Оприлюднено оперативне відео затримання підозрюваного у підпалі авто

9
12

Це відео з боді-камер патрульних полісменів, які затримали ймовірно палія авто. Це 27-річний мешканець Середнього.

Саме він є головним підозрюваним у підпалі Subaru Tribeca, про що ми інформували раніше. Дивимося як затримували підозрюваного.

Також радимо переглянути наше дослідження про те, як підпал авто став основним способом з'ясування відносин на Закарпатті

Коментарі

6
666

Змиви з рук та експертиза одягу покажуть хто він такий, випадковий перехожий, чи злочинець.

0
04:47

У правилах його поведінки прописано обсирати всіх івся,трудиться ж бо він на благо русляндії.

ДП
До правдоруба

Ти "високоінтелектуальний" рагуль . Іди пробіжися в 4год ранку 3км за машиною 90кг мишц , затримай його ... А потом візьми в руки посібник з діловодства , пару Законів і Кодексів і толкай йому грамотну , тактовну реч ! Люди зробили реальну роботу за шо їм треба дякувати! Інтелектуал бля...

ДН
до нижньої марги

кури кодекс..бо куриш бамбук..того такий тупий.

ДП
До правдоруба

Ти лох, а не правдоруб! Закон не доводить нічого а лише констатує норму поведінки та протиправну діяльність! Тебе не те що видаляти а заборонити треба!!!

П
правдоруб

Судячи з "високоінтелектуальної" розмови, в поліцію взяли типового рогуля-бика, який взагалі то й розмовляти НЕ ВМІЄ а видає типові звуки тварини......P.S. До шановної РЕДАКЦІЇ, вже неодноразово Вам дописував у коментарях, які Ви видаляєте бо критику не любите - ХТО ВАМ НАДАВ ПРАВО (а це робить тільки суд своїм рішенням) "звинувачувати" особу у скоєні злочину??? його вину доводить ЗАКОН, а не Ви!!!!!!!!!!!!

2
23

Поліція молодці

К
Кук

Патрульні волохи

Б
Благодарочка

Патрульні молодці !

О
ОБСЄ

Хто з цих биків шось може пояснити це всі обізнані долею з яких всі вийо....сь

ДУ
До Уxаxа

Рагуль тут тiльки ти, а полiцаi в даному випадку чiтко спрацювали, доступно i ввiчливо обяснили причину затримання. Молодцi.

У
Уxаxа

Менти рагулі небразовані

Читайте також