Опитування: "Слуга народу" більше не вражає, рейтинг 15,5%

8
2

Відповідні дані оприлюднила соцгрупа "Рейтинг", яка проводила опитування з 25-28 вересня.

Рейтинг політичної партії "Слуга народу" за менш ніж місяць до місцевих виборів склав 15,5% серед тих, хто визначився і має намір взяти участь у виборах, партії випереджає найближчих суперників "ЄС" і "ОПЗЖ" на 4 відсоткових пункти.

"За результатами агрегованого рейтингу партій на місцевих виборах умовний 5% бар’єр долають п’ять партій: "Слуга народу" 15,5% тих, хто визначився і має намір прийти на вибори, "Європейська солідарність" – 11,4%, "Опозиційна платформа – За життя" – 11,4%, "Батьківщина" – 8,3% та "За майбутнє" – 6,2%".

При цьому радикальну партію Олега Ляшка підтримують 4,9% респондентів.

За партії "Наш край" та УДАР Віталія Кличка готові віддати свої голоси по 3,1%, ВО "Свобода" – 3,0%, партію Шарія – 2,5%, партію "Сила і честь" – 2,0%, партії "Пропозиція" та "Голос" – по 1,8%, партію "Перемога Пальчевського" – 1,7%.

Відзначається, що сумарний рейтинг інших партій, які беруть участь у місцевих виборах та були включені у список для дослідження, – 23,4%.

При цьому 25% опитаних ще не визначилися із партією або ж не будуть голосувати.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Правда

Але мені пох на рейтинги бо я русунський синяк оби лем паленку ми на бороду чопували

П
Правда

А те що Наталія Шаврова, то наркобарижна жена , то нічого? Самі роблять проблеми, а потім «вирішують ті самі проблеми».. «європейська солідарність» вам до Європи.... ви даже на одному рівні ніколи не будете , як за таких можна голосувати? У яму дорога тільки

Читайте також