Олександру Доктору загрожує до 5 років

8
3

14 грудня прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу стосовно депутата Ужгородської міської ради Олександра Доктора.

Справу порушено за частиною 2 статті 382 Кримінального Кодексу України (невиконання судового рішення). Її 2 частина передбачає штраф від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

Олександр Доктор не виконав рішення Господарського суду Закарпатської області щодо виплати заборгованості кредиторам, яка складає понад 400 тисяч гривень.

Коментарі

О
олег

люди, було думати коли він балатувався депутатом від ЄЦ......всі і так добре знають, що депутати від ЄЦ є свої капітали нажили нечесним шляхом, а тому тепер і спливають на поверхню нові кримінальні справи.

SJ
Schweik J.

Украв майже півмільйона гриваків, отримає (якщо отримає) пару років, одсидить рік і випустять за хорошу поведінку. Вийде і одкриє бізнес- слава новим бізнесменам! Піздєц!

Ш
шандор

і напишуть в ЗМІ що, справу закрито за відсутністю складу злочину.

Читайте також