Ольга Бізіля: "Ми не претендуємо на жодну із посад в Берегівській міській раді"

35
21

На адресу редакції Мукачево.Net надійшла заява від голови депутатської фракції Єдиного Центру Ольги Бізілі щодо поширення деякими ЗМІ звинувачень депутатів фракції у спробі "захоплення влади" у Берегові.

Нижче подаємо текст заяви: 

"Зважаючи на цілий ряд звинувачень, що лунають на адресу депутатів від Єдиного Центру, зокрема, ініціювання недовіри міському голові, неконструктивну позицію щодо окремих питань, які виносяться на сесію міської ради, прагнення отримати посади в міській раді, заявляємо наступне.

У час, коли наша держава перебуває у надзвичайно складній ситуації, ми розуміємо, що подолати усі загрози, котрі постали перед державою, можна лише об’єднуючи зусилля всіх небайдужих до майбутнього України. Ми хочемо убезпечити місто від суспільних потрясінь на період до нових місцевих виборів, що, ймовірно, відбудуться в травні 2015 року. Ми прагнемо конструктивної співпраці з усіма гілками влади на місцевому рівні. Й у першу чергу, із міським головою та депутатським корпусом в цілому.

Ми не ініціювали процедуру відставки міського голови. Ми не блокували прийняття рішень міських сесій, котрі спрямовані на підтримку життєдіяльності міста. Партійна організація Єдиного Центру ще після Революції Гідності у лютому 2014 року заявила, що не претендує на жодну із посад в Берегівській міській раді.

Ми хочемо вірити, що діючий міський голова завершить свою каденцію у передбачені законом терміни.
Ми сподіваємося, що наші спільні зусилля щодо розбудови нашої малої батьківщини – міста Берегове – увінчається успіхом".

Голова Берегівської міської організації Єдиного Центру, голова депутатської фракції Ольга Бізіля

Коментарі

Ц
циган

а що з речовиною,що завезана у цігань.табор???чи вже ця проблема не актуальна???

Д
Дама

Легко судити з боку людей які намагаються щось робити, навідь виходить і не ідеально, судять тих хто робить, а хто нічого не робить і тільки піариться іх судити нема за що. Любий ідіть на вибори і сядьте в крісло мера тоді Ваші коменти змвняться в інший бік.

А
Адвант.

Люди добрі,звертаюсь до вас, в державі йде війна,від такої заздрості і ненависті вона і розпалилась на сході,ну прочитайте уважно статтю,в ній нікого ніхто не звинувачує,не обзиває,схаменіться жіночки,схаменись Тетяно Яблінська,невже заздрість і ненависть повинна керувати сьогодні почуттям,скоро вибори,йдіть реєструйтесь депутатами, мерами,і керуйте містом районом державою,та згадайте коли Ольга Бізіля,була тут заступником,то хоч,щось робилось в цьому місті,да схаменіться та як ти Тяня Яблінська називаєш її "тьолочкою" і другими не пристойними словами,по перше вона захищає твоїє здоровя від того,щоб не нюхала ти випаровування нафтопродуктів,відстоювала правду за те що твій друг пісок з під тебе викачує,що в кожну хвилину лягаючи спати,ти знала що рано проснешся,і ми разом з тобою.Схаменіться,і майте терпіння,ще не довго лишилосьпісля виборів,якщо вам господь бог поможе стати депутатами головами,тоді ми прості громадяни також подивимось,що-ж ви зможете змінити в нашому місті що накерує

З
Закарпатець

Можу сказати наступне. Берегово - зараз деградує і дуже сильно. це факт. А як прийдуть до влади такі люди, як Бізіля - то воно просто завжди буде найгіршим в області

ПХ
подумайте хоча б про рідних вами зацькованих

у кожного є діти, батьки, сім'я. чому близькі мера чи його заступників мають таке читати про своїх рідних? інших не поважаєте, то подумайте хоба б про себе і своїх рідних. бо нікому не хочеться винуватцем настільки гидотних і мерзотних звинувачень

ХЩ
хто щасливий, той не буде так бруд лити

вже вкотре переконуюсь, що різні брудні плітки розповсюджують ті, у кого просто нудне і нецікаве життя. тоді ці люди вигадують різні сенсації і їм та іншим любителям брехні стає цікавіше жити...таких матюків ще не читала. видно, людям було дуууже нудно.

ДБ
до бабая

та напишіть вже з ким спить берегівка)))ЦІКАВО!

О
Олексій

до Бабая, а точніше до бабайки Одразу ж чується стиль бішенної матки Наташки Бізілі. Йоб...а баба сразу кажу. То як ті матки виють, бо чоловіки їм не дають, то зразу кидаються на всіх. Купіть собі самотики легше стане не кидайтесь на людей. А якщо пиз.а чешиться то візьми Бідзілька наждака та потери! Легше стане та і добріша станеш

Б
бабай.

до берегівки,ми всі знаємо хто ти така,спочатку розкажи народу з ким спала ти і з ким зараз спиш,якщо хочеш то можу і написати ще і жоні позвонити може вибє твої шизоїдні мізки з твоєї тупої бошки,дивись бо сама домів ходиш.,як упіймаю виєбу нико тя і не вчує.

АЛ
адекватна людина такого не напише

Ви свічки тримали, коли пишете про те, хто кого "бере в оборот"? ви просто не маєте якихось конкретних претензій, ось і придумуєте таку бульварну брехню, обзиваєте інших. як взагалі таке вам у голову приходить? звичайно, у всіх свої переконання і симпатії, але навіщо такі брудні речі писати про інших? вигадані, мерзотні і брудні..це говорить про вашу низьку культуру, духовний занепад

Б
берегівка

То ти Саша огидний,іди проспися чи з-під кайфу вийди!!адекватна і віруюча людина таке ніколи би не написала!

Б
берегівка

Так, як під ніком Лейла, коменти мої не публікуються, пишу так. Погоджуюсь про "високу" культуру деяких коментаторів, не важко впізнати брудний стиль єцівок з Берегова.!По-перше, звертаюся, до Адмінів сайту: прибирайте відверто брудні і хамські коменти - не опускайтеся до рівня Жаливи. Можна було і мені написати, що берегівчани говорять з ким зраджувала чоловіку бідзіля, з ким спала ковачка, чому бідзіля пропіарилася на біді, набрихавщи шо була в АТО, але це тупо і таке поширюють і на таке ведуться примітивні, обмежені люди!!По-друге, критикувати всі вміють: і ті, хто хезає у Вирку, роками не підключаючись до центрального водовідведення, і ті, хто кидає сміття повз смітники і прямо на вулиці залишає пакунки, і ті, як "тьолочки" з ЄЦу, які штучно створюють конфлікти в місті, а вони ж народні обранці і мають думат про берегівчан, а не навмисне сувати палки в колеса меру і думати про захоплення "престолу". Хай вони назвуть хоч ОДНУ справу, яку вони самі зробили в місті!!

НС
на сміх бере від цих коментарів

судячи з "високої" культури більшості коментаторів, не важко здогадатись, хто їх пише...сіли єцівки і давай писати тупі коментарі...обливати всіх брудом і критикувати у той час, як самі ні в чому не розуміються, як крім чорного піару

Т
Толя

Єдине що ще робиться у місті , то якось вивозиться сміття, і все!Які вулиці ремонтуються?Ви називаєте ремонтом "латання"ям ?А скільки грошей відмили на цих "роботах"?Правильно зробили єцовці ,що заставили того тупака відчитатися,щоб люди побачили його брехню.І не знати , за що беруть гроші ті дві дурепи , що сидять поряд з ним у кабінеті , якщо крім матів і криків від них нічого не почуєш ,бо не розуміються нівчому.

ДА
до А.А.

Судячи із коментів ваших , Ви також розуміє\тесь у керуванні містом , як марга у книзі , хоч там і працюєте! На рахунок Вирки , то поки не буде відведена каналізація ,починаючи від Бакти , дотих пір чистка Вирки , це на вітер викинуті гроші.На рахунок Якимця , то він нічого не буде фінансувати , якщо це йому не вигідно! Для прикладу , роками не зроблений тротуар біля Астри , хоча придбання цього магазину більш як сумнівне.За півтора року правління Бабяка місто змістилося на останнє місце у області, інвестицій нуль , робочих місць нема, повний занепад. Але щоб відвести від себе вину за недолугість правління і нікудишню команду , стрілки переводяться на депутатів ЄЦ , на Бізілю О.На відміну від інших депутатів ,вони найбільше звертаються із запитами, але мер ігнорує ,сам не працює і не дає іншим.

ДС
до Сергія

на счот кадрів я з вами погоджуюсь-один зброд,начинаючи з секретарки мера-груба,стара очкаричка,яка постоянно бурчить и кричить на жителів города,які хочуть зайти до мера.Золтан поміняйте ту стару грубіянку на молоду і культурну.Ну і заодно уберіть хвостатого земельщика- взяточника і тих допотопних алкашок з другого етажа.І тоді ми не против вас ще на довгі роки.Це пожеланіє вашого виборця!І тоді нам не треба Бідзілю Олю!

А
А.А.

Канал Верке - це не тільки проблема мерії, а і проблема жителів, які, вибачте за слова, сруть і сцють туди. Жоден міський голова не буде стовідсотково влаштовувати усіх, але скажу вам стовідсотково, що нинішній мер набагато ліпший варіант ніж Бізіля!!!! Ви тут згадали попередників, так ось: центр повністю викладений бруківкою, відремонтований стадіон, багато вулиць отримали асфальт - непотрібно говорити, що у Берегові нічого не робиться!!! Звичайно свого часу можна було зробити багато, але це проблема не тільки Берегова. Бізіля прекрасно працювала в коаліції з "регіоналами" під час правління Гайдоша, та ще й була першим заступником! НІХРЕНА! НІХРЕНА ЗА ТОЙ ЧАС ВОНА НЕ ЗРОБИЛА! Лим прекрасно собі жила на файну зарплатню і не переживала за вонючий канал "Верке". Не переймалась за розбиті вулиці, та й не переймалась за благоустрій міста! Чого ж вони прекрасно не працювали тоді, коли було з чого? Та ні спокійно вони голосували за суперечливі рішення, аби сидіти на посадах!

С
Сергій

Чесно кажучи, повну дурню пишете А.А. Судячи по стилю і знанням, працюєте у мерії. Насправді ваша мерія і нинішній мер - дуже слабкі. Я не фахівець, але людей, які раніше там у вас в Берегові працювали знаю добре. Тож, проблем маєте багато. Серед них: 1) нестача саме фахівців у комунальній сфері. Чув, що нещодавно посадили на цю посаду колишнього мєнта. Це правда? Тоді мені ще більше ваш шкода. 2) Ремонт кількох вулиць - супергуд! Але що це таке на загальному фоні? Краплина в морі. Гроші на ремонти мають акумулюватися постійно. Так, аби ремонтвали шомісяця хоча б одну вулицю. А то іноді соромно бачити в якому, вибачте, дєрьмі живуть берегівчани на бічних (від мерії вулицях). І ця проблема не вирішується роками, ще з вашого Жупана і Гайдоша. Тоді теж грошей не було? Тоді їх не буде ніколи - повірте. 3) Таких пунктів можу написати ще 20-30, але робота чекає. Тому напишу лише про канал, що протікає містом. Верке або Вірка, яка різниця. ГАНЬБА. Це ганьба. Я сьогодні був у вас, бачив.

А
А.А.

дуже шкода пане "берегівчанин", що ви так говорите, бо раз у вас така думка, то ви розумієтесь у керуванні міста стільки ж скільки я в балеті. Сьогодні Берегово з усіма проблемами країни ще працює. Слава Богу знаходяться кошти для вивозу сміття, для асвальтування деяких вулиць, для завершення ремонту 16-го садка. Ви просто обмежений і тому так говорите. "ЄЦ" своєю заявою теперішньою, ще більше із себе зробили дурних. Адже вони зірвали сесію, вони хотіли винести недовіру міському голові і лише вони вводять дестабілізацію у місті!!! Жоден з депутатів за останні півтора роки не зайнявся проблемами міста. Наприклад депутат Якимець фінансує багато окремих проектів, які йому не приносять прибутку. Прибираються берега Верке. А що ЄЦ??? Крім пустих розмов та власних політичних амбіцій. Працювати можна і тепер, адже Бізіля депутат міської ради, але нажаль у неї не вистачає розуму, аби дійсно працювати і своєю роботою збирати бали. Вона просто типічна "блонда", яка все може робити через з....

С
Сергій

але ж у цьому Бізілю і звинувачують "майданівці" - що нібито мйського голову планує ЄЦ зняти. то кого слухати?

Б
берегівчанин.

А шкода,що не ініціюєте зняття міського голови,за його час у владі,нічого не зроблено тільки гроші зароблено для свого особистого карману.

Читайте також