся до мадярів! Іди у галичину та Бандерови ламай памятники, хлоть му і усси хуй! Ще раз токоє зробиш та голову тти проломлять русини уєдно з мадярами' ти чорте нагуляний! Най лем тя дись увижу!

doc русин

Нись нагуляний куцин мадяр онаджить завтра Духновича памятник запалить. Позавтрю русинський нарід із Закарпатської земли вон загойкать... За розжиганіє національной войни к у ц і н а на х..й - у середині буква І по галицьки...авать най у Львові памятник Міцкевичови-як полякови-обпішать - там му яйця скоро одорвуть... Перебачте добрі мадяри-ми усе добрими сусідовами упстаємеся...

С
Славко

Памятник констатує і символізує історичний факт. До чого тут сучасний переділ кордонів? Вони ще при нас з вами можуть не один раз мінятися. Якийсь куцин(де ся взяв?)- безграмотний ідіот буде туй світом колотити. Геть, придурку. Я ся звертаю до безпекашів: се тож не ваша стаття? Се не зазіхання на конституційний лад і територіальну цілісність? Ну, тоді ви самі не понятно для чого существуєте.

С
сторонній

"вояки за українську державність" діяли на території чужої держави - Чехословаччини "чомусь встановлений він" (пам'ятник) - вчи історію, Куцине

D
dyr

Тисне,що не свобода Євросоюз підписує? Тому можна нагадитити?. Ти їх там ставив?

I
IronEgs

"вояків за українську державність" - що ж ви кажете? Почитайте історію Закарпатського краю більш детально! Наш край з давніх-давен був краєм різних національностей! В тому то і справа, що в 1945 році нас "продали" УССР й розпочали навішувати свої ідеологічні погляди. Закарпатська історія є міжнаціональною і її треба берегти і шанувати! Тільки "долбохреніки" можуть не цінити те що було напевно тому так і живемо бо такого роду "особні" знаходяться у гілках влади.

Я
я

при мадярах люди туй хоть нормально жили, а ти придурку(Куцин) іди на Львівщину пам"ятники ламай

P
PriesT

Всьо правильно сказав, най собі у "орсагови" свойому кладуть памятники.

В
Володимир

"Ламать не строить" - це напевно дивіз Олега Куцина. P.S. По пару мадярських жандармів (тих, що раньше були)не помішало би на Закарпатті і по цілій Україні. Швидко навели б порядок!!!

С
санітар

чікош чикає, палата готоава, синьо жовта!

M
munkach

Придурок

Читайте також