Оприлюднено відео моменту ДТП за участі 5 автівок у Тячеві

20
18

Відео з камер спостереження вдалося отримати редакції Mukachevo.net. На ньому зафіксовано момент зіткнення Chevrolet та інкасаторський автомобіль Volkswagen Transporter, а згодом і інших 3 автомобілів.

Ця ДТП сталася у Тячеві 5 квітня на вулиці Центральній. Усі деталі про цю жахливу аварію читайте в нашій новині за посилання, а також у офіційній версії поліції щодо аварії.

Коментарі

А
Амина

Почему только я не видела этот знак про которого все так интенсивно говорят, или я слепая? Я очень часто езжаю там, и если этот знак есть там, то он невидимый, и я всё время нарушаю но меня никто не оштрафовал ещё интересно почему? Может потому что его там нету и никогда не было, об этом говорю не только я, но и другие люди которые ездят туда сюда. Да, водитель Шевроле виноват, но только в том что слишком медленно ездил на поворот. А Инкассаторы, это вообще будто на гонки собирались, всё на пути разрушают, деньги же дороже чем жизнь человека которого они могут в один миг забрать, и уйти себе как ни в чем не бывало! ¬ Браво ребята

А
Амина

Іван, а вам скільки років? І чому ви так захищаєте інкассаторів? Чи як що вони вб'ють вас зі своєю скорістю, то ви би на далі захищали їх?

А
Амина

Разве им можно вот так сбивать людей, и им за это ничего не будет?

В
Верховинець

Чиляник у іршаві ліпше знає як там у вас в тячеві )))))))))))))))))))))))))

Т
Тячівський

До Іршави. Чоловіче який там знак ''на ліво заборонено поворот'', ти його видів., коли на ліво в'їзд у житловий район. Так що хочеш сказати, що я кожен раз як їду з цетра додому, то нарушаю. Як мене бісит, коли не знає а преся. Ніколи там такого знака не було.

СМ
С Мукачева

я рад что уже пол года как ушел с дороги. А то что не новость то ДТП

І
Іршава

При виїзді з Тячева в сторону Хуста дійсно є знак Поворот наліво заборонено. Шевроле ступив, последствія є на лице...

Т
Тячівський

Чесно кажучи мені неприємна ситуація. Водій "шевроле" винуватий однозначно. Но і інкасатори тоже ще ті козли, не знаю, хто за рульом їздив, но явно що неадекват їздив. ця машина такі чудеса на дорозі робила, що уму не постіжимо. Через переїзди пролітала як муха, обганяючи і йдучи лоб в лоб. Про скорость уже не говорю. І до речі, як там писав "Іван", про знак "заборона поворота на ліво". Його там нема і не було. Шламбаум був, будка міліцейська була, в яку до речі колись також машина в"їхала. і шламбаум зносили, а про опору ту що збили, зараз кожні півроку міняють. Вся біди робить перевищення швидкості і неуважність водіїв.

М
Месний

До водій Послухай сюда. Я жодного із учасників дтп не знаю навіть і близько, бо я із іншого района. Я не знаю який ти там водій чи не водій чи хто ти там, но у мене досвіду як і по роках так і по км дуже навіть не мало і бачив на дорозі різні ситуації і аварії. Я не захищаю чи не кажу шо водій легковика не винен, просто пишу шо інкасаторщики тоже винні, тим більше шо у них автомобілі дійсно броньовані і їм би це також потрібно враховувати при гальмуванні. А судячи з твого коменту тобі років десь 20 і відповідно досвіду за кермом...

В
Водій

До месний!!! Ви дуже ас водітели вам опасно пишком ходити бо ви там всі долба@об !!! Причом тут літаки коли аварійний ситуація наробила ваша долба@обка

З
Закарпатець

Підтримую "Месний" інкасаторщики це наглота, яка навідь по селам по пустим шляхам літає з мігалками, а дітваків на біцігляк, що їм зустрічаються по дорозі лякають своїми крякалками. Ким себе вони возомнили??? Їм що все дозволено??? Понабирали бидлоту, яка вирішила, що вони Syperмени ось і літають. Їхав би нормально, а не летів під 140 (доказано експертизою) то ВСТИГ би й загальмувати козліна.

І
Іван

Деб.л на Шевроле винуватий, тут навіть немає чого сперечатися. Там, при виїзді з Тячів стоїть знак "Поворот наліво заборонено". Ід.от на Шевроле це мягко сказано, наробив біди собі та іншим учасникам даної ДТП.

2
20'07

Вага такого vw близько 4т і нк так просто він зупиняється навіть зі 80 км/г

М
Месний

До "до месний" Ти фільтруй базар свій. Порушили обоє, є такоє як обоюдна вина. Їхав би 50 інкасаторщик то може би лим бампер і решітку поміняв.

В
Вариш

При скорості 50 як по правилам максимально загнули би бампера, а не 5 машин

В
Вариш

Порушили двоє. Один ненадав перевагу, другий летів 140

ДМ
до Месний

Вiдео подивися хто порушив правила, дебiле.

М
Месний

Сі уєб@нu інкасаторщики думають ош кідь є мигали то можна хоч як їздити. Літауть ги дурні і под знак і на челений. Клоуни

Читайте також