Олексій Петров з'явився на сесії Мукачівської райради. Кворуму знову немає (ФОТО)

2
6

Сьогодні, 28 грудня у Мукачівській районній раді повинна була відбутись позачергова сесія. На жаль, кворуму для її проведення знову не було, тому оголошено перерву без визначення часу.

Як стало відомо Mukachevo.net з власних джерел, сесію відвідав і голова обласної ради Олексій Петров, який активно закликає депутатів підтримати кандидатуру Михайла Ланя на голову ради.

Як стверджують джерела, з ранку була погоджувальна рада депутатів на якій вони домовились проголосували лише за питання бюджету, аби розблокувати фінансування всіх потреб району, тобто освіти, медицини та інші. Згодом ці домовленості були порушені і на сесію було винесено зовсім інші питання.

Нагадаємо, минулого разу позачергова сесія теж не відбулась, через те, що на сесію не прийшли депутати від "Слуг народу", "Рідного Закарпаття" та "Батьківщини".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

З
Закарпаття

Генерал-майор СБУ підтримує наркоторговця Блюка. Куди котиться цей світ...

Ы
Ыстык

Ліпше уже дуба пяного

Ф
Ф

Таможня туй неприділах Уважаемий Ланьо нужен зі своїми связями на Востокови. Або хочуть поставити слуги когось свого і тим самим давуть понятих шушарі авать Мішком Ланьо або їхній кандидат крапка

ПР
пан Ростислав

Ланьо то бандюган і наркобарон йому за грати давно пора.

3
369

СБУшник задарь і яйце не почеше, ясний красний шо він там робить... найшли кошильок Ланя рішили вписатися маленько

СС
Сікора Степан Ілліч

Боже, як все знайоме. Правда, дещо помінялись дійові особи. Колись активно Михайла Ланя підтримував Іван Різак і навпаки, а зараз підтримує генерал-майор СБУ та голова Закарпатської облради Олексій Петров. Правда, на сесії Мукачівської районної тоді приїжджали тільки заступники голови облдержадміністрації, а зараз цілий генерал. Ставки ростуть. Чому? Не зраджував би Михайло Іванович своїх політичних союзників, то отримала б "Батьківщина" посаду голови Закарпатської облради, а Михайло Ланьо з першого заходу став би головою Мукачівської районної ради. Контррозвіднику Петрову варто б знати, що той хто зрадив хоча б один раз, а для Михайла Івановича - це вже норма, обов'язково зрадить і наступний. Цікаво, Олексій Геннадійович підтримує Михайла Івановича із-за зрадництва чи в нього є інший мотив? Кордон же рядом. Як ви думаєте, мешканці Закарпатської області?

Читайте також