Омікрон вже на Закарпатті. У лабораторії підтвердився тест

9
18

Відповідний штам вірусу підтвердили у референс-лабораторiї з дiагностики ВІЛ\СНІДУ, вiрусологiчних та особливо небезпечних патогенiв ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України».

За інформацією Закарпатської ОДА, мутований варіант вірусу SARS-CoV-2 Оmiсrоn виявили в одному зразку поміж 20 інших. Випадок виявили в Ужгороді.

До того ж, як додають в ОДА, на Закарпатті продовжує домінувати штам «Дельта».

Експерти виокремлюють типові симптоми, притаманні штаму «Омікрон».

Найчастіше у захворілих виявляють нежить, головний біль і втому. Рідше та все ж спостерігається кашель (43,5%), озноб чи тремтіння (30%), лихоманка (29,4%). Втрата/спотворення нюху та/або смаку як один із найчастіших симптомів на початку пандемії сьогодні зустрічається все рідше, лише у 23,7% випадків.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ч
читатель

в Британії відмінили обов'язкове носіння масок тому що більшість населення вакциновані - ниська прочитав на сайті svoboda/org

ДС
до Семья Каньюховых

ты тупорылый делягаоч ем вообще шепчешь?какие справки ?омикрон только-что появился!тыхотьдумаешь,что пишешь кто ты такой,чтобы тебе показывали справку?а ты задавал вопрос на каком языке?оболтусном?ты немытый хуторянин попал в Европейский город Мукачево и персонал понял,что имеет дело с задрыпаными оболтусами...а что ты собираешься делать в Будапеште?(а че ты этот город с маленькой буквы написал...это же не хутор,а столица Венгрии)....там же надо знать какой-то международный язык,а нехуторянско-русско-оболтусский...шныряги хреновы!

Л
Лот

В британии отменили этот парад пандемии, и в много других странах тоже , есть какое-то международное судебное решение что это криминал , вакцинация, сертификация,! Интересно сколько Украина будет нас ещё мучать , после решения международного суда

Д
Дохтурь

Омійкрон то страшной діло, виживуть не всі

А
Адвокат

Лапша на уха

Ц
Ціґань

у кого є макарон, та позычте ми 2 кіло. пак вам верну, аж вуживу

ДН
до нижнього

шо курив?

Ф
Ф

Макароновірус Дельтаомакрон Скінчився .Корна в перекладі з Латині Ворон. А ворон це предвісник тож він прийшов Мессі і нам всім крапка

М
Макрон

Макрон - Омікрон .

П
П

П выдумка Ж

П
П

Коронавирус выдумка жидо-масонов.

СК
Семья Каньюховых

А потом мы протрезвели у себя в коммуналке в Усть-Балалайске и пошли в аптеку похмеляться настойкой боярышника.

СК
Семья Каньюховых

Мы заехали в гостинницу в Мукачево, по дороге в Будапешт и попросили персонал -показать справки, что они не заразны на омикрон. Промычали в гостиннице в ответ не только не по-русски, а даже не по-украински. Поняли, что местный быдляк, не знающий ни английского, ни русского, ни украинского. даже не слышал о смертельной опасности. Поехи дальше с Богом, чему и рады, живы и здоровы.

Ш
шони

Уже поштучно рахують хто отримав вакцину. Якісь маньяки у цих ЗМІ

КЮ
Капіталіст Юра

Щоб стати багатим, я багато трудився щоб вижити, батьки не могли дати нічого, крім життя. Ставав спозаранку, лягав спати за північ. Учителі казали про зірку комунізму, яка засвітить і усім буде добре. Ждали ту зірку, але їй наступила піча, і не боло шо їсти якісь дні. Заробив якісь гроші. Почав мати діло з тими людьми, які гроші падали як манна небесна. Пішов у владу, щоб ніхто не забрав гроші. Гроші почали мені казати, що їм добре, коли їх багато (так як українці у свій час - "разом нас багато, нас не подолати"). Тепер, щоб у мене боло більше грошів я маю больниці. Лоху уже не потрібно ніщо - ні їжа, ні бляхи. Лоху потрібно уколотися, як наркоману Закарпаття. Коліться - поборете!

S
sd

закарпуття подуріло... ге...

ЮС
Юлия Серугородцева

Это правда! Я сегодня с утра не выхожу из туалета. Сижу и ищу врача в интернете в Мукачево, кто меня вылечит от микрона. Пока вижу, что никто. Такие же сируны, как и я. Мишко даже молчит. Возможно обтого.

7
77

Наступни ЛОХОТРОН? ПІСЛЯ ОМІКРОН..

Читайте також