Ольга Фреймут: Мукачево провінційніше, ніж Ужгород

18
24

Такий висновок ведуча програми «Ревізор» зробила на основі ставлення до неї та її прав у місті як журналіста.

Телеведуча Ольга Фреймут вважає недоцільним порівнювати Ужгород та Мукачево з точки зору, яке місто краще. 

«Це як мати багатьох дітей, і казати, хто з них ліпший. Тобто є ціла сім’я Закарпаття, і є два найбільших міста, – зауважила вона у ексклюзивному інтерв’ю Мукачево.net, яке невдовзі у повному обсязі з’явиться на сайті. –  Я тільки можу сказати, що в Ужгороді більш цивілізованіший підхід до журналістів. У Мукачеві не всі орієнтуються в законах». 

Журналістка навела приклад, коли на її очах власник закладу, поспілкувавшись з міліцією, вирішує усі питання на місці, а «закони України, Конституція, журналістика – в сторонці». 

«І я ось помічаю, чим менше місто, тим більше люди «плавають» у законах. В Ужгороді люди усвідомлювали, з ким вони мають справу, і будь-яка поведінка у кадрі буде показана в ефірі на всю Україну.  Навіть коли були не дуже раді нас бачити, по-іншому себе поводили. У Мукачеві залишилися ще провінційні моменти. Я сама з маленького міста, і в своєму Новому роздолі також часто бачу подібне», – пояснила Ольга Фреймут.

Коментарі

В
Василь

Фреймут-типова селянка, яка рішила собі набивати ціну на телеканалах, цікаво, хто оплачує всю цю муть. Краще б переказували кошти які йдуть на абсолютно непотрібну телепередачу інвалідам, постраждалим на Донбасі від рук бандитів ДНР та ЛНР.

=
=)

в Бондаренко завжди є смачненькі тістечка і всякі вкусняшки персонал,підозрілий офіціанти непідготовлені,ставленя до кліентів залежить від їхнього настрою.Бондаренко псує репутацію Мукачева.

(
(*_*)

а цікаво мені,шо ж ви так всі того Бондаренка захищаєте..то шо тістечка в нього смачні,то да..но раз не пустили на кухню,значіть точно є, шо скривати!Якби пустив,роказали би всім шо в нього там твориться,та й люди би були спокійні і не було би такого шуму...а то й Фреймут настрій підпортили,і Мукачево опозорили..а сам Бондаренко вобще не з Закарпаття,а так прославив наш край получаєся..."дякую" йому за це дуже!! А вона ж уже хотіла давати відзнаку, а він всьо попортив...

С
сергій

Перебуваючи в Мукачево (живу в Києві) двічі був у цьому закладі. Мені сподобалось. Навіть за столичними мірками заклад достойний. А поведінка журналістів - типовий прояв упередженості та бажання штучного створення проблем.

О
оля-ля

Бондаренко підготувався і запросив професійного юриста з Ужгорода, після розмови з ним Фреймут лишилося тільки пити каву.

Ю
юрій

Чудовий заклад, особлива, дуже приємна атмосфера. Навіть найвишуканіша провокація не може цього перебити.

О
Оксана

В ОДНІЙ З ПРОГРАМ ВОНА ПОКАЗУВАЛА, ЯК У НЕЇ ДОМА. ТОЧНО ЛІПШЕ ЯК У НАС З ВАМИ..ВОНА ТАКА ЧИСТЮЛЯ

Д
добродій!

Користувач Цікаво ви мислите шановний. невже ви вважаєте що дітки дошкільного віку самогон вживають, а потім ідуть їсти тістечка в Едушо...чогось мені здається, що Віка. Користувач, Андрієнко Світлана - працівники Едушо...ну я теж пересічний громадянин,який неодноразово заходив куштувати - ласувати тістечками, але не можу з упевненістю відповісти що там на кухні ідеальний порядок... звідки мені цього знати, ось хотів побачити на Новому каналі... із Олею Фреймут... а тут на тобі не впустили, отже є що приховати, Оля правду каже... тепер вже на одного клієнта маєте менше... більше ласувати у вас не хочу... перша причина отруєння, в минулому році, друга - секрети на кухні...па-па :-)))

О
Оксана

Цікаво, а що в неї дома твориться. Напевно якась комуналка з таракарнами. Ось вона тому так і біситься. Якщо в когось чистіше ніж у неї. Чисті руки - брудна сукня.

Р
Роман

Не смішіть, хто професійний журналіст Олька. Вот так і впарюють нам явно не обєктивну інформацію. Оля, правильно було сказано, хороший шоумен.

Я
Ярослав

Ведуча програми Ревізор не журналіст, а шоумен. Їй ток шоу вести, а не репортажі знімати. Якому поважаючому себе закладу, потрібний такий "цирк Шапіто"? Щодо законодавства так Вона взагалі в ньому дуб-дубом.Їй до журналіста як до неба рачки. Правильно було б назвати дану передачу "Розважальне шоу Ревізор", оскільки до обєктивності йому як до неба рачки. Проте варто також зауважити, що до ідельного обслуговування 5% закладів як в Україні так і в кожному місті навряд чи дотягнуть. Кожен житель того чи іншого міста сам це бачить та точно знає.

К
Користувач

По-перше,за минулий рік,так і не ясно чи насправді отруєння були через тістечка від ЕДУШО,наші люди нажруться САМОГОНКИ а потім кажуть тістечка винуваті,тому висновки не можна робити такі негативні.В даний момент у Бондаренка хороша слава,хороший персонал,та кондитерська,тому претензій немає.А на рахунок санітарії в цьом закладі то 5+,мені просто дуже цікаво,якшо в Едушо отруїлися тістечками то шо про кафе ВІКТОРІЯ сказати......дивно як люди взагалі живі виходять з нього..

В
Вика

Правельно зробив,що не пустив цю жіночку в цех.Хто вона така-санепідемстанція?пройшлася по-цілому Мукачеву,повитирала всі вулиці і після цього її хіба треба було запустити на виробництво?????Едушо-ви найкращі,я Вас люблю)))

Р
реаліст

автор, Новий Розділ то назва міста і обидва слова пишуться з великої букви

Е
Еміл

Іван Сергійович - Там у нього у цю зміну ті пацани із "бонжура" якраз робили )) На каждів сторінці за то едушо , то реклама )

ІС
Іван Сергійович

Ганна Петрівна - якби там був порядок, то вын без зайвих питань сам провів би Ольгу на кухню, а так думайте самі чим вони там займаються.......(....!!!)

*
*

Может лучше другое фото ее поставить...как то она не очень тут выглядит....

AS
Andrienko Svetlana

У Бондаренка ідеальний порядок--хаха. не смішіть народ

11
1 1 1

Ганна Петрівна Не у бондаренка випадково потровилися люди у прошлому році???? Якшо так то не робіть з себе ідіота своїми коментарями.

ГП
Ганна Петрівна

У Бондаренка ідеальний порядок! Як в дисціпліні,там люди роками працюють; так і у якості продукції та обслуговуванні споживачів.Тому і заздрять йому.Керівник просто на своєму місті.Просто і елементарно.Вимоги суворі до роботи.Так і має бути. Добре працюєш - достойна платня!

О
Оля

Хоч хтось покаже, які наші кафе за лаштунками. Бо там і будуть нам фігню впарювати..а так зробимо висновки

В
Венера

Та бо всьо ся туй рішає по знакомству..Бондаренко тоже маладец-добазарився із ментом перед камерами

О
Олег

А може ти бісиш когось своїми тупими коментарями! Оля Фреймут професійний журналіст!

О
Оратор

Бісить ця тітка.

Читайте також