Оприлюднено фото та відео з місця потрійної ДТП на одному з перевалів у Карпатах

7
33

Йдеться про жахливу аварію, яка сталася вчора у с.Нижні Ворота, що на Воловеччині, фактично на межі Львівської та Закарпатської області.

У ДТП зіткнулося 3 авто – 2 мікроавтобуси і один легковий автомобіль. 39-річний водій BMW від тяжких тілесних ушкоджень загинув, інформують в поліції.

53-річний львів’янин, який перебував за кермом мікроавтобуса «Volkswagen Transporter », а також 62-літній тернопільчанин, пасажир «BMW» доставлені до реанімаційного відділення Воловецької лікарні.

Коментарі

П
петя

знаєте шкода шо загинув чоловік і то шо там щось зтікає непричина просто водії які сідають за кермо мають дивитися яка погода і шо робиться на дорозі а не летіти чим скорше на тот світ( а дибілів повно як на іноземних так і на українських номерах а то шо понтяться то вже другоє діло

1
123

Василю_ таких як ти удаляти треба!!!!!!

ДР
До розум

Нехоч платити ходи пішком

ДР
До Розум

Тому шо ти дуже хитро ви......й й хочеш шару. Здавай паспорт та йди жити в словаки й там возися. В амеріці орудіє можна мати та шо мені йти перекрити границю?

Р
Розум

Люди включіть розум,чому я маю давати за авто у два раз більше ніж воно коштує,податки у жеб злодія,зробіть візд на рік за сто у.е. Або розмитнення за 500у.е. Хто зі мною не согласний,підіть у неділю на ГІД.небораки з села на москвичах,перваках,девятках ціна яких від 500-2500,морально устарілі,які живий бензин випльовують,а могли би за такі гроші іздити на гольфу 4 або октавіі,ще подивіться на наші маршрутки ПАЗ розробка десь у 60-роки,чому не можна спрінтерів з кондиціонером,які будуть кожні 5хв.іздити

ДН
до нижнього

підтримую й плюсую..а вся тота шушера шо знизу гавном плює то сплошна словацька жеброта і є..,нараз кажу,у мене Пассат Б7 на укр номерах.так шо закрийте вонячки

В
Василь

Є нормальні 10-15 % а інші та й то ті на рік загнали. А інші 1. Контрабандисти. 2. Таксисти. 3. Хто нехоче тут купляти бо там можна бмв Мерседеса купити й тут понтуватися.жеброта за 1000-2000 будари аварійні на лисих колесах шо треба в шрот здати. Дітваки 20 років шо літають

В
Василь

Це ти конь кончений я маю нормальне авто на Укр номерах. А ти напевно маєш словачку якусь й тут пиз........

ДВ
до васіля

ти василю дурень. не важно на яких номерах машина, важно ко за рульом сидить. нормальні люди і на словацьких нормально їздять. а ти майже не маєш нич, авать маєш цуравого жигуля, та зато і критикуєш других. бо тя жаба давить шо другий має, а ти ні.

Д
доб

дороги хуже африки знаків нема

Р
Равлик

Є хороший термін - діарейники. Постійно десь спішать, як на усрачці. 5 хвилин не можуть проїхати 90 км/год, мусять обігнати. При такій кількості діарейників на дорогах аварії виникають самі собою. Погано, що жертвами діарейників часто стають невинні водії, яким просто не пощастило.

М
Мукачівець

До Васі Вася ти не сердися но ти ріальний ІДІОТ . ТИ ВІДІВ ЯКІ КОЛЕСА ? І ПРИЧОМ ТУЙ СОПЛЯКИ ? Я МОЖУ ЗРОБИТИ ПО ТВОЇМ КОМЕНТАМ ШО ТИ АБО НЕ АДЕКВАТ АБО НЕ ПОВНОЛІТНИЙ . РОЗУМНА ЛЮДИНА БАЛАБОЛЬСТВОМ НЕ ЗАНИМАТСЯ .

А
Андрій

Куди послати лист щастя іродові на словацькому лівакови, який возиться на болгарськуй машині, купленуй за 800 дол в Чехії, по довіреності через четверті руки? Шо йому з тих відеофіксацій? Хіба шо, радикально обмежити безконтрольних ввезення автобударів (уже вроді би начинают), і відповідно, хоч мало розгрузити дороги, і паралельно вводити найжорсткіші покарання за порушення ПДР.

П
правда

не дай бог виділити типир нашим злодіям у владі один чи два мільярди доларів ! на камери, бо куплять китайську дешовку, яка через рік вийде з ладу і не буде крайнього, бо кось із них уже буде в бігах за кордоном. Но як при Янику купили відеокамери на мільярд на вибори і толк з них був НУЛЬ і де вни типир??? Я не розумію, чого не мож поставити раз сто камер по державі, які через місяць зароблять штрафів ще на сто камер і т.д. Але цим злодіям давай всьо і нараз, вони освоять мільярди, то вни добре знають

В
Василь

Треба нормально їздити й небуде заносити й нормальні колеса класти.я казав шо такі будари як счета бмв беруть в словаках для понтів сопляки .

К
коментар

Ай було слизька дорога. Но то стався занос на прямій дорозі. Так як там чуть ниже е малий поворот з углом в право. Просто чувак в БМВ рішив обогнати спрінтер ябий був перед ним. На фотках кіть уважно димитися можно увідіти шо спрінтер був ударений в лівий задній бік. А від малого удара всьо ся і стало.

Б
Бобер

На наших дорогах просто треба встановити ліміти швидкості: автобан - не більше 100 км/год; стандартна міжміська дорога - не більше 90 км/год, населений пункт - не більше 50 км/год. І посилати порушникам анонімні листи "щастя" з фото порушення швидкісного режиму на суми 5000-15000 грн. Гарантовано - кількість аварій зменшиться в 10 раз. Всьо інше - пустий п-дьож.

М
Мукачівець

До Василя Вася вибач но ти тепер неправий. Бмв никда не боло бударом се раз по друге машина на українських номерах . Для чого ти пишеш дурниці ? Ти відів се ДТП ? Я лічно відів . Я уже писав шо нико не застрахований от такої біди . Дійсно бола мокра дорога і там на повороті с гор стікає з водою мілкий щебень . Бмв тяжка машина коли начинає бмв заносити то практично а не теоритично її вирівняти чи піймати занос дуже тяжко . І киби не боло встржчки то цього би не боло . Так вот сталося шо шанса немали водії ни Т5 утікнути от удара ни водію БМВ ВПОРАТИСЬ З КИРУВАННЯМ . І нико не бов не пяний і не под наркотою . Так сталося у житті . Лише одно дуже шкода шо померла людина бо то чиїсь батько , син , чоловік. Для чого писати всякі гадості ?

Д
да

унас знаки європейські ідороги такіж знаки на металолом здали дорожники безнаказано...

ДВ
До василя

Ти вуйку в слуп сє впердолоив? Де ти там іноземні номера побачив,реєстрація бехи тернопільська. І до чого тут твій висер про словацькі машини. Нєвсі мають так як тикуплєти си жигулі щоб часом таких лох як ти,не подумав що машину взято для понтів

R
rem

Треба реєструвати і голосувати за петицію на сайті президента про пріоритетність фінансування з держбюджету видатків на придбання німецьких камер автоматичної фіксації порушень ПДР. Українське бидло на дорозі можна привчити до порядку тільки штрафами співрозмірними з вартістю автомобілів, на яких ці дебіли гасають.

В
Василь

Іноземних номерів нема але водій думав що на бмв він король. Такі будари завжди беруть в словаках для понтів

ДМ
До Мукачівця

Спасибі за адекватний коментар. Такоє може ходь з ким статися.Ціна людське життя. Боже бережи від такого. Мене й самого виносило на мокрій дорозі . А ті шо пишуть про словацькі та українскі номера, яка разниця. Їм не є чим "диванним писакам" занятися.

М
Мукачівець

Невадьтеся бо життя і так тяжкое . Нема разниці які номера чи іноземні чи українські . Біда стаєся шо на іноземних шо на українських номерах . Ця ДТП сталася із за мокрої дороги . Водій БМВ невпорався з керуванням і загинув . Неосуждайте нигда никого бо такоє може ся стати з любим водієм . Дуже шкода лише одно шо вмтрають люди , свистатися на то желізо оно нич не стоїть за різницьою ДО ЖИТТЯ . ЖИТТЯ ЛИШЕ ОДНО . БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА СВОЮ РОДИНУ .

ДР
До редакції

Якщо в аварії 3 машини задіяно , а на фото 2 , будь-ласка оформляйте правильно статтю!

В
ВасьВась

зато статистика така, 10 словацьких розварішилися а одна на Укр номерах)

R
rem

А дійсно - чому ДАІ не розповсюдить статистику аварійності серед автомобілів з іноземною реєстрацією - поставити крапку в цьому спорі.

?
?

Де клоуни,що постійно пишуть за іноземні номера?

R
rem

А всього навсього проблему з ДТП вирішили б стаціонарні камери автоматичної фіксації порушень ПДР: державі достатньо одноразово проінвестувати 1-1,5 млрд.долларів і вже за перший рік від штрафів надійшла б ця сама сума в державний бюджет. Проблема проста - в фінансовій безкарності.

A
A

Люди за рульом стають неадекватні

О
Олексій

Люди... куди ви так спішите? Для чого швидкість 9999 км/год? Правила написані чужою кровю....

Н
Нема

Аварії на аваріях. Шось дуже часто стаються

1
123

де бидло коменти нащот чеських номерів там ними і непахне

Читайте також