Орбан хоче змінити угорську Конституцію, щоб не приймати мігрантів

7
12

Прем?єр-міністр Угорщини готовий на радикальні кроки, аби лиш не виконувати постанову ЄС про мігрантські квоти.

Про це Віктор Орбан заявив в інтерв'ю державним ЗМІ, передає Reuters.

Прем’єр заявив про готовність внести зміни до Конституції Угорщини, які б забороняли поселення мігрантів на території країни. За його словами, примусове поселення іноземців нав'язується проти волі.

—Це буде великий бій, і для цього нам потрібна нова (із змінами) Конституція, – додав він.

Нагадаємо, референдум щодо мігрантів в Угорщині провалився. 

Коментарі

Р
Ровтер

Чесні євреї - наші союзники. Так що попрошу без зайвої істерії, характерної для майдаунів.

1
19:58

Якщо викинути із твого списку кацапів - росіян , які вбивають слов"ян українців , правильно пишеш . Дітей у Орбана п"ятеро Рахель , Гашпар , Роза , Шара,Флора . Пан Орбан колись брав стипендію із фонду Сороса . Ровтер ти кому пишеш ,дітям .

Р
Ровтер

При всій повазі до угорського лідера, не слід вдаватися до проугорської істерії. Просто потрібно брати позитивні приклади. І не більше. У нас, слов"ян - українців, русинів, росіян, сербів, білорусів, болгар та ін. - свої глобальні інтереси. Нині це звучить дещо наївно, але завтра все зміниться. Просто потрібно дружити зі здоровим глуздом. І вшытко буде добрі!

В
Василь

Відповідно до нової Конституції,східний кордон Мадьярщіни проходить по "лінії Арпада". P.S. А я просто пожартувати хотів... ;-)

Л
ЛОЦИ

ОЛЕГ СЛОВО МАБУДЬ НЕТРЕБА

О
Олег

Кричфалуший мабуть сам педик

М
Мукачівець

До Крічфалуші Ти пацик наверно дуже сильно ударився головою об асфвальт . ОРБАН МОЛОДЕЦЬ І ВСЬО ПРАВИЛЬНО РОБИТЬ .

З
закарпатець

ОРБАН МОЛОДЕЦЬ! НЕХАЙ БЕРЕ ЗАКАРПАТЦІВ НА РОБОТУ, БО ЦЯ ЖИДО-ОЛІГАРХІЧНА БАНДА НА ЧОЛІ З ПОРОХОМ, ДОВЕЛА НАРОД УКРАЇНИ ДО ЖЕБРАЦТВА!!! ЯК ПИШЕ БІБЛІЯ, ТОЙ ХТО ПРОДАВ ХРИСТА НЕ БУДУТЬ МАТИ МІСТА І СПОКОЮ НА ЦІЙ ЗЕМЛІ!!!

ДК
до Крічфалуші

Ти шо курив інтернаціоналіст гую? Ти хоть розумі ож шо пишеш ?

В
Варош

Лем за Орбана!

К
Крічфалуші

Іншими словами він переслідує гоміків, підтримує чистоту білої раси і ненавидить євреїв. Гітлеровські посіпаки обрали собі гідного лідера. Знову в Європі фашисти при владі. Дожилися. "Молодці"..

Р
Ровтер

Орбан має правду. Спочатку він ініціював закон на підтримку сімейних цінностей, заборонивши пропаганду та шлюби педерастів-дегенератів. Потім він обмежив єврейський капітал. Нині він став на захист національно-расових цінностей угорського народу. Саме за це його ненавидять піндоси, точніше, господарі Федеральної резервної системи США.

Читайте також