Опорні лікарні Закарпаття переповнені хворими на коронавірус, місця вже бракує

12
40

Погіршення епідситуації на Закарпатті призвело до того, що різко збільшилась кількість госпіталізованих хворих, тому в лікарнях першої хвилі реанімаційні відділення вже переповнені.

"Погіршення епідситуації на Закарпатті призвело до різкого збільшення госпіталізованих хворих, в лікарнях першої хвилі реанімаційні відділення переповнені. За останні два тижні кількість хворих на коронавірус зросла у рази, ми скоро дійдемо до того, що не будемо мати місця для госпіталізації", - цитує головного лікаря Закарпатської інфекційної лікарні Михайла Поляка Укрінформ.

Наразі в лікарнях першої хвилі мало приймають хворих, адже процес одужання йде важко, лікування в стаціонарі триває близько трьох тижнів.

Станом на ранок 20 червня у лікарнях першої хвилі на Закарпатті знаходяться 179 хворих. Вчора, 19 червня, виписано лише 11.

Він також зазначив, що з 19 червня хворих на COVID-19 госпіталізують в районні лікарні області. Проте в деяких районах — Хустському, Свалявському, Іршавському вони також переповнені.

Нагадаємо, за минулу добу на Закарпатті виявили 109 нових випадків коронавірусу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ю
ю

карантин має мати такий вигляд: діди, баби, інваліди, безробітні і т.д. можуть вийти у магазин з 9.00 до 11.00, при цьому молоді мають сидіти дома чи на роботі. Потім навпаки: діди, баби стдять дома, а молоді пашуть. Фірми мають організувати довоз своїх працівників, а по можливості і організовувати закупки продовольства, щоб їх працівники не контактували з іншими. кіть когось морить шастати, то у масках, рукавичках. При порушенні - штраф. Кіть є опір, то і арешт. Бо моє право бути здоровим є не меншим, як чиєсь бажання шлятися.

А
Андрій

Ця хвороба існує і вона небезпечна. Треба бути обережними. Носити маски, дотримуватись дистанцію, мити руки, дизінфектором користуватись. Але я проти карантину. Ми не зможемо сидіти ще пів року на карантині. Треба дати людям нормально працювати, але з дотриманням правил карантину. Краще у масці, рукавичках, але працювати.

В
Вано

До 1 ...лежавим ищи учора у інфекційці у Іршаві, палати дійсно переповнені, повтикали ищи по 1-2 койкы майже у кажду палату, но айбо ты итак ниповіриш, та прийди рано (я иду на провірку), та зроблю ти екскурс... Ищи така історія наніч: стрічаву якогось вечера у коридорі єдного чоловіка из нашого села (похожоє молов ги ты, но тіпа нє ниякого віруса) но та допустив му Бог покушати, що ото такоє, тай из чим ся ість, годен ти пояснити, бо я май легко перехворів но без апаратів, а моя жона ище все там. Но та каже ми тот дядько: ий ниборе що я наговорив ото щом низнав, може кось ся на ня потворив та нисокотився та заразився, поникав на небо та каже, ба ци ни треба ми буде отвічати? Ниговори що незнаш, а мого двоюродного брата (47р. 190вис 130кг, нигда у жизни ни хворів) уже тиждінь як ніє, доста запустився дома ся лічив довго, а як повезли у Ужгород та было пізно. А ти кіть нивіриш, та нивірь сам, а май ліпше сокотися бо ото зараза ищи тота,

..
.. .

раз постять Балогу, який верещить про те, що нафіг карантин, потім палати переповнені)))

М=
Мукачево = Бидломаса

https://youtu.be/XY7ZHt21Lyc

Д1
до 1

ти шо на порядних дохтору наговарюєш?

Д1
до 1

ти ко?

Ю
ю

Нараз видко ко у школу ходив, а ко поза. А точніше, є туй коментатори-агенти, яким чим хуже, тим ліпше. Логічно, ош ті антиукраїнці будуть робити так, аби люди похворілися і май більше. Бо коли уже точно міста у коргазі не буде, они перші будуть казати ош держава не добра, бо треба боло жорстко, як у Європі. Тому "як би училися як треба, то і мудрість би була своя"

М
Мукачівець

Вже не раз чув,що платять гроші,щоб людина визнала себе хворою.

Л_
Лоховід _19

Радує шо з кожним дньом адекваттних стає булше.Бо щи місяць назад,за простий кашель дись у магазині могли і ребра поламати)Ми щи много чого не знаємо

С
Санітар

Туй статистика по коронавврусови: https://www.worldometers.info/coronavirus/ А гиндека по планету Земля по смертім уд голода, иншаких-шилияких болячок: https://www.worldometers.info/ . Пак мало думайте люди. Де гори хворих, ондека на мусорку побзерай, там у рукавицях та й масках. Поникай ош чилядник у больницю ни годин попасти та пуздри, кулько вмерло од коронавіруса, а кілтко од недополучення тої медичної помощи. https://www.worldometers.info/

ДІ
До ідіота знизу

Ти ідіот!

S
stefan

Тест визначає, що ви НОСІЙ вірусу, а вас записують що ви хворі. Це комусь вигідно. Кажуть, що лікують. Чим лікують, якщо проти цього вірусу НЕМА ліків ?

1
1

Митьо пак будеш перепуджений ходити всю жизнь.Особенно коли з голоду пухнути будеш.

М
Митьо

Липше боятися, чим пак напудитися!!!!!!

ЗД
звернення до покурати

просимо вплинути на керівництво УжНУ, бо персонал вузу змушують збиратися на різноманітні нікому непотрібні засідання в кількості декількох десятків чоловік у приміщенні аудиторій площею 100-150 м.кв.

КК
Коронавірус коронавірус

Не сидиться вам дома без масок ходять по базарм по варишови без рукавиць буде у нас гі у італії

ЗН
Запрошую на роботу

Всіх безмертих в тубік хоть на костюмах економія буде

1
1

МУКАЧІВЕЦЬ РЕСПЕКТ! gumi,йолопе,умерло всього за три місяці всього 950 чол. і то кіть вірити ош од ковіду. Ти болване в аналітику лізеш? Гута би тя побила.А я корони ся не бою бо її ніє.Люди звідавуть ош де оті хворі? Лем у статистиці.А кіби написали ош скільки тисяч насморк,ангіну подхопили!? От 18:36,пише БРЕХНЮ.Нико там не хворий.Я лично знаву люди з тих сіл.Смівуться.Ти БРЕХАЧ.А врачі в долі,тому їх і записують.Але Гавришка бо на посаді аш в Ужгороді спрятали. Пасербович,малий Гавришко ніби захворіли. Достали примію то треба було їх записати. ЛЮДИ СЕ ФЕЙК.КАЖУ ВАМ,ОШ ВИДІЛИЛИ З БЮДЖЕТУ НА ФЕЙКОВІРУС 65 ЛЯРДУ,ТО ЗЛОДІЇ ОБИ ВКРАСТИ МОСЯТЬ НАГНІТАТИ! БУНТУЙТЕ БО З ГОЛОДУ ЗДОХНЕМЕ!

Д1
До 18:39

Мені ся видить тобі вже чіп вживили.

G
gumi

до мукачівця 2018 туберкульоз 28тис, кажеш. ЗА ВЕСЬ рік. А в Україні коронавірусом за 3 місяці 30 тис. Математик херов. Аби тя коронавірус ймав :)

Д
Добрий

А де статистика по іншим інфекціям в Україні чи світі. Чи з появою тої корони всі болячки пропали.

Д
Доктор

Ну да точно бляяя , лічно знаю що в Стройно що на Свалявщині платили по 300 $ за те щоб ви підпишете що хворі на Ковід, це кажу чесно люди продаються .

П
Пацанюра

СРОЧНО !!!! Хочу заразитися куда прийти треба ???????? Крім інфекційної в Мукачеві бо був там та сміялися !

ДМ
До мукачівця

Болване, 8 687 231 на сью минуту захворілих, які 100 000 ти про шо? Надуіли уже такі як ти! То у вас чіпи через паспорт уживлявуть, то вас сьерилізувуть через вакцини, то земля кругла... Село без сільради, що й туй каламутиш

Д1
До 1

Три сім'і з Бобовища і 4 з лохова що лем я знаву. З лохова дідико старий умер. Моя варіська дохторка хвора на корону. Сестра ся договорювала з дохтором на роди, айбо передзвонив ош не годен бо має корону,

Б
Болванам

Но шо, отроші! Добавили сте ся! Сміялися ся з мене кідь бов сом у масці у Вароші. Ходили сьте на кавічки, на базари, говорили стье шо то не правда, шо то всьо придумали! Усье сте май розумніші за других. Но типирь ічте своє гумно!!!

М
Мукачівець

100 тисяч у всьому світі, Карл і тупий пан Ростислав!!! Пани тобою на чужині поганяють! А від раку тільки в Україні. Туберкульозом інфіковано за 2018 рік 26 321 чоловік.... СТАТИСТИКУ ДИВІТЬСЯ і зрозумієте, за кого вас тримають....

КК
Коронавірус коронавірус

Люди добрі сидіть дома не виходіть бо буде у нас як у італії

3
350

У Білорусії 58 000 хворих!!! а так Лукаш не вірив, Швеція тоже морозилася, росія, америка, бразилія... цілий світ, то всі в світі тупі такі лем ви туй супер експерти у галузі вірусології!!! Зеленський по вашому точно прийшов до влади бо знав наперед про корону та оби нажився??? Бидло ви тупоє , Не можете розрізнити то шо корона дійсно штучно створена, і то шо она реально існує. Єдно бидло повіло - ош то фігня всьо - і всьо тупоє стадо за ним.

М
Мукачівець

За весь час "Страшної пандемії коронавірусу" (скоро півроку) померло близько 100 тисяч чоловік! Дайте статистику, скільки за цей час померло від СНІДу, Туберкульозу, серцево-судинних захворювань, раку.... За станом на 01.01.2019 рік в Україні від злоякісних новоутворень померло 77 836 осіб https://dt.ua/UKRAINE/moz-nazvav-kilkist-pomerlih-vid-raku-na-pochatok-2019-roku-327682_.html#:~:text=%D0%9F%D1%80%D0%BE%20%D1%86%D0%B5%20%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%20%D0%B2%20%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81,6%20%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BB%D0%B8%D1%85%20%D0%B2%D1%96%D0%B4%20%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D1%8F%D0%BA%D1%96%D1%81%D0%BD%D0%B8%D1%85%20%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%83%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%8C. Що скажете, дятли???

1
11

якшо нема коронавірусу то в тих лікарнях лежить......мені дуже цікаво

3
350

Та лем на Закарпатті корона? лев в Україні?? тать цілий світ у короні, та тоже наша влада виновата???

1
1

Йосипе ти такий лікар,як я скрипаль. Не лікуй мене Йосипе від корони,не треба.Я не хочу,щоб мене лікували від ковіда! І таких міліони бо немає ніякої пнлемії.Мене хай лікують від інших болячок.Бо страшно тубік підхопити бо хворих вигнали на вулицю бо....Но ти Йосипе за це не кричиш! ПЛЮВАВ Я НА ФЕЙКОВІРУС!

ЙД
Йосип до 1 в його однодумців

Я лікар не в Україні і у мене не один пацієнт з Covid. А через таких, як ти, можуть захворіти нормальні люди. Ти ж сам будеш скугліти, щоб тебе лікували. Можуть і не вилікувати

Т
Тровгер

Пора сисю жодовську владу на місто класти бо зроблять з нас овощи.

Л
Лотьо

А чого фото нема палат переповниних????

1
1

Йосипе,кіби такі тупаки повиздихали,як ти!Іди хоть руки помий послі параші! ЛЮДИ ВИ ВСІ ТУТ ЖИЄТЕ,ДЕ ОТІ ХВОРІ!? СЕ ФЕЙК!

Й
Йосип

Багато помруть, бо не дотрииуєтесь елементарних правил

ПР
пан Ростислав

Всі поздихаємо від цієї наглої корупційної влади народ підіймайся проти бандюків.

Читайте також