Олег Скрипка полонив закарпатців фірмовим співом та запальними танцями (ФОТО, ВІДЕО)

7
17

Публіка концерту "Мукачево скликає друзів 2013" була просто у захваті від нетипової манери виконання пісень та екстравагантних рухів лідера гурту Воплі Відоплясова.

Той танцював і з баяном, і з гітарою, і просто з мікрофоном. Наприкінці виступу навіть заліз на каркас 13-метрової заввишки сцени і там драйвово рухав усіма кінцівками.

Дещо нам вдалося зафіксувати на відео, тому насолоджуйтесь)

Коментарі

.
...

Всім не догодиш. Комусь подобаються концерти, комусь ні, так є, було і буде. Раджу органіаторам фестивалю вже зараз починати робити опитування кого вони хочуть бачити наступного року, щоб потім не було обурень!!!

М
Мукачівка

Реально,щоб нікого не образити,скажу,що концерт був "на любителя".Мало того,що дощ,тай атмосфера якась тускла.Більше полюбилися приколи Кості,які вже застарівші і люди чули їх багато раз,ніж ,виступи гуртів...як на мене ,концерт ....(могло бути краще)вже коли Скрипка вийшов половина народу почало розходитися...Короче,концерт ніочом(

К
Киця

2Anders.... "А шо, краще Пающіє Труси або Наталі най прийде?" --> Лободу давайте!!!!

К
Киця

одні й ті самі фото, що в іншій статті про концерт (((( Могли зкреативити цікавіше!

A
Anders

Тим хужі концерти? Вам, мабуть, до того не дорости. Або не розумієте такої музики. Олег Скрипка справді завів пубілку, у нього справді гарні і веселі пісні, які, так, не кожен зрозуміє. А шо, краще Пающіє Труси або Наталі най прийде? Ніж нормальні музичні гурти, випробувані часом і авторитетом...

ММ
Містер Міягі

Лучше бы вместо Бумбокса салют нормальный купили :)

Чим дальше тим хужіконцерти1

N
NKLTT

"Бумбокс" розчарував, "ВВ" - навпаки. Йшла на концерт послухати "Бумбокс", але з відомих пісень були тільки одиниці інші ж мені здалися трошки нудними. Пісень "ВВ" ж я знаю досить мало - 3-4, не більше. Та все ж, вони сподобалися мені набагато більше. Під невідомі пісні я танцювала і насолоджувалася музикою, а під відомі навіть підспівувала. Звісно, з минулорічними "Океанами" цей концерт не зрівняти, та загалом концерт дуже сподобався. Дякуючи гурту "Рокаш" та "ВВ" було багато хороших емоцій.

ММ
Містер Міягі

Бумбокс хорошая группа, но своими "новинками" по 5-7 минут они действительно уморили - ни одного хита!

М
Мукачівець

До простяка, Якщо хворий лічися. При чому концерт до політики дебіле.)

AD
AC DC ДАВАЙ!!!!!! В МУКАЧЕВО!!!

БУДУ ДО УТРА СМОТРЕТЬ!!!!

Я
Я

Наши люди балдеют от попсового говна, они не доросли до такой музыки, до таких исполнителей... И конечно же обрушаются критикой...ну как публика, живущая на "О Боже какой мужчина" может оценить авторские работы Рокаша, ВВ, или Бумбокса...Да никогда в жизни... Привезли б сюда поющих трусов да иже подобной лабуды, ото б все радовалися и восхищалися... В который раз убеждаюсь, что нашему обществу до нормального как до неба...

С
Страдивари

Раньше было лучше потому что озвучивал ПУФА а сейчас какие-то самозванцы.

!
!

Чим далі, тим в нас хужі концерти! Ця музика, не для нашої публіки! Концерт був ніякий,у всіх смислах цього слова! Половина людей розійшлися..... Раніше були набагато кращі концерти!

Ж
Женя

Я нічого немає проти гурту Бумбокс, але це не для нашої публіки.

П
Простяк

Люблю і дуже поважаю групу Бумбокс, але піду на їхній концерт в Ужгороді 2 жовтня, тому що на цю кинути кістку Балогом я йти не хотів. А по-друге жодного контролю повно п'яних людей які штовхаються. Закарпатцям варто вчитися як треба відвідувати концерти бо без пляшки їх музика не пре.

Ж
Женя

Може, Олег Скрипка і полонив, нажаль я його не дочекалася, бо Бумбокс мене уморив

Читайте також