Оприлюднено оперативне відео затримання активістів Спецконтролю на вимаганні хабара

3
9

Кадри затримання надала закарпатська поліція відразу ж після оприлюднення офіційної інформації про операцію.

Активісти Спецконтролю вимагали від одного з закарпатських держслужбовців 100 тисяч гривень або 4 тисячі доларів за неоприлюднення компрометуючого відео.

Активістів затримали на гарячому під час передачі грошей. Дивимося, як це було.

Коментарі

5
555

Майдануті "активісти" учергове обісралися.

A
Archi

нагадує перестрілку у Мукачеві. тоже пацанчики в масках і поліція колоних. інтересно кого шантажували????

Ю
юра

я что то не понял первое почему не говорят кого шантажировали и по каким делам? второе почему деньги изымают уних в машине или на руках а с под какого то камня? если кагото и шантажировали значит тот человек испугался и выложил деньги, значит он виноват озвучьте фамилию каго шантажировали и по какому поводу?

UC
ungvar ce vkraina?

ce evropa

ДС
до Спецнадзор

если человек не хочет работать, теперь имееется возможность достать автомат, гранатомет и вперед: грабитб инкассаторов, ювелирных магазинов. и скачем дальше

СХ
Стоп Хабар

Я думаю, що буде абсолютно справедливо, якщо всі, хто не перейде з 1.08 на публічну систему, їх керівники мають бути звільнені. Там, де ми приймаємо рішення про призначення, мусимо всіх звільнити

С
Спецнадзор

......За спецкотролем. А де отримають зарплату і за шо жиють різні активісти,афтомайданівці,спецконтроль,волонтери?????

П
паша

поліція не прощає тих, хто їх викриває

Й
Йоні

Эвропа, справжні професіонали... дивлюся відео, таке враження що на відео якісь гопніки із стволами. Повязали за спробу хабаря - ОК. Де відео, яким шантажували високопосадовця? Більше схоже на розбірки... одні наїхали на других. Останні викликали свою кришу, повязали перших, а компромат вилучили. Саме так це все виглядає зі сторони, особливо дивлячись на гопніків у цивільному з волинами в руках.

Читайте також