Олігарх і депутат від ОПЗЖ Вадим Новінський став дияконом в Московському патріархаті (ФОТОФАКТ)

54
29

Світлину олігарха, який служив на богослужінні у Києво-Печерській лаврі, опублікував митрополит УПЦ МП Антоній (Паканич).

Коли саме Вадима Новінського рукоположили в диякони Московського патріархату не відомо. За даними деяких ЗМІ "адепт руского міра" Новинський став священнослужителем на Пасху.

Вчора, в День Святої Трійці, Новинського публічно побачили вперше в якості диякона.


Нагадаємо, у квітні коронавірус виявили у Вадима Новинського. Перед підтвердженим ПЛP-тестом олігарх зустрічався з предстоятелем УПЦ МП Онуфрієм.

Так, після зустрічі Новинського та Онуфрія, в очільника УПЦ МП також виявили коронавірус.

Коментарі

5
555

Не диякон, а диявол.

5
555

До Ромаріо ---100 % підтримую.

Ш
Штефан

Адепт руського миру, Московського патриархату (правильна назва УПЦ), перекручують назви - явно розпал ворожнечі на сайті. Мало вам межусобиці???

ДЯ
До Яр

Дешева нафта головний ворог нафтогазобензоколонки,а не Україна.Іще одна насуваєтся на них біда,Байден...

Ю
ю

русофоб, то не зовсім правильно. Бо фобія, то є боязнь. А ко ся мацкалів бойить? їх презирають. За брехню, підступність, за то, шо лем суєту чинять, за войни, смерті, каліцтва і жебрач.

ДР
До Ромаріо

Я русофоб, так що хоч з ким, лише не з москалями. З госдепом, масонами, турками, бангладешцями но ни з руцкім міром.

T
Ttt

Ей сайт балони ви хоть інфу перевіряйте перед тим як публікуєте. Від якого опсж? Він там не був. І шо за вислів "адепт руського міра" ? Ви адепти балогиного міра?

В
Віталій

Новінський - депутат-мажоритарник по 57-му округу в Маріуполі від Опозиційного блоку (Колєсніков), а не від ОПЗЖ (Медведчук).

R
Romario

Дай Гоб сил армії пудгецкових орків та пудсидорових ельфів, першому та другому корпусу армій Лаптестану і Дирляндії, а також говнокомандувачам Алкашоні Мандауну, серу Гею Всратушняку, Івану Дєрьмоєдову і Чебурашці вистояти ще рік-два, захищаючи наш гей-клуб "Голуба пікниця", інакше наша шобла вшивих гомосєків-сепаратюг буде відпижжена, набутилена і відправлена вниз по течії.

R
Romario

Україна може супротивлятися, ігнорувати реальність - але процес ліквідації цього смішного утворення успішно завершується: 7% території вже спокійно вийшли із цього дурдому. Ця трагікомедійна недодержава сама успішно ліквідовує свій військовий потенціал, скорочуючи за допомогою африканських соціально-економічних умов життя чисельність населення: демографи бють на сполох - до кінця 2020 року тут менше 30 млн. залишиться проживати. Дай Бог сил ВВП, армії та спецслужбам РФ, першому та другому корпусу армій ЛНР-ДНР вистояти рік - два: труп цієї трагікомедії в недалекому майбутньому пропливе вниз по течії.

Я
Яр

Читаю і радуюся за рабів які пишуть про своїх ніби братів!

Р
Ромаріо

Так званий Пушкін Олександр і так званий Ромаріо - це проект гецко-сидорових мудозвонів, по яким давно плаче дурка (один навіть сам себе прем'єр-міністром неіснуючої республіки об'явив). Це очевидне неможливо не помічати.

Д2
до 23:36

пудкацапський циганине, зав'язуй з травою і паленкою!

ПР
Підкарпатський Русин

Не треба паніковати: будуть вибори - спокуйно голосуєме за Мидвидчука - Рабиновича. Вті недоумки из ВСУ и так в конечному випадку будут ефективно ліквідовані російськов армійов на Донбасі. Сися клоунада из низалежностив помали доходить свого кунця.

П
Пудсказка

Вун не депутат от опзж вун самовисуваниць а був дипутатом в оп опозицийнуй платформи. Переправте такисьте грамотни

К
Кабаева

Росію свої олігархи самі рзвалюють і без Брюсселя і Вашингтона. Усі їхні діти - за кордоном, в т. ч, перша жінка і дочка Путіна.

Д
доктор

У Петі Гецко, він же Майдаун, явна криза. Шизофренія убиває усі залишки розумової діяльності. Бовший премєр стає явним критином.

Р
Ромаріо

Без Росії - Малоросія та Новоросія тільки загнивали: подивіться тільки но на втрати населення за останні 29 років - мінус 20-22 млн. білих людей. Світова війна най ся спряче. Так звана Україна і так звана Незалежність - це проект жидо-масонських кіл із Вашінгтону, Брюсселю та Єрусалиму, котрі хотять захопити українські чорноземи та розваливши Росію - її природні ресурси. Це очевидне неможливо не помічати.

:
:)

І в чому новина? То приватна справа Новинського!

М
Майдаун

22:30,0.001,шлендра леся...бандершня,галіцаї се проказа славянського народу! Докі сю лепру не вбити,дотіль жизни туй не буде! Пушкін Олександр дай п’ять!

3
333

А чого не попом?

Л
Леся

Пушкин, Женя, 0001- одно лицо. Ещё "умное" напиши что-нибудь, подстрекатель.

0
0001

Чмoшник Пушкін Олександр (він же Ромаріо) - це ворог українського народу і колаборант кацапні. Головне - оперативно відловлювати цю погань, проводити їм фізичну обробку штахетами, саджати на пляшки і відправляти в товарняках до їхніх свиноросіянських сородічей.

Ж
Женєчке

кацапи, буряти, татари, башкіри, удмурти, калмики, дагестанці, чечени та й інша чудь, населяющая Росію - брати подкарпатським русинам?! Гггг! Жгиисче!

0
0001

Підтримую пушкіна на всі 100%

Ч
читач

яким дияконом??? паламарь, як хлопчики зазвичай

Ж
Женя

Пушкін діло говорить, мацкалі які-б вони не були то наші браття, Галичани-Поляки лоффос ітак будете смоктати щирі ви наші, жиєте хуже чем циганота, а поски одкриваєте!

БР
Буржуй робочому не друг

Сятий міліардер!

ПО
Пушкін Олександр

Путін, Росія, Новінський, Медведчук, Гундяєв, РПЦ МП - це браття і друзі українського (мало- та новоросійського) народу. 1000 років спільної історії розірвати неможливо. Головне - вилучити скажену Галіцію зі складу нашої держави - і тоді дорога до миру відкриється.

Читайте також