Ольга Фреймут не дала Бондаренку рекомендацію за впертість (ФОТО)

29
67

Навіть міліція не допомогла Ревізору проникнути в одне з приміщень кондитерської.

Кондитерська "Бондаренко" загалом справила дуже гарне враження на Ольгу Фреймут. На усі її запити персонал реагував миттєво: надав усі документи на фрукти та інші продукти, які реалізують в закладі.

Утім, під час інспекції кондитерської виникла конфліктна ситуація: адміністратор закладу відмовився впускати ведучу в одне із приміщень, навіть після того, як знімальна група викликала міліцію. Про "дружбу" підприємців з місцевими правоохоронцями Ольга зауважила на камеру та відмовилася надати табличку з рекомендацією закладу, хоча суттєвих зауважень в його роботі вона не знайшла.

Коментарі

1
123

Прочитав предыдущие комментарии насчет того, что мол я оставляю на чай, ну и что что две гривни стыряли, они же там бедненькие работают до 22.00, у них же семья, пускай возьмут себе на чай... Во первых - молодые продавщицы в супермаркетах работают до 23.00. И никто почему-то не оставляет им "на чай". Они точно так же имеют семью, им еще труднее потому что постоянная концентрация на кассе. Почему мы тут должны слезно плакать насчет бедных официанток? Во-вторых - ну не приучайте вы их к "чаевым". К Америке всё тоже начиналось невинными копейками "на чай". Закончилось тем, что теперь ты ОБЯЗАН оставлять каждый раз 15-20% "на чай бедной официантке". Если оставишь 10% или не оставишь вообще то обматюкают, пристыдят, обзовут скрягой и вором. У нас тоже закончится тем что пойдешь покушать, влепят тебе дорогой счет на 100 гр и ты потом будешь обязан еще 20 гр. им подарить. Скушаешь пирожное за 10 гр и 2 гр. подари. Это богатые американцы могут расшвыриваться деньгами. А мы нет.

КВ
Кот в сапогах

Скільки можна обсосолювати дійсно хороший заклад-Оля фреймуд ще та нагла штучка!!Надіюсь що по за кадром все таки хтось наб"є пику цій самовдоволеній красуні!!! Зважуй всі за і проти і не наглій!Думаю Бондаренко на правильному шляху що не впустив це ганебне дівчисько до свого закладу-НАГОЛОШУЮ _ПРИВАБЛИВОГО ПРИЄМНОГО,де смачно пригостять різними тістечками!Людина створювала позитивний імідж рокамп-і мушу признатися йому це вдалося і привалить біловолосе воно і буде в своєю білою рукавичко показувати шо не так!Олічка хто замовник.???хахахаха Вам великий мінус ОЛЯ-не зуміли ви кваліфіковано надати титул РЕВІЗОРА в Едушо-а він таки дійсно заслуговує на це!

=
=)

Там туалет,кухня.

'
''

ніхто там не обслуговує. там самообслуговування. і декілька недоліків, наприклад відсутність туалету це огого який недолік. на один поганий коментар працівники едушо зараз настрочать сто хороших

С
саша

насправді таких закладів як КДБондаренко треба ще пошукати по цілій Україні,там дуже затишно і смачно.просто шокована такими відгуками про цей заклад, знаєте вислів "то што имеем не ценим, а потеряв ..." -це стосується наших мукачівців.Просто побажаю щоб всі дивилися на все те хороше що там присутє,а не на ті декілька недоліків!Хочу додати що дуже багато подорожую і тому впевнено стверджую,що персонал обслуговує на гідному рівні,навіть на європейському!!!

Ч
читач

Ну я вважаю,що пан Бондаренко в деякій мірі правий,що не пустив журналістку з ток-шоу.Він в такий спосіб захистив по-перше приватну власність, по-друге своїх працівників,які там працюють. Як можна без керівника-власника пустити навіть знімальну групу без попередньої домовленості знімати заклад громадського харчування.Навіть якщо це і Ольга Фреймут, чи має вона дозвіл і чи має відповідну освіту по технології виготовлення кондитерських виробів та їх реалізації.Усі ці речі мають погоджуватися,а не наводити шорох просто, бо це ток-шоу.

К
Катерина

Не подобається - не ходіть...Вас ніхто не заставляє... До речі я б не пустила ту істеричку у свій заклад, вона ж по чужих меблях ходить у своїх програмах,ще й на кухонний стіл мені б залізла.

М
Мукачівка

у таємній кімнаті могли бути прострочені тістечка або продукти прострочені з яких їх готують. Могло бути будь що. А вам не цікаво, чому так приховували що там? якщо булоб все в порядку не приховували б. Була там востаннє, коли ще називалось Едушо, там навіть в туалет не пускали (не знаю як зараз). Як можна піти поїсти тістечко, а тебе навіть не впустять руки помити! це ж обовязково, щоб такий заклад мав туалет. Востаннє я там була, коли в моєї знайомої пішла кров з носа від давлення і ледве впустили її в прибиральну.

К
Катерина

Вікторія, якщо все, як ви пишете, погано, чому ви ,, неоднаразово вранці'' відвідуєте цей заклад? Ви вже себе видали...

В
Вікторія

тут хороші коментарі загалом пишуть працівники едушо. я неодноразово навідуюся до цього закладу і особливо вранці. і тому хочу повідомити, що там ранком не зовсім свіжі вироби. і ви всі пишете про бездоганність закладу, та якщо він бездоганний та чому н впустили ревізора до таємної кімнати?!

Г
Гурман

Кафе "Едушо" (КД Бондаренко) славиться не тільки в Мукачево, насамперед якістю продуктів з яких виготовляються вироби, дотриманням технологій. Якщо до цього додати більш як десятирічний досвід роботи і при цьому зберегти і навіть покращити якість виробів - підіть знайдіть навіть в Мукачево подібний заклад. Це візитівка всього Закарпаття, а навал нарваної Фреймут (теж мені експерт) - вона що санстанція, чи експерт-дегустатор? Дуже схоже на заказуху. Ігорю Самійловичу - респект і уважуха!!!

Г
Ганна

Кому не подобається,- ніхто вас не примушує користуватися послугами КД Бондаренко, але навіщо обливати брудом результат праці порядних людей?. Адже, дійсно, всі заклади пана Бондаренка дуже гарні. Це не "дешеві забігаловки", а вишукане приємне місце спілкування і відпочинку.Тут завжди людно, часом потрібно почекати, щоб звільнилося місце. Кожна деталь інтер"єру, одяг співробітників, посуд - продумані і не випадкові. А головне ЯКІСТЬ і РІЗНОМАНІТТЯ випічки - СУПЕРОВІ,смачна кава і напитки. Що до оцінок Ольги, - це не серйозно. Проглядається замовний характер і заздрощі конкурентів.

ПВ
Постійна відвідувачка

Поганої реклами не буває!А "забакланити " можна будь-кого.Хороше кафе, смачні тістечка, прийнятні ціни.Не важливо, що пані Ольга знайшла якісь недоліки.Важливо, що самі мукачівці і гості міста вже рік за роком спостерігають,як власник кафе постійно вдосконалює інтер'єр, асортимент, роботу персоналу.Дякуємо.

К
Катерина

Кондитерська «Бондаренко» - це єдиний заклад, у який мені хочеться приходити знов і знов. Я обожнюю це місце. Тут душевна отмосфера і приємний персонал, чого і бракує майже усім закладам Мукачева та Ужгорода в тому числі. Вже некажучи про лояльні ціни на смачнезні тістечка.Смак мого дитинства!!!

1
112

навіщо співати оди цьому закладу, якщо не так давно там потруїлись люди. після чого зробили ремонт, переназвали. але продукція та ж сама

В
Відвідувач

В кафе одноманітна продукція і не смачна. Не треба співати "деферамби " кафе,яке вже давно себе не оправдовує.В місті існує безліч кафе де є смачні вмпічки та кава,і ввічливий обслуговуючий персонал, наприклад кафе"Ваніль","Ніколь" та інші.

В
Відвідувач

В кафе одноманітна продукція і не смачна. Не треба співати "деферамби " кафе,яке вже давно себе не оправдовує.В місті існує безліч кафе де є смачні вмпічки та кава,і ввічливий обслуговуючий персонал, наприклад кафе"Ваніль","Ніколь" та інші.

НМ
Наталія Михайлівна

Ігорю Сименовичу Бондаренко Респект за те що його кафе найкраще у Мукачеві,навіть можна сказати на Закарпатті.Це просто втілення солодких мрій!!!!!Персонал супер!!Обслуговувуння на вищому рівні,продукція вкуснятіна,інтерєр чудовий,навіть форми у дівчат підібрані під інтерєр.А кому не любиться,та най ся ззувуть!!!!!!!

Г
Галина

Наспаравді кафе дуже гарне і тістечка в ньому дуже смачні. А те що когось не впустили в одне із приміщень... В мене вдома теж на кухні не все гаразд и по телебаченню я б цей творчій безлад не показувала. Хоча я впевнена: те, що я готую - безпечне для здоров"я. Отож усе це лише піар та шоубізнес. Треба ж про щось передачу знімати - ось і знімають. У кожного своя робота: в кав"ярні печуть смачні тістечка, а телеведучі шукають яскравий привід зробити справжнє шоу.

D
Dj.Natashka

Шановні читачі доводжу до вашого відома що у Бондаренка общитувати не можуть,тому що там працюють добросовісні,приємні,гарні дівчата,які завжди з привітливою посмішкою зустрічають вас!

ГМ
гості міста

браво, Оля! хороша реклама закладу, працюйте так і надалі. принаймі чесно сказали, що обслуговування, продукція та інтер'єр вам сподобалися. а щодо того, що не впустили у службове приміщення - МОЛОДЦІ! значить, розуміють, що таке чистота у кондитерських приміщеннях. бо сметана й молоко деколи і від поганого погляду псуються, тим паче від "заказних" камер і міліцейських чобіт:)

А
Алексей

Прекрасное заведение, отличная выпечка, своим видом подымающий настроение персонал, с улыбкой на лице. Хожу сам с женой, провожу деловые беседы-это то место где хорошо и уютно. Спасибо Вам!!!

O
or

Дарма Бондаренко не послухався пані Ольги ! Звичайно, йму не потрібна реклама в Мукачеві, але.., була би ще краща реклама, бо програму дивиться уся Україна!

М
Мукачівець

Канешно.. європейського стандарту.. а ви знаєте що вже в тій кондитерській 2 раза отруювалися люди, коли вона ще називалася "Едушо"

С
Светлана

Я живу в Киеве и в Мукачево оказалась проездом. О кондитерской Бондаренко узнала в отеле «Стар». Зашла так, посмотреть. Должна признаться, что мне очень понравилось. Довольно уютное, «теплое» заведение, прекрасная выпечка, доброжелательный хорошо обученный персонал. Словом, уровень европейский. С удовольствием пришла б снова. И своим друзьям буду рекомендовать это заведение.

М
Михаил

В это заведении я не был, но оЧень хочу побывать Там!!!Не знаю что Фреймуд в заведении понравилось, а что нет, но по фотографиям видно, с каким ОгрОмным желанием она хочет съесть эти пирожные!!!

Л
Лина

гостя из Киева, посетила это заведение с большим удовольствием. уровень не только столичный, а - уверенно могу сказать - европейский! туда не стыдно прийти даже с гурманами-французами. качество продуктов не вызывает никакого сомнения, вежливый персонал, а выпечка - как в детстве:) относительно мадам Фреймуд - окровенно говоря, ЕЕ компетентность вызывает сомнения. возможно я ошибаюсь, или названная госпожа окончила хотя бы кулинарное училище и может судить о правильности ведения дел в таком заведении??)

ДП
Для Пані Фреймут

Шановна Ольга, а Вам не здається що ваша зацікавленність закладами пана Бондаренка набуває адресного характеру? Я звичайно розумію що деякі журналісти дозволяють собі відійти від такого поняття як професійна етика, але хіба у Вас відсутня самоповага, щоб так зухвало себе поводи по відношенню до власників закладу та його клієнтів, в тому числі - пересічних мешканців міста Мукачева. І щоб Ви там не писали про зв'язки з міліцією, чи "вирішення питань" на місцевому рівні, а люди Вам не дадуть збрехати, вони все бачать і можуть об'єктивно оцінити сервіс та якість продукції, які вже багато років надає так "припавший до ока" заклад.Я сам мешкаю в місті Ужгороді, але при нагоді з радістю відвідую Мукачево щоб скуштувати випічку у цьому закладі і як клієнт завжди задоволений!А тому краще пишіть гидоту не про "кафе"яке недостатньо "носило Вас на руках", а про те хто Ва цей репортаж замовив і з якого часу ви на себе приміряєте маску держаних органів,які тільки і роблять що спотворюють все живе.

О
оля-ля

Бондаренко підготувався і запросив професійного юриста з Ужгорода. Після розмови з ним Фреймут залишилося тільки пити каву.

О
оля-ля

Бондаренко підготувався і запросив професійного юриста з Ужгорода. Після розмови з ним Фреймут залишилося тільки пити каву.

И
Ира

Кафе Бондаренко уже как визитная карточка Мукачево и уверенна что хозяину не нужна награда от "шоу" Фреймут! в кафе всегда вкусно и уютно, хозяин всегда старается чтоб все было на высоте-не даром все туристы в восторге от пироженых и сладостей этого заведения! а тот факт что он не захотел пустить Олю в заведение-это Личное решение хозяина, и это приватное помещение!!! зачем этот цирк с милицией? Ревизор-что,проверяющий огран?? а в Оле разочарована уже давно,ее лицемение и пафос сквозит через экран. Вообщем, Бондаренко респект и мы всегда будет приходить к вам на кофе!

К
Катерина

Не могу не согласиться с теми,кому нравится продукция кондитерской!!! это супер вкусно и всегда свежие пирожные и торты!неоднократно их ела , ем и буду есть!! Все кто знает Бондаренко и был хоть раз в кондитерской уверены и в качестве и в свежести, повторюсь! с Ольгой произошло простое недоразумение...опять таки..она снимает и ведет ШОУ программу...вот вам и шоу!

Т
Тарас

Це найулюбніше кафе мого міста дуже гарне і приємне, з приємним персоналом і тістечами, а дії Ольги це лише Шоу і піар для неї самої.

К
Коля

Привіт мукачівцям! Я живу у іншій області, хоча родом із закарпаття. Із задоволенням читаю сайт. Судячи з коментарів - бачу, що мукачівці - це культурні і виховані люди. Сперечаються, але без образ і матюків. А кафе справді суперове. Відвідую сам і рекомендую друзям. Взагалі горжуся земляками. Всього вам доброго!

К
Кароліна

Доброго і веселого ранку усім читачам цього напрочуд цікавого сайту Мукачево.нет! Бажаю усім на цілий день хорошого та позитивного настрою! Запрошую усіх людей з чудовим настроєм на філіжанку запашної кави у кав"ярню Едушо,що в Старому пасажі нашого прекрасного весняного Мукачева, в якому зацвіли такі чарівні сакури та магнолії! Щасти усім в усьому!

CA
Chekan Anatoly

Дуже пристойне кафе з ввічливим персоналом та смачними тістечками, запашною кавою та вишуканими коктейлями:) Все решта - від лукавого:) Кому не вподоби - не заходьте:) Сто грам і пива тут не наливають;)

В
валерія

Всі претензі з приводу обрахунку зі сторони барменів абсолютно безглузді! Ви спробуйте 12 годин підряд попрацювати в такому темпі, а потім побачимо чи звернете увагу кому чек не видали, кому в здачі на гривню помилилися. до того ж, якщо когось щось не влаштовує, будь ласка,пред*являйте претензії на місці. Звичайно в кожному закладі є свої недоліки, і цей не виняток, але я як і більшість мукачівців завжди буду прихильна до цієї кав*ярні:) принайні аналогів їй в нашому місті немає.

М
Марія

Я приїзжаю з Будапешта,і неможу пропустити екскурсію в це затишне кафе.Все що бажає душа -тістечка свіжі.слоєна продукція дуже смачна,еклери ванільні та коктелі-це фантастика! Не кажучи про смачні пісні тістечка-це перший заклад у місті,де почали продавати пісні тістечка та які духм'яні!!!Кав'ярня-дуже приваблює солодкїжок,похвала Всім,хто там працює!Дякую Вам за шикарне обслуговування!З повагою-Марія.

Л
Лена

Шановні Мукачівйі!Хто така Ольга Фремунд-невихована істеричка!Якшо я мала б такий шикарний заклад я теж ії не пустила туда.Вона поїхала шорох навела,а наш народ з низьким рівнем вихованності має шанс вилляти весь свій бруд.Ганьба за цих людей негативних,котрі заздрять пану Бондаренко.Таким людям.як Василь Михайлович довго і нудно треба рости і рости до такого рівня ,як І.С Бондаренко.По більше таких керівників,як він!!!А с приводу офіціанток-так вони найкращі! Тістечка-СУПЕР!!!Напевно всі люди ходили перед Пасхою до церкви сповідатися-а через тиждень від заздрів такий БРУД-ГАНЬБА!!!

ГП
Ганна Петрівна

Авжеж коментар ТУРИСТА дуже правдивий та доречний.Я зазвичай відвідую цю кав"ярню лише у вихідні дні після служби в церкві.Так от хочу усім сказати ,що майже з усіх церков,що знаходяться у місті Мукачеві після служби сюди йде більшість клієнтів, інтелігенція міста, пенсіонери, а за туристів нема що і говорити, місця майже вільного немає.І що дивує, відвідувачі чекають у черзі за вільним місцем, щоб присісти аби випити філіжанку смачної, духмяної кави із тістечком та приємно поспілкуватися з друзями.Це справді заклад громадського харчування,який заслуговує лише на позитивні та щирі коментарі, на відміну від деяких озлоблених та неприємних дописувачів.Такого широкого вибору тістечок та випічки у Мукачеві мабуть дуже мало.Тому кав"ярня Бондаренка заслуговує лише на хороші відгуки

К
кавомен

В Едушо супер, а тістечка просто бомба!!! Нажаль, що в Києві немає таких закладів! А Олі, напевно не було до чого причіпитися! Відвідайте кавярню і зрозумієте!

Т
турист

Добрий вечір! Хочу зауважити всім коментарям. Поясню чому. По-перше, завжди коли на закарпатті, то обовязково відвідуємо кавярні Бондаренко, а особливо та яка в пасажі, завжди обєдаємося і дві-три коробки беремо з собою до Києва. Що приваблює: 1. Це безусловно смакові властивості кондиторської Бондаренко. 2. Дуже привабливі ціни, незважаючи на те що все натуральне. 3. Красивий інтерєр, відсутність спиртних напоїв, заборона палити. Можна перераховувати багато приорітетів кавярень Бондаренко, стовідсотково можу сказати, що не в Києві ні во Львові подібних закладів немає. На пасху були у Львові і звичайно заходили до Світ кави, Синя пляшка та інші, здивувала ціна, починаючи з кави, чашечка еспресо від 15 гривень, капучіно 25 гривень, у Бондаренка на 25 гривень можна випити найсмачнішу каву і зїсти вишукане тістечко. Всім раджу обовязково заїхати і все побачити на власні очі. Вам сподобається!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

К
Кароліна

До Василя Михайловича!Повторно підкреслюю для Вас, що ви зациклилися на чеках у цьому закладі і видно дуже стурбовані цим фактом. Якщо Вас щось не влаштовує - висловіть своє незадоволення і ходіть в інший заклад по каву та тістечка і не прискіплюйтеся.Можна подумати, що в інших закладах торгівлі та громадського харчування видають скрізь чеки, без винятку...я в цьому дуже сумніваюся... І наостанок, дякую за пропозицію піти разом на каву в це кафе, але з таким "джентельменом" і в такий спосіб подивитися чи там обманюють чи ні? вибачте -це не для мого виховання.Я краще вип"ю каву з насолодою одна, в цьому приємному кафе і з"їм з насолодою моє любиме тістечко, аніж в товаристві такого крахобора, ще раз вибачте...

М
МП

Дивуюсь з приводу коментарів відносно обрахунку в кафе. Ми всі дорослі люди і розуміємо, наскільки вразливою може бути людьська злоба. Та що ж ви вчепилися до тих бідних дівчат? Нікуди вилити свою злобу? Шановний Василь Михайлович і всі інші "щирі" вболівальники. Є дуже хороша приказка: "После боя руками не машут". Якщо ж Вас обрахували, то Ви, як сумлінний споживач, можете скористатися своїм правом і не анонімом в інтернет сеті, а реально залишити у Книзі відгуків свої претензії. Причому я відкрию Вам "велику тайну", що в слідуючий раз, коли Ви відвідаєте кафе, то зверніть увагу, що прямо над барною стійкою є камера спостереження, яка фіксує все, що відбувається біля барної стйки і касового апарату. Ця камера дасть можливість відтворити навіть те, якою купюрою Ви розрахувалися,а касовий апарат все те, що ви замовляли.

ВМ
Василь Михайлович

Відповідь Кароліні повторно Якщо ВЫ не задумуэтесь про чек то це Ваша помилка тому що вони цим користуються тай ошукують як в цілому в держав. тим паче не я один пишу в коментах що ошукують покупців справа не в 1-2 грн а в факті обману. ніхто небуде випрошувати свої гроші назад але не приємний осад залишаеться чомусь В інших закладах чітко та вправно надають чеки а тут ні на місці власника я б призадумався по имидж закладу и наостанок я б запропонував Вам разом сходити туди и перепровірити чи обманюють чи ні..

Т
ТОМАШ

ЧЕКИ ПОВИННИ ДАВАТИ НА РУКИ ВСЮДИ,БО ИНАКШЕ ЯК ЗВИТУВАТИ ПРО ПРОДАНЕ?ЗНАЧИТЬ У ЗВОРОТНЬОМУ ВИПАДКУ ЙДЕ ВСЕ НА КАРМАН.У ВСИХ ЗАКЛАДАХ,ДЕ КУПУЕТЬСЯ ДАТИ ЧЕК-ЗАКОН!ХТО ЦЬОГО НЕ ЗНАЕ АБО НЕ ХОЧЕ ВИЗНАВАТИ,ЗНАЧИТЬ...ПРОСТО В НАШИЙ НЕСИСТЕМНИЙ ДЕРЖАВИ ЦЕ ЗАКОНОМИРНИСТЬ(НА ЖАЛЬ).АЛЕ ПРИЧИНА ЦЬОМУ САМИ ЛЮДИ,БО ТАК НАВЧИЛИ.А В ИНШИХ ДЕРЖАВАХ ТАКА ТЕМА НАВИТЬ НЕ ОБГОВОРЮЕТЬСЯ,БО ТАКОГО НЕ ПОБАЧИШ...И ТАКОЖ ВСЮДИ УСМИХАЮТЬСЯ НА ТЕБЕ!ЦЕ Ж СЕРВИЗ!ЯК МОЖНА ИНАКШЕ?ПРО ЯКИ ИНШИ ВИДНОСИНИ З ПОКУПЦЕМ МОЖНА ГОВОРИТИ?...А У НАС,ЯК ВИЯВЛЯЕТЬСЯ,ЗА УСМИШКУ ТАКОЖ ПЛАТЯТЬ...ЛИШНИМИ...

М
мукачівка

Ну і що? Як приїхала пані Ольга Фреймут так і поїде назад в Київ.А ми шановні співгромадяни і надалі залишаємося в своєму рідному Мукачеві жити.Тож кожний зробить для себе висновки , життя на цьому не закінчується, люди і надалі будуть працювати.І нічого з цього робити драму...Все буде ОК!

М
Мукачівець

Якщо не пустили - значить мають, що приховувати...а якщо мають, що приховувати то значить більше я туди не піду...

В
Вадим

та прийшла та Оля з Києва, начала тут робити бучу, сижу собі в кафе а тут завалює вся знімальна група, і шо мені робити, кажуть же люди не знімайте, ні ніхто не слухає, а як було іншим відвідувачам які хотіли в неділю піти на каву, а там отаке... потім ще й міліцію визвали.. ну якийсь просто кримінальний фільм вийшов..

І
ігорь

Ви такі мелочні заті 2 грн так треба мелочитись та як ти вобще ідеш в кафе значить гроші маєш шо думаш шо офіціанти много дістають зарплати як мають 1тис грн даколи и тьіко немають а як дате 2грн ташо убанкротієте чи шо ви сидите до вечора як кафе закриваєсья у 22.00 а ви сидите до одинацятої шо недумаєте шо офіціантам треба іти домів треба виспатисья они тоже люди у них є сім.я і їх чикають дома діти а як у вас візьме офіціант без спросу 1або2грн та не мелочіться і не устраюйте скандал ......

О
Оксана

фреймут іде у парадіз

І
ігорь

У кафе Етушо там на кістечках мишачі какашки.

В
Валя

Так, кав"ярня непогана, бо, напевно, нема конкуренції у нашому містечку. А те, що обраховують - це правда. Не хотілося за 1-2грн. з"ясовувати з офіціантами, коли за спиною купа народу...., якщо маю бажання залишу на "чай", якщо ні - то не потрібно їх брати без моєї згоди. До речі, мова пішла за чеки, слушна думка. Поки вариться кава, хай офіціант виб"є чек і поставить на рознос. Хіба ні????

А
аня

На би пішла із камерами у то нехарноє Колібрі я коли рядом прохожу та мене уже тошнить.

М
мукачівка

Саме, лише в "Едушо" найсмачніші тістечка у всьому Мукачеві,хто би що там не говорив.Завжди свіжі і ціни на різний контингент покупців,ідорожчі ідешевші.На кожний товар свій покупець, що там говорити.Дана кондитерська-кав"ярня - це родзинка нашого міста Мукачева.Молодці колектив Бондаренка-старайтеся і надалі марку тримати найкращих!!!

М
Мукачівець

Можливо табличка від Фреймут Бондаренку і не потрібно та той хто справді розуміється в смаку тістечок знає що в цьому закладі вони далекі від ідеалу та тої якості що їм приписують, не говорячи вже про ціну...

Б
Байкер

Обраховують ушиткі офіціанти і касірки - так їх учили папа і мама, школа і училище. Чесні люде туди не ідуть. Не будуть дівки мухльовати - похворіються. А за кордоном - інша система обслуговування, інша ментальність, не совкова.........

К
Кавоман

Склалося враження , що у Василя Михайловича "особисте" упереджене ставлення до кращого бариста Мукачева.

Ч
Читач

Респект Віталію за щирий коментар!

В
Віталій

)))такі питання з'ясовуються біля каси.А я з задаволенням лишаю йще чайові)))))тому що персонал на це заслуговує)))бодай за посмішку якою Вони Нас зустрічають)))

К
Кароліна

До Василя Михайловича.Перш за все мене шкодувати не треба, я самодостатня та сучасна людина.По друге, якщо Вам так потрібен той чек, а в цьому затишному закладі завжди великі черги за тістечками,то Ви мали б нагадати дівчатам, що Вам необхідно для звітності перед дружиною чек, де Ви витратили із сімейного бюджету гроші і саме в якій кав"ярні...де милі і гарні молоді дівчата працюють, а чеки просто викидують, бо клієнти їх не беруть.Особисто я, коли відвідую Едушо, навіть не задумуюся про чек. Взагалі я об"їздила багато країн світу і повірте обслуговування і якість власного виготовлення тістечок ні чим не уступає зарубіжним закладам громадського харчування.

ВМ
Василь Михайлович

Відповідь Кароліні, ТО мабуть Ваша подрушка чи рідня. а найкращі як правило найкраще ошукують покупців . та ще як Ви гадаєте чому вони не дають чеки всім кліентам а рахують на калькуляторі якщо поруч касовий апарат і якщо тут найвищий рівень обслуговування (як Ви пишите)то мені Вас дуже шкода що Ви не були в інших закладах

К
Кароліна

До Василя Михайловича. Саме та дівчина про яку згадуєте, є найкращою серед офіціантів, здається вона досить давно працює і дуже вона швидка та щира в обслуговуванні, хоча в цій кав"ярні усі дівчата милі та привітні.Я постійно купую там тістечка і обслуговуання там на найвищому рівні у Мукачеві! Отже,Василю Михайловичу,ваша думка помилкова.Заходьте частіше в цей чудовий заклад,там всі працівники хороші та щирі!

ВМ
Василь Михайлович

ТАМ В ЕДУШО ПОСТОЯНО ОБЩИТУЮТЬ ПОКУПЦІВ І НЕ ДАЮТЬ ЧЕК ВОТ ЩО ЇЙ ПОТРІБНО ЗАУВАЖИТИ ОСОБЛИВО ДІВЧИНА ТА ШО НА 6 ФОТОГРАФИИ СПРАВОГО БОКУ

М
Макс

Бондаренко красавец! Табличка "Одобрено преподобной Фреймуд" ему нужна, как рыбке зонтик. Нам и без её ОДОБРЕНО там нравится. Да и не только нам, а и приезжим туристам.

О
олена

вхід у приватну власність без згоди вланика заборонений законом і міліція нічого не змогла зробити. це всім ясно як божий день і без усяких приказів

К
користувач

Цікаво, що наша міліція могла зробити???! наверно був приказ ош отморозитися треба от Фреймуд))))))

Читайте також