Операція "Павутина", або як мукачівські правоохоронці шукають у мережі порнографію

7
5

У рамках проведення загальнодержавної операції «Павутина» працівники міліції виявлятимуть і фіксуватимуть факти,пов`язані з дитячою порнографією.

Метою операції «Павутина» є попередження та виявлення злочинів і правопорушень у сфері обігу продукції еротичного, порнографічного характеру, у тому числі дитячої порнографії, а також протидія організованій злочинності, виявлення та документування членів злочинних груп та осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження забороненої продукції.

У рамках проведення таких заходів правоохоронні органи забезпечують моніторинг відкритих телекомунікаційних мереж із метою очищення інформаційної системи Інтернет від ресурсів, через які здійснюється розповсюдження порнографічних матеріалів.

Міліція нагадує: за порушення законодавства у цій сфері передбачена відповідальність відповідно до ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає відповідальність від штрафу аж до 12 років позбавлення волі.

Прохання до всіх небайдужих громадян: якщо вам відома будь-яка  інформація щодо розповсюдження матеріалів порнографічного характеру, негайно повідомте до Мукачівського міськвідділу міліції за адресою: м.Мукачево, вул.Я.Мудрого, 8 або на тел.2-23-33 чи 102.

Інформація Мукачівського МВ УМВС

Коментарі

ЛГ
Люба Грей

Шось менi непонятно як можна зтаким боротись,у поисковиках типа гуглови,вконтате,яндекс i т.п там милiони любого видео,фото,фiльмiв,музики в откритому доступi.А тут про якусь статю, на 12 рокiв ще говорять.Свiт мiняеся технологии тоже.Пipaтскi касети, диски,сталин,брежнев уже в прошлому.А в мукачевi щей до тепер походу секса нет,i дiють совецькi закони.Я в шоцi в тойi бредятини,шо мiлiцiя плануе творити.Порнушка в приоритетi,I найбiльшое зло унас.

1
111

Спочатку накривають "наркопритон" з 6 грамами марихуани та 2 особами, а зараз незрозуміло як будуть шукати нформацію щодо розповсюдження матеріалів порнографічного характеру.

1
123

во робота, цілий день порнуху дивляться

І
Іван

Підтримую, факти порнографії демонструє Верховна Зрада, останні 2 роки. Зборище педофілів...

М
Мукачево

нехай шукають на сайтах постанов Верховної Ради. Те, що з простим народом виробляє останні два роки влада- інакше як порнографією з елементами садизму та збочення не назвеш

Читайте також