Оприлюднені результати поіменного голосування депутатів Закарпатської облради за звернення до Порошенка

9
30

Якщо за фракціями, то майже одноголосно проголосувала фракція Блоку Петра Порошенка, КМКС, Відродження та Опозиційного блоку.

Фракції Єдиного Центру та Батьківщини ще до голосування заявили про те, що не братимуть участі в голосуванні за це звернення.

Нижче додаємо поіменний список депутатів, які були на засіданні та як вони голосували за звернення до Петра Порошенка, в якому закликається ветувати закон про освіту.

Коментарі

М
Михайло

До...20.46...При чому туй турісти?:)))Відколи заможність держави вимірюють кількістю іноземних туристів?Ви що дитина чи що?Поїдте на рахивщину по селам тай побачите бідність ,врешті решт подивітся на зраплати по Україні....,чого всі тікають?І знову москва....Мені Будапешт май ближчий якщо вже на то пішло...Факт є фактом такої розрухи не було НІ при Мадярах ні при Чехах ні при Советах....

ДВ
До Василь

Чоловіче істиннусь правду написав і розтолковавись ушитко як бог приказав тим тко так писок туйка дере за мадяру Вообше кіть їм ся не любит тот закон та най ся води нап'ють аддека ніредьхазі а кіт та най жують до орбана у Пешт

ДМ
До Михайло

Мигалю,до вересня закарпаття ужек удвідало 1000000 млн.турістів.Чунна ото якась бідність за яку ти пишеш.Розрухи ниє,ниупорядкованість є.Но так і Москва ся твоя ни нараз стройила.

М
Михайло

До 12.44..Пане знову не по темі,як я зрозумів ви повністю погоджуєтеся з моїм коментарем ,10.08...А так як ви пишете по Закарпатські то так говорять на виноградивщині.На Рахівщині або Тячивщині зовсім по другому і Мадярську я чудово розумію

W
www

Ті , що голосували ЗА - 100% мають мадярські паспорти!.... треба відібрати у них мандати народних обранців і судити як порушників закону про подвійне громадянство !

1
12:44

Хопче писати по закарпатськи годин лиш тот ко туй живе.Бири приклад из Zoltan.Золі койся миригує пириходить на мадярську.А ти пишеш ни понятно на яків.Ци можек ти renegat...

Z
Zoltan

Lengyel es Lorincz a ket renegat!

М
Михайло

До 12.05...Що неправда що я написав?Бачиш відповісти тобі нічим от і чипляєшся до мене за дітлахів.Вам патріотам усюди москальі мерещатся

ДМ
До Михайло

Мигалю ни дітлахови а дітвакови.Но таким ги ти кацапоголовим @уйлам,задарь штось уб"ясняти.Ти уткіть пишеш із донбаса ци із Москви.

AA
Al Alex

Бо то такі українці. У 1946 році Сталін ушитких записав українцями, та никого не звідав.

Н
Наталя

- Яка найскладніша мова у світі? Китайська чи Іврит? - Українська!!! - Чому? - Половина українців і досі не можуть її вивчити…

С
Стьопа

Як завжди Єдиний Центр з Малиновки, у кущах. Батьківщина буде голосувати за грузиньську мову.

М
Михайло

До 09.59....Такої бідності ні розрухи не було при Мадярах ,або Чехах або Совітах а основа любої держави це сильна економіка.Українська мова то мова найбіднішої країни Європи і такі мови не вчать ніде.Нашто то Мадярському дітлахові тота мова якщо він по закінченні школи валить звідси на захід....За цю мову ви вже Крим та Донбас втратили зараз пересретеся за Мадярами Румунами....Тото вам треба?

0
09:07

Кіби туй урядовали мадяри,словаки румуни,ти би мовчав і учив їхню мову.Їхні служби тебе бистро б ураховали,і кошерно уб"яснили,основа любої держави,знання державної мови.Пузвідай тих ко має батьків яким пуд 90,роскажуть ти ци мош було при мадярах ходити у школу ,і низнати по мадярськи.

О
Олег

Президент Румунії скасував візит в Україну через новий закон про освіту https://www.eurointegration.com.ua/news/2017/09/22/7071344/..............Буде вам хохлам за мову ще...........Африканський союз чекає ,бо да ЄС вже точно не приймуть!Путін аплодує стоячи!!!!!!!!!!!

Б
Бачі

Жеби сь те ся много не вадили: "У 2016 році більше 36% випускників Закарпаття склали ЗНО з української мови з результатом від 1 до 3 балів, тобто в них зовсім не було шансів вступати до вищих навчальних закладів. А в Береговському районі, де компактно проживає угорська громада, 75% випускників цього району отримали від 1 до 3 балів". "Україна направила до Ради Європи на експертизу мовну статтю Закону про освіту, щоб підтвердити відсутність порушень міжнародних зобов'язань"

Н
НКВД

знов читаеш ці коменти та знову одне свиняче верещання"кувік-кувік-кувік".....ви всі тут такі борзі тільки під псевдонімами, а як такі "смілі" то друкуйфте свої поросячі скигління під своїмі установчими даними - ЩОБИ СБУ вас легше було знайти та защимити вам яйця в дверях

AA
Al Alex

Рада зробила правильно.. Закарпаття усе говорило і по мадярськи і по румунськи і по словацьки і по русинськи. Кіть люди хотять учитися на своїх язиках - най ся учать. Кошерні галичани - най ідуть..... лісом.

K
ka

Д Василя. ти уважно вміеш читати? мову укр вони вчать . але навчаються рідною мовою тобто мовою своєї матері і мовою якою думають. вони прекрасно знають укр мову в побуту. але косінуси синуси хочать вчити на рідній мові якщо тобі так простіше зрозуміти. і навчання їх рідною мовою спонс не україна. тільки податки собі бере з зп тих викладачів. так шо від коментаря за наш рахунок можеш зразу утриматись.

*
*****

Дякуємо за список тих,хто голосував за цей недолугий папірець і зрадив українців Закарпаття.

І
Іван

Дякуємо за список тих хто зрадив Закарпатців та не проголосував за звернення.

І
Іван

Ольга , чемодан,вокзал і за перевал до хохло побратимів. Ми закарпатці звами не одної думки, своїх в обіду не дамо.

В
Василь

Якщо ніхто не відповів за Сєвєродонецьк, Крим, побиття патріотів в Харкові.. Одесу... розстріл на майдані і т.д. ......про шо можна говорити взагалі....всіх відпустили... нікого не посадили взагалі.... а цих люмпенів з облради ніхто трогати не буде, вони ж їм ще пригодяться..на виборах. Москаль ж людина пороха...так шо ці концерти заплановані. Ви лиш подумайте , поліція "українська" заблокувала облраду щоб ніхто не зайшов , щоб "українські" депутати прийняли звернення до "укр". президента щоб не вчити УКРАЇНСЬКУ МОВУ ..в Україні...це ПОВНИЙ п.....єц.!!! До речі, всі вибори в області сильно відрізнялись від інших західних і центральних областей... у всіх нормальні партії перемагали а у нас то СДПУО.потім ЗА ЄДУ... потім регіони.....і чого ??)) а того шо цигани з мадярами вкладали своє ФЕ....Одних кормимо і даєм гроші на дітей бо їх дохера..і ніхто непрацює..іншим тепер мову не треба вчити))) МОЖЕ ВЖЕ ДОСИТЬ В ДЕМОКРАТІЮ ЖИДІВСЬКУ ГРАТИСЬ??

Щ
Щирий2

Чим далі від фронту, тим біпьший патріот.Примір Ольга. За звернення до свого Президента оприлюднити не тільки списки рідних та близських депутатів, а вжити до них рішучих заходів.....вже до 7го коліна

О
Ольга

Це не мій Президент , а всієї України . Я поважаю і люблю Україну , тому поважаю і Президента, його обирали люди , які як і я хотіли кращого майбутнього для України . Поважаю Президента , а не Порошенка . Порошенко це одне розчарування .

О
Ольга

Якщо у Президента є хоч трохи поваги до себе і до держави, то вже завтра Сепар Москаль має бути звільнений . Пане Президенте поки Ви підпишете цей закон , ми просто повбиваємо друг друга , а потім доберуться і до Вас патріоти і забють і Вас . Ви цього хочете? Якщо ні , то підписуйте і хватить розпорошувати державу . Закон правильний , і всі громадяни України повинні володіти українською мовою.

Щ
Щирий

Дептати звернулись до.....свого Президента.Це неподобство. За такоє Оприлюднити необхідно фамілії та імена їхніх родичів .....до 5го коліна.

М
Мукачево

А шо шановні депутати облради не знали нич за сись законопроект? Він же був направлений на розгляд ВР вже давно. Чому не звертались до ВР з пропозиціями по ньому до голосовання. А тому шо їм все по барабану. А тепер ся просто піарять.

М
Магнат

Черговий дешевий пі-ар облради ... Для цього створюється соціальна напруга ???

М
Мішко

Самі собі звернення направили? Не наркомани часом? Театр, і Москаль в ньому актор...

Читайте також