Олексій Петріченко став новим в.о. начальника управління Міндоходів на Закарпатті

51
5

Сьогодні, наказом Міністерства доходів і зборів України від 22 квітня було призначено в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Ним став Петріченко Олексій Олександрович. Про це повідомляє інформаційно-комунікаційний відділ головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Довідка:

Народивсся 07 травня 1981 року в с. Ракошино, Мукачівського району Закарпатської област.

Освіта повна вища, у 2005 році Закарпатський державний університет , спеціальність – облік і аудит, кваліфікація – спеціаліст з обліку і аудиту.

Трудова діяльність

09.1997 – 07.2001

-студент Ужгородського державного інституту інформатики, економіки і права, м. Ужгород

11.2001 -04.2003

-строкова служба

07.2003- 11.2005

-міліціонер УМВС України в Закарпатській області, м. Ужгород

11.2005 – 04.2006

-державний податковий інспектор відділу реєстрації та обліку платників податків Ужгородської МДПІ, м. Ужгород

04.2006 – 04.2009

-старший державний податковий інспектор сектору економічного аналізу та прогнозування Ужгородської МДПІ, м.Ужгород

04.2009 – 01.2012

-начальник відділу економічного аналізу, прогнозування та організації роботи з великими платниками податків ДПА у Закарпатській області, м. Ужгород

Коментарі

П
Патріотка

Це ваша думка і Ви маєте на неї право і я, як інтелігента людина з повагою до неї ставлюсь. А також я поважаю і щиро вірю в тих людей, які в такий важкий час будуть піднімати Україну з колін. Доречі, якщо вже Вам так цікаво дізнатись про мої особисті досягнення, то я відповім. Я розпочала в дуже юному віці свою трудову діяльність, тому на сьогоднішній день щиро пишаюсь досягненним у житті. Зауважу, що ніколи не мала покровителів та спонсорів, та мені приходилось проходити конкурсні основи відбору персоналу і я щаслива від того, що мене гідно оцінили і що я залишилась Оптимісткою.

ДП
До пані патріотки

Шановна пані (без сорказму, Ви колись особисто пробували пройти конкурс на керівну посаду? Якщо так, поділіться результативним досвідом - коли, на яку посаду Ви, як проста пересічна людина без кума, свата, батька, дядьки і т.п. протеже, я вже не кажу про хабарі, були зараховані до числа дерслужбовців відповідного рангу та категорії. Не знаю, маєти Ви досвід чи ні.....якщо маєте, щиро радий, що після цих комісій та конкурсів Ви залишились такою оптимісткою! Я чомусь в песиміста та реаліста перетворився.

П
Патріотка

Дуже шкода що не видно ваш вік шановний мЕШКАНЕЦЬ... судячи з грамотності написання вашого коментару уявляю бачення "достойних" для Вас людей. Моя думка трохи інша. В наш не легкий для держави час, процвітання України в руках саме молодих і грамотних спеціалістів.

М
мЕШКАНЕЦЬ

При Янику на 35 лыття митницы дарували, а тут на 33-ти лыття-обласны ынспекцыъ. Круто Жаль, що достойних не бачать. Нычого не помынялось.

Л
Люстратор

Дуже дикоростуща кар'єра у цієї молодої людини. В студію прізвища спонсорів вечеринки.

Читайте також