Орбан: Угорщина не має бажання сусідити з Росією

14
9

"Ми не бачимо можливості швидкого і повного вирішення конфлікту на даний момент", проте дестабілізація ситуації в Україні розходиться з інтересами Угорщини.

Про це заявив прем'єр-міністр Віктор Орбан на зустрічі з дипломатами в Будапешті.

Зона конфлікту лежить далеко від угорських кордонів, але Угорщина має "200 тисяч аргументів на користь миру" в Україні, - зазначив пан Орбан.

"Дестабілізація в Україні також різко суперечить угорським інтересам. Повинна бути країна між Росією та Угорщиною, ми не хочемо мати спільний кордон з (Росією)", - додав він. Адже територіальна цілісність України відповідає фундаментальним інтересам Угорщини.

Мукачево.Net

Коментарі

Т
толя

Я с ужасом думаю , кого нарожает это пьяное кровавое быдло , захватившее власть в России и что будет с моей страной через два три поколения . Впрочем , что тут думать . Всё более менее ясно . Иван Алексеевич Бунин русский писатель поэт. ( 1870 - 1953 ) . Первый русский лауреат Нобелевской премии по литературе ( 1933 ) год . КАК В ВОДУ ГЛЯДЕЛ .

ДП
до пакращення

просто орбан рад, что Венгрия давно перегнала уровень повышения пенсий на украине (с 192 долларов до 30)!

Н
Неймар

Москалі це бидло рідкосне.їм нічого не треба, ні новиз меблів, ні хати, ні нової машини...проїздити все життя на ржавій "копійці", в обшорпаній квартирі з 50-річними меблями, споминати СССР як класно тоді було, щось пожрати і бухнути, і всіх обвинувачувати, в тому що зараз йому погано живеться, і Америку, і Україну, і Європу, весь світ тільки вони самі ні в чому не винні.

С
Срака

А, что за страна такая - Россия? Вы имели ввиду Золотая орда?

П
пакращення

просто орбан напугался, что Венгрия не сможет догнать уровня повышения пенсий в россии: http://vk.com/stepan_demura?z=video-26782760_171188877/f331b510c8c805e669

О
опа

толян - самая паскудный , до блевоты мерзкий тип во всей мировой истории. Тупой и ограниченный до безобразия моральный урод не знающий , что ИЛЬИН ИВАН АЛЕКСАНДРОВИЧ плохого слова не говорил о России. Расплодились дегенераты

Б
Бачі

дустав орбан газовий контракт, дустав контракт бо будівництву атомних електростанцій - договори засекретили на 30 років, откати узгодили - а далі у лоно Євросоюзу :):):)

Т
толя

Россия - самая паскудная , до блевоты мерзкая страна во всей мировой истории . Методом селекции там вывели чудовищных моральных уродов , у которых самое понятие Добра и Зла вывернуто наизнанку . Всю свою историю эта нация барахтается в дерьме и при этом желает потопить в нем весь мир . Русский философ ИЛЬИН ИВАН АЛЕКСАНДРОВИЧ ( 1883 - 1954 ) . Не можуть мадяри забути 1956 рік . Командував совицькими карателями легендарний Жуков - МЯСНИК . Загинуло тоді угорців 2652 чоловік , поранених 19226 .

МА
Микола Азіров

А що ви хочете аби Орбан напряму казав що чекає не дочекаєтся коли вже Путін розхерачить Україну та Угорщина з легкістю відбере Закарпаття?

Читайте також