Оприлюднено офіційний протокол щодо заборони закарпатцям виходити на вулицю

14
41

Відповідний протокол оприлюднили на сайті Закарпатської обласної державної адміністрації.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що рішенням комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Закарпатській ОДА було вирішено, як виявилось, рекомендувати посилити обмеження пересування мешканців по області.

Згідно цього рішення, обмеження вводять лише на вихідні дні. Так, обмежено буде пересування від суботи 11 квітня 13:00 години до 6:00 години ранку понеділка 13 квітня.

Аби роз'яснити усі нюанси даного рішення було оприлюднено протокол засідання.

Нижче публікуємо протокол без його змін:


Головував – в. о голови державної адміністрації, голова регіональної комісії Олексій ГЕТМАНЕНКО

ПРОТОКОЛ № 4 планового засідання регіональної комісії
3. Враховуючи особливий ризик інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19 у вихідні та святкові дні:

3.1. Рекомендувати райдержадміністраціям, міськвиконкомам, об’єднаним територіальним громадам з урахуванням статей 29, 30, 32 Закону України „Про захист населення від інфекційних хвороб” і постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 „Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” запровадити відповідно до законодавства додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, шляхом виконання додаткових профілактичних немедикаментозних заходів, під час вихідних та святкових днів, серед яких:
- обмежити пересування та перебування громадян в громадських місцях;
- без особливої потреби, утриматися від перебування у громадських місцях;
- не виходити на вулиці населених пунктів;
- утриматися від використання власних транспортних засобів;
- утриматися від переміщення між населеними пунктами;
- без особливої потреби, утриматися від відвідування аптек, продовольчих магазинів, автомобільних заправних станцій, тощо.

Термін: у період вихідних (святкових) днів (з 13 год. 00 хв. суботи до 6 год. 00 хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів

4. Райдержадміністраціям, міськвиконкомам:

4.1. На підставі зведеного переліку об’єктів критичної інфраструктури, сформувати та подати на затвердження місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій детальний перелік об’єктів критичної інфраструктури діяльність яких є критично необхідною і не може бути обмеженою в умовах карантину.

5. Керівникам підприємств, установ, закладів та організацій всіх форм власності:
5.1. Забезпечити безперебійну/стабільну роботу об’єктів критичної інфраструктури діяльність яких є критично необхідною і не може бути обмеженою в умовах карантину.

6. Головному управлінню Національної поліції у Закарпатській області, управлінню патрульної поліції в Закарпатській області, військовій частині 3002 Національної гвардії України:
6.1. Забезпечити безперешкодне пересування на роботу та з роботи осіб, які працюють на об’єктах критичної інфраструктури діяльність яких є критично необхідною і не може бути обмеженою в умовах карантину.
6.2. Під час здійснення охорони громадського порядку та патрулювання територій населених пунктів забезпечити проведення активної роз’яснювальної роботи та рекомендувати громадянам дотримуватися вищенаведених рекомендаційних профілактичних заходів.
7. Контроль за виконанням рішення регіональної комісії з даного питання покласти на департамент інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства облдержадміністрації (Едуарда МАЛЯРА) та головне управління Національної поліції у Закарпатській області (Олександр Шляховський). Закон України “Про основні засади забезпечення кібербезпеки України”

Ст. 1, п.16 критично важливі об’єкти інфраструктури (далі - об’єкти критичної інфраструктури) - підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, діяльність яких безпосередньо пов’язана з технологічними процесами та/або наданням послуг, що мають велике значення для економіки та промисловості, функціонування суспільства та безпеки населення, виведення з ладу або порушення функціонування яких може справити негативний вплив на стан національної безпеки і оборони України, навколишнього природного середовища, заподіяти майнову шкоду та/або становити загрозу для життя і здоров’я людей;


Також зазначимо, що Мукачівська ОТГ ніяких додаткових заборон не вводитиме.

Коментарі

Д1
До 18:14

Подивися скiльки померло людей в аргентiнi вiд раку i чому там так прогресуе рак в геометричнiй прогресccciii !!!

Р
Руді

А висновок буде такий : Бережного і Бог береже. Тому кожен від уровня і кількості свого сірого вещества буде приймати рішення і робити дії .До всіх нижче вказаних ,хочу сказати давайте будемо людьми розумними ,а не стадом баранів. Бо почитавши дискусію робиш висновки : що інколи стадо баранів веде себе розумніше.

МН
Магнат на кирті

До підприємиці. У нас щи є план Б то надзвичайний стан, коли обанкроцені безработні бізнесмени будуть приєднуватися до громадських робот замітати вулиці, красити фасади паркани, класти асвальт, тротуарну плитку, жілізнодорожні путі, садити сакури,орати поля пшеницю садити, збирати урожаї і т. п. За мінімальну зарплату в качестві підтримки малозабепечених. Нико вам долари роздавати, і списувати коммуналку, борги, просто так не буде. Потом хіба може десь після осені будуть роздавати по крушці зерна в одні руки Оби тотального голода не було. Ми не рашка, наші сніг їсти не будуть.Кіть шось возьму бажаючих на свою фазенду на роботу.

G
gbnmj

у коргазах найби ті туалети поубирали бо коронавірус страх дістане варюги

МП
Мукачівка Підприємець

Наша влада окрім залякування нич толком не робить! Вот в США людям по 1000$ Дали в допомогу! Я розумію Шо до США нам далеко і до таких виплат тоже Айбо могли б хоть якісь гроші дати Хочаб малозабнзпеченим сім’ям! Не можуть шось з податків нам виділити хоть якісь копійки на сміх! У людей вже гроші на ісході, послі паски люди красти начнуть! Влада каже ош сидіть дома без грошей! Більшість наших людей жиє от зарплати до зарплати та з зароботків і гроші кончаються вже скоро в когось вже давно на 0 ! Вірус є Но дома сидять здорові люди! Маски на лице рукавиці і на роботу хоть в обмежиному режимі Но хоть так ! Бо владі похер на то Шо у вас нема бабла, платити треба за всьо ! В Європі більше людей каждий день хворіє і вмирає Но послаблюють карантін, розуміють Шо люди без грошей не можуть! А у нас тут порушують права людини і забороняють вийти з хати на 2 Дня! Це брєд, розумні люди масово не ходять!На сміх пенсійний податок нещасні 200 грн списали , а комуналка нараховується кожен день!

Ч
Чоколом

Опісля майданутої "революції гідності" немає чого дивуватися...

Г
Громадянин

Єретик масонський.

К
Кабан

Шо зеленский мало має ????? Вор йо@@@ ний!!!

:
:)

Все гавно кінчається на "0". ГетманенкО

КУ
Как у нас , но не совсем

Эквадор: С понедельника можно будет выезжать на автомобиле лишь раз в неделю. Суббота и воскресенье - никто не куда не выезжает... На три месяца отсрочка платежей в Эквадоре По всем типам кредитов По электричеству По воде По интернету

А
Аргентина

9 апреля 2020 / RuArgentina.Новости/ Сегодня Аргентина поставила абсолютный рекорд по количеству погибших — сразу 14 человек за 24 часа, это втрое больше среднего максимума последних трёх недель тотального карантина на всей территории республики. Глава Минздрава аргентинской столицы Фернан Кирос (Fernan Quiros) сообщил сегодня агентству Telam, что ограничения на передвижение по столице продлят на 90 дней. И также заявил, что жителей мегаполиса могут обязать выходить на улицу только в защитным масках. Итоги трёх недель тотального карантина в Аргентине выглядят крайне оптимистично: менее 1900 заражённых, менее 100 погибших и почти 400 выздоровевших. В соседней Бразилии, к примеру, за один только сегодняшний день погибли более 140 носителей COVID-19. По данным Infobae за 20 дней карантина силовые структуры задержали или арестовали почти 35 тысяч нарушителей карантина. Из 1,2 млн проверенных на дорогах страны автомобилей 2900 были конфискованы.

1
12345

Питання для роздумів: чому не з 8 квітня , коли жидівська паска почалася? Тепер , хай би всі жиди по 17000 заплатили хто з дому виходив і дістанемо сутєвий внесок до держбюджету і скерувати ці кошти на подолання пандеміі, яку вони ж і запустили...)

*
***

Иди н@hуй!!! Не имееш право ограничивать конституционные права грждан Украины! Дебил!!!

Л
Людина

Де конкретика в одному пості і рекомендують і штрафують і забороняють

СИ
Сулакови Иванови

Кіби ти бомжаро вже здох.Нараз би воздух чистіший став.

СИ
Сулак Иван

Правильно туй простий нарід пише, то всьо придумано. Ідіть хлопці на улицю, под бовт, возьміть 2літровоє пиво у пластмасі і пийте по-кругу. Насеріться на вірус, може коли уздихаєте та легше буде жити остальним.

AA
Al Alex

Сейсь ***** рекомендує, вадь забороняє ?

S
stefan

А Прокуратура чому не реагує на цей "беспредьел" ?

У
Ужгородець

Най сосуть палиць, сисі підери з ОДА самі дома сидять?

И
ичі

владі треба оби люде не хворіли. бо на коронавірус виділені кошти. кіть люде будут хворіти, та треба на лічіня давати гроші. а не будут хворіти, та мож их украсти

С
Слава

Міг і на память вивчити.. хах.. Боже, коли вде всі поймуть шо це хочуть накати моцкалів, немає ніякого віруса.

Д
До.15:31

Ти дятле ідися повошколой,а пак писок откривай.Кіть справилитя дебілом та іди у дурдом,а не людям голову морочь. Ніє в нього разниці. Законно сиди в параши.

ЗД
Законослухняний дома

До тих шо права свої качають.Тішо приїхали із заграниці, так само плювали на рекомендації прохання самоізолюватися. Через них у нас уже тисячі внутрішніх інфікованих, і через ни вводяться обмеження уже на цілу Україну. І через таких як ви со своїми правами, буде у нас своя Італія через пару місяців.Пандемія по світу, причому тут ваша конституція ОЛЕНІ дикі.

Д@
До @банутого до всіха

Іди на три букви,чорте.Забийся в парашу і там ся бережи.Нас не треба берегти.Сатано,слово “Бог” не шкрябай бо од Бога тебе має перекривити і корожити!

К
ка

а куда ви всі так рветеся вийти ?

4
44

кілько метателів чеського малтера закони знають

ИЛ
иван лакатош гиза гизович

Я у табори жию та буду аршовати бетон)

П
Петро

Самі сидіть придурки чиновники дома,роздулисьте з мухи слона!!!!

М
Мукачивець

Тупи державни мужи, читайте закони, я в шоци , яки дурни нами керують. Не приймайте ришення яки суперечать конституции.УЧИТЬСЯ

Т
Троцкій

Но пак ви неуважно читаєте. Вожді не такі дурні щоб попасти на антиконституційність. Ці заходи "рекомендаційні" і всяким "силовикам" вказано "роз*яснювати" людям. Бо мадярська Паска, треба ходити мадярочок поливати.

ДЗ
До Законослухняний дома

Надзвичайна ситуація не дає права обмежувати свободи громадян. Най вводять надзвичайний стан і роблять усьо по закону, а не ламають людей і закон через коліно. Їбати ваші обмеження, пси аваковські по варишу без намордників ходять і нормально, а людей заставили намордники одівати. Десь ми шось перепутали походу

ЛГ
Львів... Герой !

На майдан скакати... То всьо Путін...

ДН
до-всіх нижче...

ПІДТРИМУЮ -на 1000%!Правильно!Та Це Може і Дасть Хоч Трохи Єффект. Люди. Між собою ШАНУЙТЕСЯ!БережітьБлизьких,друзів,знайомих і всіх др.!Та Бережіть Наших ШАНОВНИХ МЕДИКІВ! ШАНУЙМОСЯ і БЕРЕЖІМОСЯ!Дай Бог!

ЗД
Законослухняний дома

До 15.19 У нас законно оголошена надзвичайна ситуація, Надзичайний стан лише юридичні формальності.Офіційно надзвичайний стан суті не по міняє. Сказано про обмеження пересування і штрафи за порушення,то так і буде. Хто трактує свої права, і підбурює інших нарушати, нехай платить штраф.

МД
Майкл Джексон

Не законно,гнать в шею вашых дебилов (депутатов) обратно в горы всех Иванов без исключений

П
Правник

Се всьо лем рекомендаці і "наполегливі прохання". Нико не годен обмежити волю, докіть не введуть надзвичайний стан

Р
Рекомендую

Рекомендую слідуючого разу теж тільки рекомендувати. Фігля-фігльою: Русин правильно каже - нехай покажуть документ який забороняє виходити з дому!

Д
ддд

це геноцид проти народу

Д
Друг

Пункт 6.2 Вони можуть розьяснбвати!!!!! Но не штрафувати!!!!!!

СС
с с

прям коменданська година тільки до пртоколу має буди постанова верховної ради про погодження -суд не буте виносити ріцшення за такі порушенння

П
Політик

Се не законно то шо они приняли! Ни мавуть такого права! Люди просніться ви шо не видете як вас най...буе наша власть

Читайте також