Омбудсмен взяв під особистий контроль резонансну справу про зґвалтування на Закарпатті

9
6

Дмитро Лубінець заявив, що представник Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини вже відвідав потерпілу.

«З метою встановлення обставин справи та встановлення позиції законних представників потерпілої, сьогодні представник Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини здійснив візит безпосередньо за місцем проживання потерпілої, в ході якого поспілкувався з батьком та бабусею, які надали згоду щодо вжиття заходів направлених на відновлення прав дитини», – написав він у телеграмі.

Секретаріат Уповноваженого ВРУ з прав людини ретельно проаналізує дії судді і прокуратури, направить листи відповідно до Вищої ради правосуддя, генпрокурора та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.

«Також проаналізуємо діяльність місцевої служби захисту дітей, працівник якої представляв інтереси дівчинки в суді. Адже, як виявилося, мати одного із хлопців, також є працівницею тієї служби соцзахисту дітей. Тому є сумніви щодо «неупередженості» та професійності представлення інтересів дівчинки. Зафіксовано порушення права дитини на захист та справедливе судочинство. Права неповнолітньої дівчини мають бути поновлені», – додав Лубінець.

Нагадаємо, за постраждалу дівчину заступились юристи, політики та телеведуча.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
До нижнього

Бесіда про вибл@дків, а не про продажну і гнилу суддівську систему . Система побудована НЕ правильно з самого "фундаменту" . ВСІ СТІНИ З ДАХОМ , ПЕРЕГОРОДКАМИ І "ЄВРОПЕМОНТОМ" потрібно ЗРУШИТИ до котлована ! Інакше нічого не зміниться на краще у цій , генетично хворій країні.

М
Мукачівцьови

Шо й направду так серйозно у вариши? Нигда би ніяку суддю не купили? Кідь так - Ужгород анулюєме, най жиє справедливість, ушитку владу нам туйка, у вариш!

.
....

Хлопці давайте просто їм зробимо обрізання, думаю то буде самий справедливий суд

З
Зе

А Микита чому покривав підлеглих, аж поки не набуло публічності ?

І
Ігор

Мали б посадити суддю і тих, хто посприяв несправедливому рішенню.

М
Мукачівець

В Мукачеві би вже казнили тих вибл@дків. Тут свої закони і поняття .

Читайте також