Оприлюднено список довірених осіб кандидата Порошенка на Закарпатті

20
36

Про це йдеться у постанові ЦВК №234 від 9 квітня.

На Закарпаття припадає 6 виборчих округів:

№ 69 Смоланка Володимир Іванович - в.о. ректора УжНУ, депутат обласної ради, професор, доктор медичних наук
№ 70 Токар Ілля Іванович - депутат обласної ради, екс-голова Мукачівської РДА
№ 71 Реблян Михайло Іванович - екс-очільник Воловецької РДА
№ 72 Балога Павло Іванович - народний депутат
№ 73 Петьовка Василь Васильович - народний депутат
№ 74 Балога Павло Іванович - народний депутат.

Усі довірені особи представляють партію Єдиний Центр.

Коментарі

Х
ха-ха!

Смоланка офіційно став довіреною особою кандидата в президенти Порошенка?! Яка тоді різниця між Ващуком, який працював на політиків, і Смоланкою?? От тобі й результати революції гідності... (публікація Опори: Закарпаття: довірена особа Порошенка – ректор, який поки у відпустку не йде (http://oporaua.org/news/4748-zakarpattja-dovirena-osoba-poroshenka--rektor-jakyj-poky-u-vidpustku-ne-jde)

П
пане

балога рулит

В
вася

оо, тепер зрозуміло за кого не треба голосувати на виборах президента...

Х
ххх

Скажу одне сперед Балогою можна зняти шапку.людина всежетя уруля не зависемо от власти.

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

А
Ана

Юля - простітутка. Вона заходу наобіцяє... А Путіну віддасть все, що ще не віддали... Подивіться на її родичів, кумів... Мучениця (у візку, на каблуках, з палицею)... І все стане ясно. Вибирати прийдеться... Ні в якому разі не ставте проти всіх. Не допускайте другого туру виборів. Не розсіюйте голоси на "непрохідних". Вибирайте з найгіршого - краще. Поки не буде офіційної влади не буде порядку. Від нас всіх теж щось залежить (я теж в це мало вірю, але вірю, намагаюся). Війна між Порошенко і Тимошенко попереду. Це буде ще той серіал... Поки в країні не буде офіційної влади нас ніхто не буде сприймати.

ДС
до Сітро

Так, Балоги "великі бізнесмени" на наших з вами грошах.Задарма позабирали господарські об'єкти на Мукачівщині та в м.Мукачево в свій час (мали більше наглості) Вже час зрозуміти... А Тимошенко бояться як "чорт ладана", бо вона наведе з ними порядок.

ЗЛ
Золтан Лендєл

Через Балог Порошенко хер пройде на Закарпатті ! Я се гарантую !

В
вуйко

Тому що підписався Закарпатец: путлерівський мінетчик - іди зроби шефу приємно

П
Партизан

Порох перший втратив ринок Росії. Його конфети заблокували сразу

С
СНС

Призначення в.о. ректора УжНУ В. Смоланки начальником виборчого штабу протирічить чинному Закону України "Про вищу освіту" та Положенню МОНУ "Про вибори ректора". Сьогодні останній день подання документів на посаду ректора. Смоланка повинен бути знятий з числа кандидатів на посаду ректора, навіть якщо міністр Квіт його цімбор. Ректор та керівники державного вишу повинні бути поза політикою!!!

3
333

А шо так вас усіх жаба давить? Они цімбори. І цімбори настоящі, кіть яден другому помагають... а ви забризкали жовчов монітори, бо ви неваловшні даже за клоуна-ляшка боти офіц.представником, бо ви нахрен никому не нужні, такшо сидіть і не вадьтеся - говіння.:)

ПС
Правий сектор

Порошенко має бізнес в Росії і тому він є прокремлівським кандидатом, бо там швидко бізнес прикриють.

Z
Zoltan

Даешь 101 процентов результата! :)

"За Ляшко"

https://www.youtube.com/watch?v=nX23QDFS-aI Наслаждайтесь

І
Іван

А я за Ляшко...абися не вадити з вами. Єден нормальний політик якийся нич не боїть, а говорить їм правду в очи, злодіям, зажравшимся.

З
Закарпатец

МНЕ ЭТИ ВЫБОРЫ НАПОМИНАЮТ ПЕСНЮ ЭПОХИ КОММУНИЗМА: "ХОЧЕШЬ ЖНИ,А ХОЧЕШЬ КУЙ - ВСЕ РАВНО ПОЛУЧИШЬ - Х,," ВЫБОР МЕЖДУ ОЛГАРХОМ-ХАПУГОЙ, БАНДЕРОВЦЕМ-ОЛИГОФРЕНОМ, ПРОСТИТУТКОЙ-ВОРОВКОЙ ДОВЕРИИ ...- ХОРОШИЕ ВЫБОРЫ И ГЛАВНОЕ СВОБОДНЫЕ ...СВОБОДНЫЕ ОТ ВСЯКОЙ СВОБОДЫ ПОД АККОМПАНЕМЕНТ правого сектора

ДL
До law and order * *

Не хочу ідеалізувати або захищати Балогу і Золтана з бандою треба гнати в шию туда куда погнали Радиша з Іваницькою але якщо вже в Мукачеві нема порядку то що тоді говорити про інші міста Закарпаття? Подивіться на Ужгород! Його до ручки довів Погі з Ратою. Якщо би у всіх містах Закарпаття був би такий безпорядок як у Мукачеві то ми б жили як у Європі

С
Сітро

Балоги більше зробили для рідного Закарпаття ніж інші закарпатські політики.

Ш
ШТАБНИКАМ

а то что за Редян бля... ну и фамилия... бля...)))

З
ЗАКАРПАТЕЦЬ

ПРАВИЛЬНО ВІКТОР ІВАНОВИЧ ВСІ НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ ЗА ПОРОШЕНКА А ПР.КОЗЛІВ. І КОМУНІСТІВ НА МИЛО І ЩОБ У НИХ ЗЕМЛЯ ГОРІЛА ПІД НОГАМИ. "політичні шлюхи"

С
Сітро

Ви тільки всі завидуєте Балогам.в політиці треба вміти крутитись, а з Рошеном вони ще знакомі з Помаранчевоі влади.РигіАнали та БЮТики тільки завидують.

LA
law and order * *

Люди, які не можуть чи не хочуть навести порядок в себе вдома ( насамперед, це - Мукачево та Мукачівский район ) є довіреними особами Порошенка? Диво та й годі. Під порядком я розумію дотримання правил паркування, чистота й порядок на вулицях міста. Цього нічого в Мукачеві нема. Під міською мерію зупинка таксі!!! В якому європейському місті ви таке десь побачите? Гадаю, що в Мукачеві необхідно зняти всі дорожні знаки - їх і так ніхто не дотримується. Також питання щодо міських маршруток та рейсових сільских маршруток - бруд, сморід, маршрутки їздять як їм заманеться, не за графіком. Просто жах. Шановні закарпатські політики ( та які ви політики? ), наведіть лад у себе вдома, а вже потім давайте поради щодо того як облаштовувати Україну. Будьте господарями вдома, почніть з міста та району, наведіть лад та порядок. Тоді люди підуть за Вами. Ну, а Порошенку великий мінус. Люди повинні сто разів подумати, перш ніж проголосувати за нього з такою командою на Закарпатті

А
Адміну.

а що ти комент за курву слолянку удалив??? правда очі ріже??

П
Патріот

Порошенко-схаменися, чи ти забув вибори 2010 у Закарпатті?

Я
я

Чего вы тут обсуждаете? Всё равно выборов не будет.

Й
Йовнаш

Балогови і Порошенко респект , запрошуєте Гриценко і до перемоги над кремльом і косов. Слава Україні. Іншої дороги сьогодні немає, все правильно.

Х
Ха-ха

Пішла істерика у юлеботів і бувших ригів. Шо тепер будете робити шановні, даже ваше начальчтво у обличчі Лунтіка розуміє шо результат для Юлі вони не можуть зробити. Та подивіться він даже голів адміністрацій не може назначити а ті що проходять і так не будуть нічого робити для неї а будуть торгуватися за своє майбутнє за нової влади у особі Порошенка. Так шо дерзайте . А за Балогу В.І ви Зря так говорите, може бути неоднозначне ставлення до нього але серед усіх закарпатських політиків у нього найбільший рейтинг і довіра серед населення!

З
Закарпатець

Голосуєш за Тимошенко - значить голосуєш за Путіна, Кремль, здачу Кремля, чорну ікру для Пашинського і Турчинова, за маргу в колясці на каблуках. Голосуй якщо дурак

1
123

Держите меня,я щас упаду. Ну вот - карты раскрыты. Все знают за кого надо голосовать. И это не Порошенко. Капец так спалиться. Если раньше кто-то сомневался за кого - Тимошенко или Порошенко, то таким полным слиянием с Балогами Порошенко сделал этот выбор очевидным.

W
W

Не розумію Смоланку. Вважаю, що нехай навіть в.о , але все рівно ректор повинен бути поза політикою. Не потрібно повторювати помилки попередньої влади

П
Прагматик

Все логічно. Треба ще Порошенкові в команду Гриценка.

М
Міха

Лунтік - зливай воду! Порох з Балогою все порішали. Юлі пиз*а! З червня шукай з бровдіком нову роботу. Накопкають вас у гузицю

І
Іван

Павло Іванович буде закривати 2 округи. Законодавство не забороняє.

Р
Рошен

Ех, розчарувався я в Порошенку за таких довірених...

Г
Гість

Балога Павло Іванович має подвійне обличчя?

Читайте також