Опитування: 66% українців за повну заборону УПЦ МП

4
6

Такі дані за результатами опитування опубликовав Київський міжнародний інститут соціології, яке було проведено з 26 травня по 5 червня.

85% українців вважають, що влада має втрутитися в діяльність УПЦ МП, 66% - переконані, що цю церкву в Україні треба заборонити взагалі.

"За результатами опитування з 78% у грудні 2022 року до 85% зараз стало більше українців, які вважають, що держава в тій чи іншій мірі має втрутитися в діяльність УПЦ МП.

Зокрема, з 54% до 66% стало більше тих, хто вважає, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні", - йдеться у повідомленні КМІС.

Ще 19% виступають за дещо "м’якший" підхід, що не передбачає повної заборони, але передбачає встановлення державного контролю та нагляду (у грудні 2022 року таких було 24%).

Водночас кількість респондентів, на думку яких нічого не варто робити і не варто втручатися у справи УПЦ МП, а розслідувати лише окремі можливі випадки правопорушень, зменшилась з 12% до 6%.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

*
*****

Геть з України московський патріархат разом з його посіпаками!

ПВ
Підapacu в рясах

Думаю варто всі церкви закрити, а в приміщеннях поробити садики і школи. Дуже не вистачає останніх

Д
Дідо

Ті гроші шо ви даєте на церкву потом у москві окажуться

А
ахах

так уже є «повна заборона») хочете ще май повну?то як?

Я
Я

Пора закривати цю ворожу для нашої країни організацію. Мукачівський монастир був греко-католицьким, надіюсь його конфіскують у рускіх папов

Ф
Ф

Вигнати секту фсб геть з України

Читайте також