Ольга Фреймут підсіла на закарпатську каву

22
7

Ведуча програми «Ревізор» збирається частенько навідуватися до краю на кавові вікенди.

 

Закарпатську каву Ольга Фреймут вважає казковою. 
 
«А головне, ти приходиш, і тобі пропонують каву за 10 гривень, і дівчинка ще й цікавиться, чи м’якший смак, чи міцніший. Тобто за ці гроші тобі ще пропонують вибір, – розповіла телезірка в ексклюзивному інтерв’ю Мукачево.net. –  Я приїздила би сюди на кавові вікенди. Я – кавоманка. Це взагалі моя стихія. А на Закарпатті дуже красиві кав’ярні та розвинена кавова культура».
 
Порівнюючи закарпатську каву з львівською, Ольга Фремут зазначила: «У Львові кава інша. Її подають з пафосом: в якомусь іншому особливому горнятку, а перед цим тебе ще оцінять з ніг до голови, чи ти гідна пити цю каву з їхнього горнятка, тобі запропонують море тістечок і зрештою нічогенький рахунок».
 
Більше відповідей зірки читайте незабаром в розлогому інтерв’ю для Мукачево.net. 

Коментарі

ТЯ
то я

добрий це сайт! а те,що тут багато пишуть про Фреймут,в цьому нічого поганого немає...це ж для нас тільки краще знати чим ми харчуємося,а вам хоть би хни!якшо ж вам так не подобається,що тут пишуть про Фреймут,то не заходіть,не читайте..для чого?

У
УДАР

Правда, якщо б ще за чемпіона і гордість країни КЛИЧКА сайт стільки писав і наробив шороху, то тут би можна ще їх зрозуміти, а так - який сайт така й новина.

K
Klimat

Немаю нічого проти неї. Але за що стільки піару? хто вона така що вже майже тиждень кожен її подих описують? це цікаво тільки тим трьом случайним підліткам які з нею фотографувались. говноновини. Як би то Мадонна або Опра давала оцінювала сервіс то було би цікаво. а так... вона позавчора в Новому Роздолі хліб чорний з сіллю їла, вчора в макдональдсі в Києві працювала а сьогодні вже діва телеекрану. В суботу в Ужгороді був Віталій Кличко. Про це написали одною новиною з три слова. А про цю нікому не відому провінціалку вже майже тиждень кожні дві години новини.

Д
Данило

Ця ЦАЦА така звізда, шо нам до неї ще угу-гу! Вона ж з самого Роздолу! Це вам не Париж!

П
Паша

Повністю згоден з ДОРОДІЙ

Д
дородій

Клімат, ну чого ж ви такі негативні..хіба це погано, що людина хоче ввести вас курс діла, що ви пєте, що ви їсти, в яких умовах відпочиваєте за ваші же власні кошти... чому б і ні... раз ви платите гроші. і сервіс відповідний повинен бути...побільше би таких як Оля, може і до порядку доберемося... а то всі хочуть бути європейцями. нічого не роблячи для того...

K
klimat

Мда... подія яка масштабна відбулась...Ольга Фреймуд приїхала. Тепер будемо читати два місяці про цю топ діву з Хацапетовки

Читайте також