Опозиційні сили остаточно узгодили кандидатів на довибори в Закарпатську облраду (ОНОВЛЕНО)

6
12

За інформацією Мукачево.net, відповідні домовленості між Батьківщиною, Фронтом змін, Свободою, УДАРом та Єдиним Центром були погоджені днями, аби досягти максимального результату за всіма 5 мажоритарними округами.

Як стало відомо Мукачево.net, по Мукачеву (округ №5) та району (округ №36), а також Іршавщині (округ №29) єдиними опозиційними кандидатами будуть представники Єдиного Центру, по Виноградівщині (округ №22) – представник Фронту змін, по Ужгородщині (округ №51) – представник УДАРу.

Відтак, єдиними погодженими опозиційними кандидатами на довиборах у Закарпатську обласну раду, які пройдуть цієї неділі, 3 березня є:

Округ №5 (Мукачево) – Андрій Балога, Єдиний Центр
Округ №22 (Виноградівщина) – Ярослав Данко, Батьківщина
Округ №29 (Іршавщина) – Оксана Балога, Єдиний Центр
Округ №36 (Мукачівщина) – Василь Бігунець, Єдиний Центр
Округ №51 (Ужгородщина) – Йожеф Боднар, УДАР

Коментарі

П
п

Опозиція у свому стилю... вони привикли ще з 2004 року вадитися самі з собою, тому і порядку в них ніколи не буде, беріть приклад із Партії Регіонів, хоча я і не прихильник, але дисципліна у них на вищім рівні, ніколи не виносять на люди, те що стосується їх.

С
Севлюш

Бо Саша Товт повністю робив на ригів. Тому він і не згоден. А справжні політики побачивши все це, і зваживши "за" і "проти", зняли липового ударника на користь опозиціонера.

А
Антон

>Округ №22 (Виноградівщина) – Ярослав Данко, Батьківщина Шось не повністю домовилися. Олександр Товт (УДАР Виноградів) висловив протест щодо цих домовленостей.

Г
Гуцул

То все брехня, де офіційне підтвердження? Ось новини із сайту "Свободи":http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/036834/ Тут йдеться про те, що у трьох округах, які ніби віддали балигам, йдуть узгоджені кандидати від опозиції свободівці: Куцин, Мочан і Дербай. А ось ця новина: http://www.zakarpattya.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/036844/ про те, що Куцина ще й підтримує Удар, також є варіант щодо підтримки Ударом і кандидата-свободівця по Мукачевому.

1
123

Радуйтеся,що немає свободівців.

П
Політолог

Адмін чому Ви не видаляєте коментарі, які не стосуються теми? та коментарі, які пишуть аноніми та ображають коментуючих переходячи на особистість. На сайті Жаливи така практика є нормою, але Ви себе позиціонуєте, як солідне видання.

Я
ЯРОСЛАВ

МОЛОДЦІ,тільки так удасся цю банду зк,наперсточників,казнокрадів відправити на парашу.На різного роду жалив, не звертайте уваги,гівно треба обходити,щоб не замаратися самим.ПЕРЕМОГИ,ЗК НА НАРИ-БАНДУ ТУДАЖЕ!!!!!!!!!!

М
микола

А сивлюского за Чикошом. Статус выше. Полная изоляция.

РМ
Редакція Мукачево.net

До Fredy: Ваша ай-пі адреса значиться з офісом міської організації Партії регіонів. Будь-ласка використовуйте правдиві ніки для коментування на сайті

F
Fredy

Цікаво, до кого в опозиції знаходиться андрійко? До лендэла, галая чи радиша? Чи до свого нянька?

С
сивлюський

жаливо, тоба тепер крім укольчиків треба і каплі якісь. Бо пролітають твої ригоАНАЛи, як фанера над Севлюшем. Ще... Не всі ще продалися ригам.

МС
Микола Староста (Жалива)

"Єдиний Центр" офіційно не підписував з опозицією ніякого угоди,якщо опозиція проковтне цю інформацію то за неї можна на Закарпатті забути. Виходить, що всі вони продалися Балогам.... хлопці можете класти хрест на своїй політичній кар'єрі!! :))))))))))))

Читайте також