Оприлюднено оперативне відео затримання в Ужгороді полісмена на хабарі 55 тисяч

7
6

Під час спецоперації старший лейтенант кримінального блоку поліції Ужгорода, з'ясувавши, що його переслідують, намагався втекти на авто, порушуючи численні ПДР і навіть пішов на таран.

Як уточнюють в нацполіції, у домовлений день 31-річний старший лейтенант зустрівся із заявником, у своєму автомобілі отримав від нього 55 тисяч гривень, а потім висадив чоловіка на одній з вулиць міста. Аби переконатися, що за ним не стежать, оперативник почав маневрувати, раз за разом порушуючи правила дорожнього руху. Співробітники внутрішньої безпеки Національної поліції України змушені були перекрити рух втікачеві, щоб його затримати. Однак зупинятись хабарник не збирався, в результаті чого сталося зіткнення з транспортним засобом працівників ВБ.

Відразу після цього 31-річного старшого лейтенанта поліції піймали на місці події. Для документування ДТП було викликано патрульну поліцію, а в автомобілі втікача знайшли отримані від заявника грошові кошти, констатують в Нацполіції.

Інші деталі справи шукайте у нашому стартовому матеріалі на цю тему, а також власне на оперативному відео правоохоронців

Коментарі

В
Василь

Рагульсько-терористичний антиукраїнський режим обов'язково буде грабувати,вбивати,брати хабарі,розв'язувати війни,красти і паразитувати на народi України: селюки,члени вище зазначеного бандформування,просто нічого іншого не вміють: ну де ви бачили селюка-авіаконструктора,селюка-проектувальника,селюка-організатора або - хоча б - селюка-інженера?! - це абсурд,бо тупі селюки в принципі не здатні мислити державними категоріями!.. А ось селюки-злодії,що розграбували Україну,селюки-паразити,селюки-хабарники,які окупували всі колишні структури влади - це повсюдно.

П
Правдивий

Та вам взяточникам дай і 30тис платню та і так будете обдирати країну. А лем нико не розуміє ож краде сам од себе.

R
rem

корупція - в мвс, митниці, вищій школі, медицині - це на 70-80% наслідок неадекватного (по відношенню до обсягу роботи) рівня оплати праці в цих сферах.

К
капитолина

Когда же эти жлобы поймут, что бесплатный сыр только в мышеловке?

М
мкчв

Взяточники вже могли би догадатися брати з собою на діло ульррафіолетову лампочку.)))) А мозгів хватає лем лічити бабки.

6
6

но і де ви такой віділи до селфікіф?!

Читайте також