Орбан про стосунки України і Росії: "Крихкий мир кращий, ніж війна"

7
8

"Навіть крихкий мир краще, ніж війна", - так прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив у п'ятницю в ефірі "Радіо Кошут", говорячи про "Мінську угоду".

Сьогодні голова угорського уряду також має виїхати до Києва з короткотривалим офіційним візитом.

За словами Орбана, є надія припинення вогню на сході України, але ситуація все ще залишається нестабільною.

"Ми стоїмо перед реальністю війни.", - сказав він, і підкреслив, що мир - в інтересах всього світу та всіх угорців. Також Орбан додав, що він особисто подякував німецькому канцлеру Ангелі Меркель і президенту Франції Франсуа Олланду за їхні зусилля щодо припинення вогню в Україні.

Орбан вважає, що питання санкцій проти Росії нині відійшли на другий план, у фокусі - саме питання припинення вогню з обох боків.

А про російсько-угорські відносини, сказав, що Угорщина потребує розумних і впорядкованих відносин з Росією. У першу чергу в галузі економіки та енергетики.

Хоча і відзначив, що нині це не легко, оскільки багато чого у співпраці з Росією в Угорщині наштовхується чисто на емоційні бар'єри.

Орбан також сказав, що візит Володимира Путіна в Будапешт на наступному тижні відбудеться за його особистим запрошенням. Хоча самого Путіна він назвав "суперечливим, але визнаним гравцем у європейській політиці."

Щодо свого сьогоднішнььго візиту до Києва, то прем'єр-міністр Угорщини сказав, що в інтересах Угорщини і надалі мати стійки та хороші відносини з Україною.

Мукачево.net

Коментарі

З
Закарпатец

'Не надейтесь, что единожды воспользовавшись слабостью России, вы будете получать дивиденды вечно. Русские всегда приходят за своими деньгами. И когда они придут - не надейтесь на подписанные вами иезуитские соглашения, якобы вас опрадывающие. Они не стоят той бумаги, на которой написаны. Поэтому с русскими стоит или играть честно, или вообще не играть. ' цитата - (Отто фон Бисмарк ).

М
Москаль

ВСЕ! ВОЙСКА ОПОЛЧЕНИЯ ВОШЛИ В ДЕБАЛЬЦЕВО - НАЧАЛАСЬ ЗАЧИСТКА ГОРОДА! ГОТОВЬТЕ ГРОБЫ!

М
Микола

До москаль брехня Лисенко сказав втрат нема ,значит нема!

М
Москаль

«Всего за сутки в результате боестолкновений общие потери силовых структур Украины составили: 7 танков, 11 БМП, БТР, 14 артиллерийских систем, 4 автомобиля, 127 человек убитыми и до 300 ранеными» — Ополченцы взорвали склад боеприпасов украинской армии в Дебальцево - Над Дебальцево днем 13 февраля образовался огромный столб черного дыма – характерный «гриб». Видео последствий взрыва появляется в Сети. http://www.youtube.com/watch?v=UX-bfF67L2M

ДJ
до josef

ишов собі вбратий файно циганин . звідавуть го ди йдеш . иду сватати царицю . та вто як JOSEF . ТА ВТО ТАК .Я ЦАРИЦЮ ХОЧУ , ПІВ ДІЛА ГОТОВО . як ром добився царства . нико за нього нич ни чув . а бив у таборі БАРОН , малив собі - ЦАРИЦЯ ТАГИ РОСІЯ - ПУДВИЛА .

!
!

Втрат нема невже не ясно?

?
?

де список 13 загиблих 11 лютого при спробі прориву частини 128 дивізій з котла?! Чому видалили це повідомлення, - патріотизм мучить?!

J
josef

народы не забывают свои исторические земли.так и венгры. украине попались земли от ленина и сталина .на халяву . как всо на украине .теперь деньги на халяву от европы. украина обречена .... раньше от россии.краткая история украине - халава

Читайте також