ОПОРА знову спіймала Народний фронт на порушенні виборчого законодавства (ФОТО)

11
3

В Ужгороді 4 жовтня зафіксована поява зовнішньої реклами кандидата від «Народного фронту» в окрузі №68 Олександра Довгоша з агітацією, але без вихідних даних.

Зокрема, така зовнішня реклама помічена на проспекті Свободи біля обласної бібліотеки та на перетині вулиць Капушанської та Достоєвського.

Згідно з частиною 7 статті 69 Закону України «Про вибори народних депутатів України», «друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про замовника цих матеріалів, установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання, що належить партії, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск».

Частина 23 статті 74 цього ж Закону гласить: «Забороняється виготовлення та розповсюдження друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, що не містять відомостей про замовника друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, установу, яка здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск».

Нагадаємо, що зовсім нещодавно Народний фронт Закарпаття спіймали на розповсюдженні партійної газети без вихідних даних.

Коментарі

Н
Неймар

А Президент не порушив закон що назвав своб політичну силу Блоком Петра Порошенка?в принципі Президент не має право давати своє імя для політичних сил на виборах.Оскільки це вже порушує закон.

СК
Спіймайте коли гроші роздають регіонали

ффффффффффффффф

ДВ
Дуже велике порушення

ввв

Читайте також