Олень року: У Берегові водій авто з "золотими" номерами став поперек тротуару біля пустої парковки (ФОТО)

13
29

Світлини публікують користувачі мережі "Фейсбук" із місця події.

Подія трапилася сьогодні на вулиці Івана Франка. Поблизу старого кінотеатру у Берегові автомобіль припаркувався просто на тротуарі. Дивна поведінка водія, адже саме тут діє безкоштовний паркінг, який у вечірній час пустий на 90%.



На автомобілі ще й "круті" номера, які на думку користувачів у мережі мабуть коштували дорожче ніж посвідчення водія. Наразі місцеві жителі сподіваються, що правоохоронці звернуть увагу на "оленя" і притягнуть його до відповідальності.

Коментарі

В
Виктор

Штраф должен быть в Украине от стоимости авто и не было бы такого Данное нарушение нужно сделать 5000 евро и всё!!!

ДД
До дрозденка

Хоч му отс--ати?

О
Олександр

Перевалити го раз монтіровков по ногам оби му легше ходили. тай золото му ся мало стрясе. блитний номер купує лем лох який думать шо йому мош буде всьо....

ДН
до народа

ти тоже накурений,якщо ти підтримуєш порушників,яке своє підприємство ,який товар ,..ти нормальний, є ЗАКОН !!!! І чого побут простих людей має залежити від мажорів-наркоманів...тим більше якщо поряд пуста парковка.Чому я припустимо маю його обходити з коляскою...Чому !!!!! Я як до таких можна бути людяними!Вони взагалі у такому стані не мають права їздити )))

І
Іванко

То майже ти стояв,усьо так описує,олінь і у африці олінь

Н
Народ

Жінка яка йшла з дитиною за бутилкою у 22:00 ніякого не викликає таку бурю емоцій,як людина яка припаркувалася біля свого підприємства ,щоб в грузити товар,як вам не соромно ?будьте людьми!!раніше не було інтернета куди би ви своє лайно спускали?правильно в туалет ...такшо робіть це і зараз дома у себе!а не забруднюйте інтернет

Л
Люди

Чому мукачево нет займається цим?уе ж має бути інформаційний канал а не бред

К
Коментатор

Люди, ви серйозно?! Перед такими великими святами , ви такі ЗЛІ! Ображаєте водія даного автомобіля так , ніби він скоїв важкий кримінальний злочин! Схаменіться! Якби це була не іномарка , а яке-небудь «стареньке авто», то ви навіть не звернули б уваги, і навіть фото в інтернет не були б розміщені! Невже кожен із вас завжди правильно паркувався? Невже кожен із вас завжди дотримується Правил Дорожнього Руху?! Звичайно , водій автомобіля НЕПРАВИЙ і НЕ оправдовую його проступок , АЛЕ ЦЯ ЛЮДСЬКА ЗЛІСТЬ мене вражає! Будьте добріші , не проклинайте людину за те , що вона не правильно паркується!

О
ок

то я був лукатони но тать мени можно не

М
Мукачево

Це у вас називається "крута тачка" ??? Щось пішло не так в Берегові (

М
Місцевий

Пан Свищо Кирилл. Браво

Б
берегівець

Чого дивуєтесь,біля Балажер чергову врізку виявили,бутафорну,виходить,не діючу,але ці круті тачки звідти витекли!

Ш
Шандарь

Ідіот тест у бундесі би здавав кормі штрафа

М
Мурчак

Се лиш конкретний додік так стати може

ДН
До нижнього

Бачу Ти конкретный чувак !! Говориш , значить Ти пробува : пудставляв *опу, ти танцюва, тебе чмырыли, опускали ...,сочуствою, братiшка!! Бачу , багато ти бачив та багато пуцикiв бачила твоя *опа, коли ти такi нюанси знаеш про реальну жызнь опущених , дурачок ! Меньше нюхай та дивись фiльмiв про бандитiв ! Бачив , Я, тебе , бандюганiв та полiцiю на тому органу на який ти насажува своё конкретне д*пло !!!

3
3?3

Це скорі ще за все спонсор кінотеатру... не смішить штрафувати. Якщо серйозно то евакуатором діло повинно вирішуватися і штрафом.. У Берегово не існує не куплених прав. Дивуватися немає чому

Д2
До 21:03

Чувак..хуяк...сразу видно по словам в тексте, дегенерат полицейский 2000 года рождения оправдывается за своих друзей дегенератов которые подростают такими ж пид767ми как и этот мужик на 7777. Там тебя опустят по жизни и научат подставлять задницу под начальство...делать из себя святого служителя народу а на самом деле за 1000грн. готов стриптиз перед нарушителем станцевать

ДК
До кУментаторів

Це барига малий Свищо. Наркоша. Обнюхався та не знає де дорога. Апаратки закрили та не знає де себе понести. Ще грошики татині мало є та жирує. Скоро буде як останній наркоша-барига поводитимя. Задовбали вже ці наркомани. І не треба тут писати тіпа ллєш грязь чи ще якийсь бред. Весь город знає хто такий свищо і брат його і шо чудять в городі.

ДН
До нижнього

Ти вже звiдти повернувся ? Йди та пiдглядай за селфiками на кар’ер , смотрюпрямо» в окна чужих авто и домов !!!

Д2
До 21:03

Иди на8738уй селфик бандеровский

Д2
До 20:53

Такi як ця особа сидять в кабiнетах де пишуть Закони для тебе раба» дивлюсь прямо перед собою» , а ти закривай очi ...тому так живимо!! Тодi , якого лешого бiгаеш за селфiками та пiдглядаеш , як вони гогаються !??? Чувак, в тебе шиза , лiкуйс!!!!

Б
Беата

Дама с собачкой

Д,
Да ,так и есть

Наши людоньки обозленные только и ищут кому напакостить, кого бы заложить , сдать , облить г/&:):& , прям кайфуют от этого. Я не оправдываю водителя, но всегда по жизни смотрю только прямо перед собой. Я уверен что если там стояла лада седан баклажан никто бы и не обратил внимание. Люди будьте перед НГ добрее и смотрите только в свой огород. А селфикам-тупакам желаю заниматься своей роботой а не трахаться на карьере каждую ночь и пить кофе на окко.

Д2
До 20:35

Чие Це авто ?

М
Мороз

Чому не зателефонують нараз в поліцію! Поліція реагірує митево. А виставити фото це великий вчинок.

Б
Берегівчанин

Кожен житель нашого міста знає, що чий це автомобіль...

П
Пробачаюсь

АО7777НХ

П
Петі

АО7777ВН

ПД
Петя Дрозденко

Повний номер в студію!

Читайте також