Оприлюднено детальні фото вбивства студентів з Індії в Ужгороді (ФОТО 18+)

56
27

Редакція Mukachevo.net отримала світлини від одного з очевидців, який побував на місці подій ще до приїзду правоохоронців.

Ми вирішили їх опублікувати, аби показати рівень брутальності та жорстокості злочину, який вже сколихнув усю країну. Водночас, редакція внесла кілька фото-корекціями (блюр-ефект) з етичних міркувань.

Між тим, з огляду на світлини з місця злочину, а також затриманих підозрюваних, яких спіймали з документами вбитих та знаряддям злочину, виникає чимало питань – як саме, чому і чи справді ця ужгородська пара могла вчинити цей злочин?

Mukachevo.net

Коментарі

ДД
До до читача

Ти дибіле, навірно не в курсі, шо індуси європеїдна раса, як і ти, і ми,дальше шкільного коридора, вижу, тя не пустили. Європу тероризують мусульмани, а індуси буддисти. Сідай, ізась двойка. Не лем у "Букварику"картинки никати, а ще і мат. часть даколи учити треба. Ідіот.

ІФ
Інна Фулим

Ви що нерозумієте???? Цю публікацію було виставлено для того, щоб такі дибіли як ми осмислили, що ніякі гроші неварті людського життя!!! Кажуть, що в Індії бідний народ та я можу сказати навпаки, наші люди жадні і вони навіть не замислюються, що через нещасних грошей відібрали у батьків дітей,які тільки починали своє життя!!! Чому всі проти індусів??? Для чого їх грабувати??? Краще подивіться на себе зі сторони!!! На ваше ставлення до інших!!! Спробуйте самі заробити! Постарайтеся, як стараються і вчуться тут індуси!!! На благо своєї держави, а не навпаки! А ми лише соромемо Україну! Бо тільки в нас розпивають спиртні напої у такій значній кількості!непеосмисліть своє життя, адже всі ми люди і наше життя нізчим не зрівниться, а тим більше з грошима!

С
Справедливість

Заветреюсь до Тьотя:Як розуміти не п'ють??? Відкрийте очі... В крові знайдено у загиблих медамфітамін... З вбивцями святкували день народження на природі, а потім пішли наздоганятись удома... Ось тільки вбивці напевно не знали про наркотик, оскільки чекали коли ті сп'яніють, і відключаться... Я не спорю, шкода, але і говорити шо вони білі овечки теж не треба... Ви з ними не вчитесь і ге проживаєте по сусідству....

ДЧ
До читача

В яку Европу придурок? Ти в курсi шо цi чорножопi терроризують европейцiв i iх дiтей в шкoлi, гвалтують, грабують i всi бояться проти них шось сказали, бо вiдразу називають фашистами. Ти цього хочеш у нас??

ДВ
до всих

таке почало дятися вид 2014 року...чому?думаю вси ви знаете...беззаконня...цього украинци хотили-це маете!

I
Indian

Why everytime Indians... What we did to them.. we are living very peacefully so please let us...??? Why so Brutality to us..?? If u guys want money then take it.. Y U wanna kill us.. In other part of Ukraine also these type of Things are going on Please.. Do Something We are so Worried!! Please Let the Government Know what is happening, Please..

О
Олександ

До модератора... удали нахер цю дебильну рекламу про то як Пугачова похудала на 28 кило, а також про розмир члена який для дивчини потрибно, заебали уже ци банери, а ще удали банер В контакте це порносайт, а не сайт для спилкування, тим бильше що це сайт агресора...,, и ще хай тоби Балога купить бистриший серер, бо докить зайти на сторинку та написати комент та мош здурити ....

Д
ден

Судячи по фото видно, що вбивства здійснювалися с особливою жорстокістю! І як на мене, то дуже прикро, що в Україні відсутня смертна кара, або публічні питки! Я б не проти повідрізати таким звірям спочатку по вухові...потім пальці...ноги....виколоти очі! Хоча психічними розладами не страждаю....але такі злочини потребують покарання не у вигляді"померти своєю смертю у тюрмі у старості"!Такі злочини потребують гідної кари!!!! Студентів дуже шкода!!! Індуси взагалі народ позитивний....вони напевно навіть не уявляли, що їх вбивають!

М
Матан

До Тьотя Ви можете послати дітей вчитися в Америку, і там так само можуть убити-пограбувати, в Англії, в Німеччині, в Італії. Одне зрозуміло, що вбивство сталося з корисливих мотивів, а не через расові стереотипи (хоча ми з індійцями однієї раси насправді, вони теж європеоїди). Отоді би мож було писати, шо ми дикуни, в Україні вбивають за не той колір шкіри, куди нам до Європи і т.д.

Я
Я

одному з тих студентів батьки напередодні переказали гроші - 20 тис грн, а вбили їх через те, щоб нажитись! От тепер наживаться, падлюки! Довічно будуть гнити в тюрмі!!! Бідні студенти, земля пухом...

У
ужгородець

цих убивць треба публічно судити

Т
Тьотя

До вас звертаюся матан ,ви так спокійно пишете всюди вбивають .Так не має бути ,а то ужасно батьки послали вчити дітей з далекої Їндії а тут дикарі кочені .індійці вони такі мирні і довірчиві люди ,вопше то вони і не пють їх спеціально наплоїли звірі на двої ногах .Ну добре шо їх зловили бо то нелюди .

Л
Людина

Хто такі ми? І яке ви маєте право щось вирішувати у кримінальному провадженні? Тупі журналюги, без совісті,сорому і людяності. Хоч на хвилину подумайте,якщо є чим,і уявіть свої трупи у розкарячених позах на вашому ж сайті.

Й
Йончі

ви взашалі вже поїхали мозгами! нашо таке публікувати?? є якісь межі, а ви тільки про перегляди думаєте!!!

Ф
Файта

Таке показувати не слід.Другий чайник притарабанить матеріяли ,як проходить саме вбивство.Тобто вбивство першого ....і тд.

И
индус

Пора валить

Д1
для 16:52

Ти дебілоід,ти в курсі? Звідки взялися такі як ти уроди? Вас не народжували, а десь в пробірці виростили. Кошмар просто...

ДС
До співчуваю

Ти повний дебіл чо що? Навіщо сюди змішувати Росію?

С
Співчуваю

ФСБ буде робити багато таких провокацій (вбивства, терракти, грабежі, сепаратиські настрої, що і бачимо за останній рік на Закарпатті та Україні), щоб показати що в Україні безлад, кримінал, коррупція... Кордони Закарпаття межують з ЄС і європейці будуть проти приєднання України. Методи НКВД та КГБ і нині приміняє ФСБ. Жаль, що заради матеріальної вигоди сьогодні люди цієї планети забирають життя у інших не винних людей.

М
Матан

Всюди вбивають. На моїй пам'яті тільки в Ужгороді за останні 15 років грабіжники забивали до смерті старе подружжя, по-моєму, на Червениці, сім'ю бізнесменів розстрілювали на подвір'ї власного будинку, хлопця вулична п'янь забила до смерті, бо той вступився за собаку, в гуртожитку студент зарізав іншого студента мачете, багато всякого було, при цьому реально Ужгород одне з найспокійніших міст України. Тут просто іноземні студенти, особливий резонанс, шкода, звичайно.

РС
Російський слід?!

Що скаже,наприклад,жирна свиня антоніна геращенко?

В
Вася

Це був Путін

1
1

До тут Європа???! В Європі вбивст немає?

Ч
Читач

після такого хочете аби нас у Європу узяли?

Я
я

Все це наслідки порошенковськоі влади...Жидоморди доведуть Украінудо повного хаосу

7
7+8

Шкода хлопців, відправили батьки на другий кінець світу, тепер отримають звісточку...

Ц
цензура

НАХРЕНА ТАКЕ ПУБЛІКУВАТИ???!!!

Читайте також