Орбан образився на Кулебу, тому що той назвав його проугорським

8
18

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан несподівано висловив невдоволення заявою глави МЗС України Дмитра Кулеби, який назвав його проугорським політиком.

"Нехай сусіди-слов'яни не розказують мені, хто ми є, про тисячолітню угорську державу. Ми самі це вирішимо. Ми не претендуємо на кошерність, так би мовити." - заявив Орбан.

Орбан гнівно сказав, що його "не цікавить" думка української влади.

"Країна не повинна опуститися до того, щоб хтось інший міг розповідати нам, якими є прем'єр-міністр і міністр закордонних справ Угорщини", – зазначив Орбан.

За його словами, Угорщина – це "суверенна країна", яка "не претендує на схвалення" інших країн.

Зазначимо, в інтерв’ю угорському порталу Telex Кулеба сказав, що його угорський колега Петер Сійярто та прем’єр Угорщини Віктор Орбан – не проросійські, а проугорські політики.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ОО
ображеному орбану

нич не ображайся ,ми ж на тебе теж не ображаємося за те що стільки блокував допомогу ,якось то буде ,там немоті тобі сюрпраз готують казали що ти пі..ар

GP
give peace a chance

a хотів похвалити дипломатично но їм то до ср@kи (некошерно, sorry)...... тєжко бути діпломатом

НГ
но гат

просто орбанови неправильно перевели слова Кулеби. Водь поняв непоправославному. А може, як написали нижче, він, того, жона? Ментально, маву на увазі. Йому шо не говори ( від України) пуйло наказав заперечувати. От талполиз кирзака і заперечує, надуває щоки, бузить

ОН
одьо некем кенєр

мадяри гі жона - шо їм не роби - нияк не дубрі

О
Орбанкович

Підлизав зад а мадяр хотів спереду

І
Іванович

Орбан срати хотів на проугорські деферамби Кулеби. Треба мати позицію.

І
Ігор

Прочитав - Орбан гівно сказав..., Дякую редакції :)

Б
Бачі

Кулеба дипломат і робить відповідні заяви, за що цому респект. Орбана клоун і веде себе відповідно. В Угорщині війни нема і орбану легше коники викидувати і кидатися гострими коментарями- це ж збільшує його популярність).

A
a/o

Не розумію, що засмутило Орбана? Він не робить нічого, крім класифікації лідерів інших країн. Що б сказав Орбан, якби міністр закордонних справ України назвав його проросійським? У будь-якому разі, Кулебі не завадить подумати, перш ніж хвалити офіційний Будапешт.

Н
Немадяр

Торбан образився, бо він не проугорський, а прохYйловський політик.

З
ЗСУ

Ми готові дати відсіч угорським фашистам

Т
Туроруді

Добре ош їхнім мож опускатися до заяв про анексію Закарпаття. Порости

ЗД
Зауважливий до 14:48

По ходу скоро я замість неї буду висіти .

1
111

Ламати черепи треба не тут, а там, де є бойові дії. Таких диванних героїв є достатньо.

Н
Нижньому

То ти повісив орбранску шмату на міськраді у Берегово?

З
Зауважливий

Ссилка на кошерність - це своєрідний діагноз жидо-олігархів в укрАйїні . А про тисячолітню історію угрів - 100% влучання в недоумкувату "лопоню" Кулеби і весь укрАйїнський дипкорпус . Сором і гАньба укродипломатії . Респект мадярам .

К
Котигорошко

Бітва била равна, воює два лайна. У сьогоднійшній владі одні фізичні каліки, ні один не вийде на кулачний бій. Я любому із влади проламаю череп одним махом Хитрий ніколи не признається що навалив у штани. Але приходить пора і їх не стає.

П
Правда.

Опустилися, що лизнули дупу Орбану, а йому і так не добре! Яка жахлива, низька, жалка влада в Україні. Геть цих мерзот, всіх слуг та їх оточення!!! Зрадники зелені.

Читайте також