«Олені» на дорозі: як порушуються ПДP під носом у поліції Мукачева (ФОТОФАКТ)

15
9

Мова йде про викладені в ряд конуси на місцях для паркування під будівлею поліції Мукачева, де за правилами дорожнього руху зупинка і стоянка взагалі заборонені.

Згідно пункту 15.9. ПДР, зупинка забороняється на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі.

Крім того, за останніми нововведеннями, на проїзній частині забороняється встановлення предметів, що перешкоджають проїзду чи паркуванню транспортних засобів, повідомляють в ГО «Дорожній контроль Закарпаття».

Відтак, встановлення конусів, як на фото, заборонено законодавчо.

Коментарі

В
васька

там нема знаків пішоходного переходу ,

Р
Розумний

До вашого відому осліплі громадяни! Як ви бачите на даному фото є пішохідний перехід! це місто і це має бути регульований пішохідний перехід,і так воно і є! далі, для особливо обдарованих як ви бачите нанесено білу розмітку що означає що можна паркувати на даному місці по факу незалежно чи є там пішохідний переід! якщо вас щось не влаштовує подивіться на парковку центральної зупинки, біля світ кави аналогічна ситуація!!!

7
7322

До Юлій: Фішки розмістили для того,щоб керівник Мукачівської поліції мав місце для службового авто VW Passat темно-зеленого кольору,який там постійно припаркований. До Юриста: прочитайте пункт 15.9 правил " ближче 10 м від виїздів з прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду" зупинка заборонена!!!

В
васька

там нема пішоходного переходу !!!!

Ю
Юлій

Тобто будь хто може встановити конуси чи щось подібне біля свіого будинку,магазину?

Ю
юрист

- якщо ви вже робите таку публікацію то спочатку переглянте ПДР, тобто пішоходного переходу не має як ви зазначили вище і ніхто не порушує пдр, а якби порушували то вже працівники патрульної поліції винесли постанову на водіїв.

Ю
Юлій

А нанесення дорожньої розмітки з порушенням вимог ПДР не заборонено законодавчо? Все-ж таки сподіваюсь, що фішки розмістили якраз для попередження порушень ПДР. (зупинка стоянка).

П
Паша

То місця самих головних оленів поліціі)))

В
Вася

Нововведення місце керівника Мукачівської поліціі

Читайте також