Орбан хоче дружити з Росією, аби забезпечити країну дешевим газом

13
16

Глава уряду Угорщини Віктор Орбан назвав нову стратегію зовнішньої політики країни у зв'язку з російсько-українським конфліктом.

"Ми хочемо забезпечити довгострокову безпеку, спокій і мир в Угорщині. Відповідно  повинні покладатися на дві найбільші потужні держави, які присутні в Центральній Європі - Німеччину і Росію", - зазначив Орбана.

"Щодо США, то вони теж мають важливе значення, але для зовнішньої політики країни - не першорядне", - заявив прем'єр.

Нагадаємо, у жовтні минулого року США внесли до списку нев'їзних осіб шість чоловік з уряду Угорщини, звинувативши їх у причетності до корупції.

Також Віктор Орбан повідомив у інтерв'ю на HírTV, що планує укласти гнучкий і вигідний контракт на поставку газу з Росією. Прем'єр Угорщини сподівається, що це вдасться зробити під час візиту до Будапешту президента Росії Володимира Путіна 17 лютого.

Орбан сподівається укласти довгостроковий договір, який був би вигідним для Угорщини, незважаючи на коливання світових цін на нафту і газ. Також голова уряду каже, що хоче захистити простих угорців від можливого підвищення ціни на газ, як того може вимагати Євросоюз.

Тож для того, аби збалансувати відносини між Росією та ЄС, Орбан, за його словами, і запросив Путіна до Будапешту.

Прем'єр-міністр зазначив, що нинішня зовнішньополітична стратегія Угорщини заснована виключно на національних інтересах, з урахуванням членства в Європейському Союзі та НАТО.

Мукачево.net

Коментарі

З
Золтан

https://www.youtube.com/watch?v=bIPCvCERghQ#t=216 МОБІЛІЗАЦІЙНИЙ КЛІП

Д7
Для 777 (оригінал)

Це все означає, що Піндостан здувся?

7(
777 (оригінал)

Маріонетки завжди рівнялися на сильнішого: колись був Гітлер, тепер Путін.

М
Москаль

Сколько угодно можно повторять мы правы , МЫ ПРАВЫ - от этого вы все равно не перестанете быть БАНДЕРОВЦАМИ- УБИЙЦАМИ преступниками своего же населения. Полтора миллиона населения ушло к "тупым агрессорам" в Россию под защиту "ватников", 24 года назад Вам на халяву досталась самая богатая республика, с лучшей промышленностью, с самым образованным и культурным населением бывшего СССР. За эти годы вы умудрились не только разрушить всю промышленность, но и разворовать все что плохо или хорошо лежит, расхерачили даже армию, лучшие кадры сбежали за границу. Ну и кто вам мешал? При чем здесь Россия и Путин?

О
останьому

Хер ни причому .Угорцы на реверсови заробляють .

Д0
До 007

Ми у них просим реверс того хера, бо наш голова держави торгує з мацкалями конфетами і плотить їм зарплату та податки, а на своїх співвітчизників забив та щей просить нікому окрім нього неторгувати з мацкалями.....Вот такого хера ми просимо від них реверс!!!

ЯТ
Я так думаю

Орбан + Путін + закарпатці = ОПЗдець

М
мир

Кожен президент передусім має діяти в інтересах своєї держави, тільки чомусь наш діє в інтересах америки, забувши про народ.

000-13 рр

"Для Франции вступление Украины в Североатлантический альянс нежелательно", - заявил Олланд. "Это я говорю россиянам, которые до сих пор обеспокоены по этому поводу", - добавил он. Как сообщалось, Франсуа Олланд и канцлер Германии Ангела Меркель 5 февраля прилетят в Киев для беседы с президентом Украины Петром Порошенко. Планируется обсудить предложения по урегулированию конфликта на востоке Украины. Источник: http://censor.net.ua/n323309 Источник: http://censor.net.ua/n323309

У
Угорец

ОТ так має себе поводити нормальний керівник держави Для премьер-министра Венгрии Виктора Орбана приоритетными направлениями внешней политики являются хорошие отношения с Германией и Россией. Об этом он заявил в среду, 4 февраля. Если мы хотим обеспечить устойчивую безопасность, спокойствие и мир в Венгрии, то мы должны рассчитывать в долгосрочной перспективе на две силы в Центральной Европе — на Германию и Россию, — сказал он. "Таким образом, мы организовываем нашу внешнеполитическую стратегию таким образом, чтобы иметь дружеские, сбалансированные, корректные, честные и взаимовыгодные отношения с этими двумя странами", — добавил Орбан. Он также добавил, что отношения с Вашингтоном, который обвинил венгерских государственных чиновников в коррупции, важны, но не являются первоочередными, передает Reuters.

У
Угорец

Орбан правильно робить що дружить з Росією ,це величезний ринок для Угорських товарів+дешева нафта та газ!А Україна що може запропонувати ?Нічого тільки дайте та дайте+ Угорщина не раз просила Україну дозволити притисянський район+Угорський виборчий округ Україна на поступки не погодилася такщо вимагати чогось не має права!

Н
Неймар

Украіна хоче щоб все краіни світу з Росією прервали все свої економчні стосунки ввели або посилили санкціі, а головне що Украіна проти Росіі не ввела жодних санкцій.

Z
Zakarpatye

Україні не пофігу з ким вони хотять дружити? Всі дружать з тими, де вигідно. Якась друга країна ЕС може хоче газ тридорого?

0
007

Якого хера ми від них просимо реверс???Якщо вони вороги,якого х.я ми від них вимагаємо???

Ц
Цікваво????

Кого це нас???? Дивна політика!!!

ДР
до ред

Як ви уже нас за...ли.

Читайте також