Оприлюднено відео з місця бійки за участі депутата Мукачівської міськради Кравчука (Доповнено)

24
52

Це відео з бодікамер патрульного, який першим прибув на місце подій за заявою літнього мукачівця, на якого власне і напав депутат і намагався задушити.

Хоча на відео Юрій Кравчук запевняє, що напали якраз на нього – спершу дідусь, який пережив уже 2 інсульти, а тоді й дещо молодший сусід. «Ви знаєте, хто я?», «Це напад на депутата міської ради!» – вигукує на відео він.

Крім того, пан Юрій спочатку наполягав, що він перебуває в Ужгороді, а тоді слідчим заявляв, що вже в Хусті. Начебто прийшов у гості до друга. Якого саме і де саме той друг мешкає, Юрій Кравчук не зміг пояснити. Хоча був увесь в крові й у стані сильного алкогольного сп’яніння.

На відео зафіксовано інцидент з моменту прибуття патрульного. Також радимо переглянути офіційну інформацію від полісменів, оприлюднене вчора. Це відео редакція Mukachevo.net отримала від муніципальної поліції міста за запитом.

Зауважимо також, що редакція Mukachevo.net уже понад добу намагається сконтактувати з Юрієм Кравчуком (телефоном та через соцмережі), аби отримати його коментар з приводу інциденту, однак безуспішно.

Частина 1

Частина 2

Частина 3

Зауважимо, що Юрій Кравчук є депутатом Мукачівської міської ради від партії Самопоміч, а також членом Народної Ради Мукачівщини.

Коментарі

С
Степаніда

Васильку жаба тя вдавит, кить оприлюдню. Пий дальше з закосичиним по притонах. Там вам і місце.

М
михась

https://www.youtube.com/watch?v=8-cpQzTlZh0 Чоловіка мош взяти на поруки,а чим він хуже Мартиненка. Оступився,впав.Судити мош чоловіка і позбавити мандату,але цивілізовані люди так не роблять. Най стане на учот до нарколога,пролікуєся і вернеся до нормального життя.А може після цього Юрка попустить і він перестане бути "правдорубом" на замовлення і стане нормальним чоловіком.))

В
Вася

Степаніда ти свою декларейшн оприлюдни а потом давай оцінку другим свата ти наша Сама з якоі миски кістки обідаєш с Скоро тобі оцінку дадуть у прострації

С
Степаніда

А Кравчук з його декларацією про доходи за рік депутатств у півмільйона гривень міг би пити не шмурдяк з бомжами на набці і лазити по чужим підїздам, а вечеряти з дітьми та жінками у ресторанах і пити хорошу горілку, а не паливо.

С
Степаніда

До Люди Б. Катерина Янівна, вам не ганьба?! Скотитися до такого?

Р
ротмістренко

зірвався пацан точно, забухав, но з відео видно што не агресивний, відать точно штось сипанули у бухло. з ким не стаєся, сисья напив, а хтось вживає і нюхає стабільно ідепутати і судді і нардепи всяку дурь вжувають, чудо три дні держить вообще половина коментів пишуть ті кому сись пацан дорогу перейшов многим помагає

М
Мда

Коли в краiнi такий бордель, не дивно що кожен "депутат", та й всi iншi чиновники ведуть себе як останне бидло... Деградацiя на лице...

М
Мукачево

Смешно читать, что кто то подставил Кравчука! Деятель! Пустяк! Кому он нужен?! Пить надо меньше, позор такому депутату. Что он может? Ест с рук Балоги, на праздник вина 100 000грн. в карман положил! Из грязи в Князи.

S
SG

Да, це усім важко повірити в те, що овечка у вовчій шкірі Легерда Катя була банкоматом Мигалини в свій час. Хоча для такої помийки, як МДУ це було природньо хабарі брати. Але то що Катерина в свій час працювала секретарем Мигалини і була його рупором в обміні інформації та пліток по навчальному закладі всі знають. Не знаю хто про неї хорошої думки... Те що вона лицемірка ще та була знають всі. Корчить мати Терезу, а сама лиш використовує ситуації для власних цілей. Вона до сих пір цьокує колег з МДУ та судиться

ДП
До попереднього комента

Кравчук поки що не народний депутат, а депутат міської ради . Освічені люди розуміють різницю.З одним погоджуюся, народні депутати справді сміття, бо довели Україну та народ до ручки.

Ф
фу

і це сміття народний депутат? цікаво цікаво.....

ДН
до нижньої марги

лизнути знаєш....зацінять..

О
Оксана

Шановна Катерина Янівна, ні в якому разі не зважайте на брехню та погавкування. Пропарцювала з Вами роки, знаю Вас ще далеко до спільної праці, завжди Ви були чесною, справедливою та розсудливою. А такій "Матері" яка пише такі брехливі коментарі має бути соромно.. Хоча яка то "Мати", так , бот проплачений.

М
мукачево

Ох-ох-ох, во дворе переполох! Что это за команда, что так боится Крачука?Выгоднее и проще работать на подтанцовке?

С
Степан

Цікаво, хто цього разу сяде на лаву підсудних - із поліції чи із мукачево нет за оприлюднені кадри? А взагалі - ГИДКО, панове. Смачного...

Я
я

позор

К
Команда

Кравчук и другие "активисты" очень часто негативно отзываются о новой команде. Да, может быть, что то они делают не так, но страшно представить, что бы делала команда, в составе которой были бы такие депутаты. Даже деда нормально додавить не смог...

М
Мда

Все эти Кравчуки, Носалюки - просто фекалии, которые сильно воняют, и пытаются доказать свою значимость, хотя на самом деле могут лишь одно - портить воздух своими тупорылыми высказываниями и поступками.

КЯ
Катерині Янівні Легерді з глибокою повагою

Шановна Катерина Янівна! Якщо вже й Ваше чесне ім"я намагаються облити брудом, то хочу нагадати всім один із заповітів Матері Терези. Люди бувають нерозумними, нелогічними й егоїстичними.І все ж люби їх! Коли ти робиш добро, то люди звинувачуватимуть тебе у затаєній особистій користі й самолюбстві. І все ж виявляй доброту! Люди потребують допомоги, але вони згодом дорікатимуть тобі за неї. І все ж допомагай людям! Добро, яке ти зробив сьогодні, люди забудуть завтра. І все ж твори добро! Ділись із людьми кращим, що в тебе є, і цього ніколи не буде достатньо.І все ж ділись найкращим! Зрештою, ти сам переконаєшся, що все це між тобою і Богом, і що це ніколи не було між ними і тобою!

М
Мукачівка

Не погана він людина, допомагав в деяких випадках (безвозмездно). Думаю до кінця життя пити не буде.

П
Пірат

Юрко як Джек варабей ))))))

М
Мотя

До ранку гвалтували палинкой, резинку з волосся сперли, занесли в 5 ранку на поверх и після цього спецназовец інсультник напал на депутата. Сто процентів він не виннний! Кругом підстава!!! Кравчук тепер під захистом Чубірки, родича Медведчука, той його відмаже! А юрист у нього Сергій, він раніше працював в міліції. Все буде у депутата добре.

К
Коля

Кравчук не винний! Його підставили! Згвалтували клізмою з горілки!

Р
росвигово

Цього Шандора Шандоровича в районі всі знають як Шонія-маляра. Шоні по молодості сам був заліз у петлю, ніби то із-за дівчини, а вирізала його з петлі сусідка-медсестра тьотя Люба. Так що Шоні сам спочатку пробував себе задушити(по молодості)

А
аааааааааааа

оце так Коза гостра!!!

КВ
Ко всем кто здесь пишет 2

А мы этого урода и не выбирали! Пролез как аскорида. А те 30 человек, что за него проголосовали, не пользуются ФБ. Жену его жалко, она вроде не плохая... Интересные персонажи тех, кто его защищает. Люди Медведчука и регионалы. К чему бы это?

КВ
Ко всем кто здесь пишет

А вы и не поняли, лохи, что быдло то это ВЫ ВСЕ И ЕСТЬ , по всем вашим тупым высказываниям о чести и достоинству... Вы и дальше будете выбирать тех, кто вас будет иметь, а вы и дальше будете рассуждать о человеческой чести... БЫДЛОТА!!!

А
Анд

І це отаке в НАРОДНІЙ раді?! Депутат?! .... мде, бидлота

М
Мати

Легерду звільнили за взятки. З моєй дитини теж вимагала, доки я не прийшла, та не вчинила скандал.Волонтерка, яка не робить, а гроші має. Збирає з бідних людей гроші, як для АТО, щось мале відправить та фотки навиставляє в ФБ. Хоч би раз виставила рахунок з банку, скільки люди туда переслали грошей!!! Щось мовчить Народна Рада, не засуджує цього баригу?!

ВЗ
виборець з округу

І як я за се голосував? і сам не поняв. Знаєте мош помилку раз зробити, бо ми всі люди, но красти , убивати - то смертний гріх. А я так поняв по відео шо він душив інваліда ІІ групи з ціллю умисне убивство. Вбивці не місто бути депутатом!!!! Ганьба!!!

Й
Йоніі

Но, Кравчук все мічтав про славу! От вона слава, прийшла!

Т
Татьяна

Кравчук и адепы его секты, что то молчат! Не комментируют, не осуждают! Замерли! Зато как они любят унижать и осуждать других людей. Если бы так себя вёл любой другой депутат, то уже бы собрали митинг осуждения. Этот засранец смеет называть депутатов барыгами? Это он вороватый алкоголик барыга! Чубирко готовит себе раба, чтоб потом его грязным ртом гавкать на своих врагов. Самому то не хочется.

Д
добродій

но а Чубірко Іванко на всіх сайтах, у всіх групах попу рве за Кравчука. Так вот ко його проплачує, бо то вже всі знають, шо Кравчук Юрко задарь не воняє, лим за гроші, не великі, но гроші. А Чубірко великі і не заплатить. Удкіть? :-))))

І
Іван

яке їхало таке і надибало! Що Кравчук що його народна рада! Такі ж всі безчесні люди! А строять із себе захисників знедолених, щоб потім за рахунок інших людей існувати! Одна лиш Легерда чого стоїть?! Звідки таку іномарку секретар МДУ має? Наволонтирила напевно!

В
Ваня

От що буває, коли босоту пускають між люди

МЮ
Мама Юрчика

Юре, тоди телефон, а типирь дідико! Но дому не проходи, цицька ти отпала!

Г
Гєна

Москаль уже взяв ситуацію під контроль? Таке в області робиться

І
Іван

Могли би йому недовіру висловити і освободити від обовязків депутата в міській раді

І
Іван

Юрчик у своїв газеті голос карпат заказні статті писав за грошики , неправду за людей лим розносив а пак пивко з палиньков попивав та патли свої одрощував немиті

П
правдоруб

бидло волохате

ВД
Великий деееепппуттат

Жах!!!!! Дееееепппутат, про народ думає, 5 ранку а вже працює, не спить і тут 75 річний самурай, переживший два інсультіи його звірзьки б'є. Як в таких умовах працювати депппутаату? Але мусай!!! То важка робота у юрчика про кожного мешканця міста піклуватися. Добре що підтримку має, мамка цицьку дасть і він знову почне працювати..... Гуняш вонючий!!!

ГМ
Ганьба місту... 2

Патрульним премію вручити, адекватні, виважені - молодці - я б йому наваляв, гівнюку...

П
Приговор

Дніще

ГМ
Ганьба місту...

Мерзота воняча, мамчин гівнюк - позбавити мандата негайно, сором місту... Клімова, бери дітвака і не позорьтеся з цим алкашом!!! Такоє староє, а все ся маминов юбков прикриває... Фууууу....

В
Василь

Є Почесні громадяни Мукачева, а потрібно ще ввести категорію Неваловшний громадянин Мукачева. Перший кандидат є

М
Мукачівець

Вигнати з ради сього депутата щоб не позорив!!! Чм''шину волосатий де го не вижу всягде мертвий ходить

:
:)

Таке гівно є депутатом?

П
Ппп

Фуфло ти смердяче, а не депутат. Ганьба, що таке сидить у міськраді. Яким вітром його в Мукачево принесло?

5
55

гнида п"яна волосата вонюча...мало вломили..

АІ
Андрій Іванович

Тепер точно виключимо з партії Візьми і зроби

П
Пішті

Набрали алкоголіків бомжів у партію

Ф
Фері

Бреше! Певно до коханки йшов)

Читайте також