Орбан різко відповів Юнкеру щодо місця мігрантів в Угорщині

9
4

Угорський прем’єр-міністр Віктор Орбан переконаний, що його батьківщина - не країна для мігрантів.

Про це він написав у листі до президента Єврокомісії Жана-Клода Юнкера, після тривалого листування щодо фінансування чи компенсації коштів на "стіну" в Угорщині проти мігрантів. 

У листі-відповіді Віктор Орбан заявив, що "інтерпретація солідарності президентом (Єврокомісії - ред.) не відповідає ні законодавству ЄС, ні історичним традиціям Угорщини".

- На відміну від деяких інших великих держав-членів ЄС, Угорщина не має колоніального минулого... іммігрантські країни мають зобов'язання, що випливають з колоніального минулого. Угорщина не є країною мігрантів і не хоче нею стати, - заявив Орбан.


До речі, днями, МЗС Угорщини розкритикувало український закон про освіту.

Коментарі

SK
Somogyi Karoly Ferenc

Do Petro na zakarpate 1200 let zivut magyari a migrant ti bidlo geneticheskij musor russkih ti tuj tolko gost a skoro zdohnes iz golodu tvoj ukrainskij vlast tebe zagone do groba ili na donbase zdohnes ili iz golodu rot zakroj i molchi ti bidlo idi za pereval tuj stoletijami zili mnogo narodov v mire a takije bidlo kak ti tolko mozet i nasrati i narodov traviti stob krov prolivat ti sin satani horosevo tebe dorogu v ad tam tvoj otec satana zde tebe

П
Петро

І наша країна не місце для мігрантів. Нехай мігрує мадярота додому звідки прийшли. Бажано одразу за урал звідки вони всі разом з московитами походять.

Р
респект

розумний дядько, вболіває за свій народ не на словах

Ц
Центровський

Молодец Орбан, уважуха, мадяри, словаки, поляки, чехи ще не втратили розум як толерантнi "западнiки".

Читайте також