Олег Лукша оголосив Олексія Петрова людиною року

5
14

Відповідне рішення було прийнято, ніби після опитування серед громадських організацій області, Олегом Лукшею, співкоординатором Коаліційного об’єднання громадськості Закарпаття «Реформи задля гідного життя».

Цікаво, що Олексія Петрова пов'язують з "професійним підходом до проведення реформи децентралізації".

"Олексій Петров очолив область, коли настав найважливіший етап реформи децентралізації – покриття всієї території України об'єднаними територіальними громадами. І сьогодні його визнали «Людиною року з децентралізаційної реформи на Закарпатті-2020». Таке визнання очільник області отримав завдяки професійному підходу до проведення реформи децентралізації та відкритому діалогу з громадськістю", - йдеться у повідомленні Закарпатської ОДА, яка посилається на статтю Голосу України.

"Завдяки Олексієві Петрову в області зараз є 6 укрупнених районів, а не 5, як спершу передбачав Проєкт. Голова Закарпатської ОДА звертався до Уряду, відстоював ще 1 район області – і домігся збереження самобутнього Рахівського гірського району. Також Олексій Петров уперше в історії України створив та очолив Консультативну раду міських голів (міст обласного значення) та сільських, селищних міських голів (ОДА) при Закарпатській ОДА. Її діяльність, спрямована на встановлення тісної співпраці усіх гілок влади області, показує високу ефективність та продуктивність", - додають у повідомленні.

Раніше експерт із питань місцевого самоврядування та децентралізації Володимир Феськов коментував Mukachevo.net, що дивячись на заяви місцевих державних адміністрацій вони не завжди розуміють що таке самоврядування.

"Навіть голова ОДА пан Петров, коли говорить про реформу я чітко розумію, що в силу своєї професійної діяльності він не мав ніякого відношення до місцевого самоврядування і не до кінця розуміє що це таке. В діях його підлеглих, у профільних департаментах, вони не розуміють різницю між територіальною одиницею і населеним пунктом, що таке об'єднана громада міська і що таке міська рада. Правила гри потрібно визначати орієнтуючись на місцеве самоврядування та на людей, які щодня працюють з ним, на людей, які і є місцевим самоврядуванням", - зазначав Володимир Феськов.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

З
Закон

КГБ за яй...ця тримає та крутить ним,як сонечком

О
опачко

а чом не мене? Сердишся, шо колись им тя бортанув?

Я
Я

Сьогодні 1 КВІТНЯ????????

СС
Сікора Степан Ілліч

Олег, важко повірити, що ти талановитий науковець, фізик, опустився до рядового підлабузника. Дуже шкода.

Ч
Читач

Звісно, Лукша вислужується перед владою, але аж так?! Лукша не став депутатом облради, то хоч так просить собі преференції.

І
Іван

А що у нас уже жополизи оголошують людину людиною року. Не знав, не знав

І
Іван

не годен ним пригадати май діяльного губернатора,тай не чути за нього ош оби бов жулик..

П
Попереднік

Людина самого паскудного для нас року - сиерті від ковід і обістяне протиепідемічне обласне керівництво, просрані зеленими місцеві вибори, геноцид парашутистами із- за меж Закарпаття місцевих жителів, початок війни з Європою, через Угорський конфлікт, знищення і отруєння останніх русинських коренів, релігійні распоіі, знищення освіти... і ще багато « заслужених» справ людини високосногл року!!!

Я
Я

Сам себя короновал))))http://www.mukachevo.net/ua/login

M
mda

Петров красава!

В
вася

міг би бомжа івана з росвигова оголосити людиною року ! Івана партія на автобусній зупинці біля ідеала має більшість , бюджет ділять рівно по грамах, і спонсори підтримують фінансово.

ШБ
Шмірґлі бачі

В Ясіні гонні му дати званіє почотний гуцул міра. І переходящеє зельоноє знамя.

1
111

Петров достойний цієї награди, ще не було таких губернаторів

Б
Богдан

Зелебобік оголосив свого патрона.Логічно.Попообував би не оголосити.))

Читайте також